Horoscop lunar

# horoscop ianuarie 2021 #horoscop #horoscop lunar

Horoscop ianuarie 2021. Pericole mari pentru unele zodii, reusite si schimbari karmice pentru trei nativi

Luna ianuarie 2021 este marcata de o serie de evenimente astrale care pot da nastere la conflicte, dar si la rasturnari de situatie acolo unde te-ai astepta mai putin.

Neptun formeaza cuadraturi cu Nodurile karmice lunare si luna ianuarie va fi una in care zodiile parca se vor afla sub o vraja hipnotica.

Totul va fi ca un vis colectiv, o fantezie, iar la mijlocul lunii ne asteapta o Luna Noua in Capricorn. Poate cineva va incerca sa ne pacaleasca, asa ca trebuie sa fim cu ochii in patru si sa nu lasam ratiunea sa doarma.

Dupa sase luni in care a fost blocat in Berbec, Marte intra in Taur, unde este asteptat de Uranus. Asteptati-va la surprize de proportii, la situatii explozive in a doua jumatate a lunii.

Sfarsitul lui ianuarie vine cu o Luna Plina in Leu, chiar cand Mercur intra in mers retrograd in Varsator.

Atentie! Pericolele pandesc la tot pasul!

Cuadraturile lui Neptun cu Nodul Lunar Nord si cu Nodul Lunar Sud si intensitatea Lunii Noi in Capricorn pot produce adevarate socuri. Ne vom simti ca atunci cand o alarma puternica ne trezeste din vis, vom fi adusi la realitate in mod brutal. Avem nevoie de un simt al umorului sanatos in aceasta luna, pentru a face fata festelor pe care ni le joca destinul. Intre 13 si 20 ianuarie trebuie sa ne asteptam la surprize mari, acolo unde ne-am gandi mai putin.

Razboinicul Marte intra in Taur pe 6 ianuarie, dupa jumatate de an petrecuta in Berbec, alaturandu-se lui Uranus. Jupiter si Saturn petrec toata luna in Varsator, Mercur li se alatura, pe 9 ianuarie, iar Soarele le urmeaza pe 20. Planetele sunt la cutite in aceasta perioada si se anunta conflicte majore. Pe 13 si 14 ianuarie, cand Luna Noua in Capricorn formeaza o conjunctie cu Pluto, iar Uranus stationeaza in mers direct, iadul s-ar putea dezlantui. Nu este neaparat vorba despre lupte fizice si conflicte, ci despre o lupta eliberatoare.

Neptun in Pesti face ca totul sa para un vis; este greu sa deosebesti realitatea de fantezie si este o stare de care ar trebui sa te bucuri, pentru ca nu va dura mult.

Trei zodii sunt rasfatate de astre

Odata cu intrarea lui Mercur in Varsator si a lui Venus in Capricorn, pe 9 ianuarie, incepe o perioada de vis pentru Capricorn, Taur si Fecioara. Este momentul acestor nativi pentru a straluci si a-i fermeca pe cei din jur. Cu zeita iubirii alaturi, puteti cuceri pe oricine, mai ales ca Marte si Venus formeaza un trigon care lucreaza in favoarea voastra.

Mercur intra in mers retrograd in Varsator pe 30 ianuarie si va crea probleme pe tot parcursul lunii februarie. Lucruri pe care le credeai rezolvate se complica din nou, nu reusesti sa termini nimic la timp si ai nevoie de multa rabdare si atentie pentru a indeplini ceea ce ti-ai propus.

Lun Plina in Leu de pe 28 ianuarie se petrece pe fondul unei conjunctii intre Venus si Pluto. Este momentul pentru iubiri intense, pentru revelatii; valul incertitudinilor se ridica si vei gasi un nou sens in viata, ceea ce iti va da ocazia sa iti reconfigurezi traseul.

HOROSCOP complet pentru toate zodiile

BERBEC (21 martie - 20 aprilie) - Ai o luna plin de energie. Viata de zi cu zi va fi caracterizata de agitatie, turbulente si dinamism. Este momentul ideal sa iti urmezi visurile si pentru a le atinge ai nevoie doar de un plan pe care sa il respecti. Ai puterea interioara de a-ti crea propriul drum si de a depasi orice obstacol.

Dupa mijlocul lunii, ritmul se domoleste si vei reusi sa fii mai realist si mai pragmatic; te vei concentra pe imbunatatirea situatiei financiare.

Nu te teme de schimbari; fara ele nu exista evolutie! Chiar daca vei suferi pierderi, ai incredere ca sunt in interesul tau si ca vei avea mai mult de castigat din aceste aspecte aparent neplacute. Esti un luptator si in cele din urma vei castiga. Atentie la sanatate, pentru ca toate responsabilitatile pe care ti le trasezi singur te-ar putea epuiza.

TAUR (21 aprilie - 20 mai) - Prima luna din an te gaseste concentrat pe chestiuni profesionale si abia spre sfarsitul ei vei avea ocazia sa te relaxezi alaturi de persoane apropiate. Reusesti, insa, sa pastrezi un echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Independenta si spiritul de initiativa te ajuta sa iti atingi anumite scopuri sau sa misti lucrurile in directia dorita. Nu uita ca nu trebuie sa faci mereu compromisuri si ca nu ai nevoie de validare constanta din partea celor din jur. Ai incredere in fortele proprii si in propria judecata. Daca este posibil, ar fi indicat sa amani decizii importante.

GEMENI (21 mai - 21 iunie) - Luna aceasta te gandesti mai mult la viata profesionala, decat la cea personala. Cariera este pe primul plan si te face sa ignori orice alte aspecte ale vietii tale. Vei face totul gradual, dupa un plan bine stabilit; vei avea nevoie de rabdare pentru a ajunge pe teren potrivit pentru a-ti materializa planurile.

Actioneaza cu curaj si vei obtine rezultatele dorite. Fii independent si hotarat si cei din jurul tau se vor adapta la situatie. Tot ceea ce faci in aceasta perioada va avea un efect pozitiv asupra sectorului financiar.

RAC (22 iunie - 22 iulie) - Luna ianuarie este caracterizata de sentimente amestecate si de lipsa de echilibru, mai ales din cauza starii tale de spirit. In general esti dinamic si plin de incredere si totul ti se pare posibil. Totusi, ai nevoie de sprijin din partea familiei si a celor dragi, mai ales ca te vei regasi in situatii cu care ei nu sunt de acord.

Fii prudent, dar nu renunta la independenta, in functie de context. Flexibilitatea este cheia evolutiei si astfel vei reusi sa iti atingi scopurile. Mare atentie la buget si cheltuieli, pentru ca esti predispus la un prost management financiar in aceasta perioada.

LEU (23 iulie - 23 august) - Cariera si succesul joaca un rol important in aceasta luna pentru fericirea ta; tocmai de aceea te vei concentra mai mult pe aceste aspecte si vei lasa deoparte chestiuni personale sau legate de familie. Farmecul personal si spiritul de initiativa si cel de echipa te vor ajuta sa iti atingi scopurile. Succesul depinde de abilitatea ta de a gestiona mai multe sarcini in acelasi timp, chiar daca uneori se bat cap in cap.

FECIOARA (24 august - 22 septembrie) - Te asteapta o luna nebuna, draga Fecioara! Va trebui sa faci mari eforturi pentru a-ti pastra echilibrul, insa din fericire aceasta perioada tulbure nu va dura mult si vei reusi sa depasesti obstacolele ce iti ies in cale.

Spiritualitatea este puternic influentata de astre si faci o serie de schimbari la acest nivel, gratie unor noi idei complet noi pe care ti le insusesti.

Iti reconsideri viata sociala si adopti o atitudine mai umanitara, simtind nevoia sa te implici si sa sprijini mai mult persoanele nevoiase. Daca lucrezi in educatie, ar trebui sa te astepti la o serie de schimbari semnificative.

BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie) - Echilibrul este cuvantul de ordine in ianuarie. Te concentrezi in egala masura pe cariera si pe viata de familie, dar si pe dezvoltarea ta personala. Pentru a profita la maximum de aceasta perioada buna, va trebui sa rezolvi problemele rapid si eficient; va trebui sa iti gasesti un ritm optim pentru a evita oboseala excesiva la serviciu.

Cercul tau de prieteni si cunostinte va creste inca de la inceputul anului si, totodata, vei reusi sa te debarasezi de persoane care s-au dovedit toxice pentru tine. Faci "curatenie" in relatii si este un lucru excelent.

Esti dinamica, convingatoare si comunicativa, draga Balanta, dar nu ezita sa ceri ajutor daca ai nevoie; evita aroganta gratuita, invata sa faci compromisuri si sa lucrezi in echipa, iar in curand vei afla cat de multe beneficii poti avea.

SCORPION (23 octombrie - 22 noiembrie) - Este momentul sa te concentrezi pe familie si pe chestiuni domestice si sa lasi chestiunile profesionale in plan secund. Felul in care iti gestionezi viata depinde de puterea de introspectie si de emotii. Te gandesti la o reconversie profesionala si faci o serie de planuri pentru viitor.

In general, ai o senzatie de satisfactie si implinire, asa ca nu te mai gandesti la ambitii si provocari. Colaborezi bine cu altii si reusesti sa te adaptezi la orice situatie pentru a-ti atinge scopurile.

SAGETATOR (23 noiembrie - 21 decembrie) - Este o perioada de introspectie, in care te concentrezi pe familie si pe chestiuni domestice. Sunt o serie de probleme care nu mai suporta amanare, asa ca nu mai ai loc de intors. Iti cauti echilibrul interior si faci mari eforturi in acest sens. Cu cat te simti mai bine in interior, cu atat mai multe lucruri vei reusi sa duci la indeplinire. Prosperitatea celor dragi este mai importanta decat a ta in aceasta perioda, asa ca renunti la ambiliile personale de dragul lor.

Adptabilitatea care te caracterizeaza se va dovedi foarte importanta in aceste zile; fa compromisuri daca trebuie si pune bazele unor colaborari care se vor dovedi foarte profitabile.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie) - Inveti sa gasesti un echilibru intre nevoia de independenta si cea de ajutor. Stii sa iti sustii parerile, dar ceri si opinia celor dragi cand vine vorba de decizii importante; uneori, parerea subiectiva a unei persoane care tine la tine poate fi cea mai buna.

Esti, poate, mai sensibil decat de obicei si tocmai de aceea apar discutii privind probleme pe care le-ai ingropat adanc in ultima vreme. Nu este neaparat un lucru rau, pentru ca astfel vei avea ocazia sa gasesti linistea necesara pentru a lua decizii importante, cum ar fi sa cumperi sau sa vinzi o proprietate. Simti nevoia unei schimbari de look, de atitudine sau de prioritati.

VARSATOR (20 ianuarie - 19 februarie) - Este o luna in care vei munci mult si in care trebuie sa te conformezi unei planificari riguroase, facute pe baza ratiunii si a instinctului. Esti suficient de increzator in tine si de determinat, incat sa rezolvi orice fara ajutor din afara.

Dupa jumatatea lunii vei avea ocazia sa lucrezi cu persoane pe care le repecti si le admiri si vei gasi succesul pe toate planurile. Oarece dificultati ar putea sa apara pentru cei care studiaza si care ar putea inregistra o intarziere in evolutia lor.

PESTI (20 februarie - 20 martie) - Luna aceasta astrele sunt foarte prietenoase cu tine si iti dau ocazia sa iti duci la indeplinire toate planurile. Te vei concentra in mod deosebit pe echilibrul interior si pe chestiuni financiare. Prima jumatate a lui ianuarie va fi o perioada nebuna, dar dupa aceea lucrurile se linistesc.

Ai de facut bagaje pentru ca fie pleci intr-o calatorie, fie te muti in casa noua. Incearca sa eviti riscurile inutile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului