Horoscop lunar

# horoscop februarie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2021. Luna impacarii cu trecutul, planetele sunt pline de surprize

Aspectele planetare pentru februarie indica o luna agitata, cu o multime de rasturnari de situatie in viata zodiilor. Luna februarie este un moment de analiza, de revizuire a prioritatilor si a relatiilor, de reinventare.

HOROSCOP FEBRUARIE 2021. Previziuni complete pentru zodii

Pentru unele zodii se iveste ocazia sa reinnoade relatii trecute, care parca au ramas neincheiate.

HOROSCOP februarie BERBEC

Luna aceasta te confrunti cu probleme financiare care au nevoie de solutii permanente. Nu dispera, pentru ca solutiile vor aparea cand si de unde te astepti mai putin.

Vei investi mai mult timp si energie in familia ta. Revizuieste-ti atitudinea fata de anumite situatii si persoane pentru a putea gestiona mai bine problemele pe care le-au creat. Esti putin tensionat, draga Berbecule, insa nu lasa aceasta stare sa iti afecteze viata profesionala, pentru a nu rata oportunitatile de a evolua. Analizeaza-ti fiecare pas, actioneaza cu inteligenta si ramai optimist! Ai mai multa grija de tine si fa-ti timp pentru relaxare pentru ca vei avea nevoie de momente in care sa te poti reincarca energetic.

HOROSCOP februarie TAUR

Este momentul perfect pentru initiative noi si pentru decizii pe care le-ai tot amanat. Este posibil sa te simti putin dezorientat in noua realitate cu care vei avea de a face, asa ca nu lasa temperamentul tau vulcanic sa te duca in situatii fara iesire. Sunt zile marcate de instabilitate si vei fi foarte vulnerabil; nu pune singur presiune pe tine, draga Taurule, si incearca sa ai rabdare si sa iti recapeti calmul si linistea.

Odata ce vei reusi sa te linistesti, te asteapta reusite in plan personal si profesional.

In februarie ai parte de o serie de turbulente in viata amoroasa, dar si de momente frumoase, asa ca incearca sa te concentrezi pe acestea din urma.

HOROSCOP februarie GEMENI

Este luna noilor inceputuri pentru tine, mai ales in cariera. Incearca sa eviti actiunile necugetate in planfinanciar, pentru ca ar putea avea repercusiuni pe termen lung. Este o perioada in care te poti baza cu incredere pe intuitie.

La mijlocul lunii ai putea avea de a face cu ceva probleme in familie, a caror rezolvare va implica mult timp si energie. Controleaza-ti impulsurile si incearca sa fii mai deschis la dialog, pentru ca doar asa vei reusi sa eviti tensiuni inutile.

HOROSCOP februarie RAC

Inceputul lunii este marcat de confuzie si nesiguranta in plan sentimental. Este posibil sa afli intr-un mod destul de neplacut ca unele lucruri nu stateau deloc asa cum credeai sau doreai tu. Evita sa iei decizii sau sa incerci sa rezolvi prea multe in prima saptamana din februarie, pentru ca astrele te fac vulnerabil si s-ar putea sa faci mutari necugetate.

Este indicat sa acorzi o mare atentie felului in care iti gestionezi banii in aceasta luna cu suisuri si coborasuri. Nu prea ai timp sa te relaxezi, mai ales in viata sentimentala, unde te vei simti pe un teren foarte nesigur.

HOROSCOP februarie LEU

Esti foarte creativ si inovator in februarie. Ai multe idei, multe scenarii si multe planuri si asta te face sa te simti bine. Abilitatile tale de comunicare sunt tot mai mari si tot mai utile, in special dupa jumatatea lunii.

Capacitatea de analiza te va ajuta mult in plan profesional si te va ajuta sa profiti de toate oportunitatile ce iti ies in cale. Daca vei face mutarile potrivite, cu siguranta vor veni si recompensele!

HOROSCOP februarie FECIOARA

Luna februarie iti scoate in cale o multime de obstacole in zone importante din viata. Va fi nevoie sa iti stabilesti prioritatile si sa te concentrezi pe relatiile cu cei din jur, acest sector fiind vizat de multe schimbari neasteptate. Incearca sa nu ii judeci pe altii prea aspru, sa dai dovada de flexibilitate si intelegere. Pastreaza-ti calmul si evita reactiile la nervi, pentru ca ar putea duce la decizii gresite, greu de remontat.

Atentie la neintelegerile si intrigile de la serviciu; incearca sa ramai intr-o pozitie neutra.

HOROSCOP februarie BALANTA

Te asteapta o luna complicata pe toate planurile, cu situatii riscante si rasturnari de situatie neasteptate. Incearca sa iti planifici cu atentie fiecare miscare si sa nu reactionezi la primul impuls. Daca ai nevoie de ajutorul altora, incearca sa nu il ceri prea agresiv; daca vei fi refuzata, draga Balanta, incearca sa te descurci singura, cum ai facut-o si alta data. Este o situatie temporara si in curand astrele se vor alinia si in favoarea ta.

O serie de conflicte s-ar putea sa te impiedice sa vezi lucrurile clar, dar cand apele se vor linisti vei vedea clar ce ai de facut in viitor. Organizarea si lucrul metodic iti vor fi de mare ajutor. Nu iti neglija sanatatea!

HOROSCOP februarie SCORPION

Te simti epuizat psihic, draga Scorpionule, si luna februarie nu pare sa aduca lucruri care sa schimbe asta in bine. Turbulentele cu care te vei confrunta te fac iritabil si starea ta tensionata te impiedica sa te achiti de sarcini. Ai nevoie sa te relaxezi si saiti stabilesti prioritatile. Discuta cu colegii, asculta si parerea lor si arata-le incredere, pentru ca s-ar putea sa fie mai obiectivi decat tine.

Incearca sa iti faci timp pentru tine, pentru lucruri care iti fac placere si care te vor incarca cu optimism si energie. Daca inceputul de luna ti se va parea dificil, a doua jumatate a lui februarie va fi si mai complicata.

HOROSCOP februarie SAGETATOR

Ai parte de multe obstacole, de haos si presiune in februarie. Tensiunea constanta te face iritabil si ar putea genera reactii dure, in special pe la jumatatea lunii. Incearca sa dai dovada de mai multa intelegere pentru cei din jurul tau, mai ales in viata amoroasa.

Este momentul sa iti faci timp pentru planuri pentru viitorul apropiat si ai nevoie de calm si meticulozitate.

HOROSCOP februarie CAPRICORN

Ai probleme in familie sau la serviciu; in viata ta domneste o stare de iritare si asta duce la multe neintelegeri. Nu avea incredere in oricine, mai ales in cei de ale caror intentii nu esti tocmai sigur, draga Capricornule. Instinctul nu te-a inselat niciodata, asa ca ar fi mai bine sa mizezi pe el.

Evita situatiile si deciziile riscante, in special in prima jumatate a lunii si mai ales pe cele care iti pot afecta situatia financiara.

Vestea buna este ca in plan amoros lucrurile incep sa se aseze, ceea ce iti ofera putin din linistea de care ai nevoie.

HOROSCOP februarie VARSATOR

Inceputul lunii te pune in fata unor neintelegeri si obstacole, insa vei reusi sa le depasesti cu brio, daca vei da dovada de calm si diplomatie. In a doua parte a lunii vei reusi sa comunici din ce in ce mai bine cu cei din jurul tau, ceea ce va face mai usor de gestionat tensiunea si competitia cu alte persoane.

Desi poate fi tentant, evita sa iei decizii pe moment, fara o analiza atenta.

Viata sentimentaa nu arata grozav, insa cu rabdarea treci marea!

HOROSCOP februarie PESTI

Este o luna a schimbarilor radicale pentru tine, inclusiv la nivel comportamental si al atitudinii fata de viata. Vei traversa o perioada tulbure, te vei simti dezorientat/a si confuza. Nu ar strica sa nu mai iei "de bun" pe oricine pentru ca doar asa vei evita situatiile in care se va profita de tine si de bunele tale intentii.

Ai mare grija cu tranzactiile financiare in perioada urmatoare! Nu este cea mai buna luna pentru tine din punct de vedere financiar, insa vei compensa in plan personal si in relatia cu colegii de serviciu. Sfarsitul lunii aduce peste tine un val de pesimism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului