Horoscop lunar

#astrologie #horoscop #iulie #horoscopul lunii iulie #iulie 2013 #pedictii

Horoscop lunar: horoscopul lunii iulie 2013

Vrei sa afli daca vei avea o luna solicitanta la locul de munca, daca te asteapta o marire de salariu sau daca te vei angaja in multe conflicte cu partenerul de viata? Horoscopul lunii iulie 2013 iti ofera o privire de ansamblu asupra surprizelor care te asteapta in luna lui cuptor!


Horoscop lunar iulie 2013 Berbec

In prima jumatate a lunii iulie, ai o atitudine impaciuitoare, lasi canalele comunicarii deschise si dai dovada de o empatie deosebita in relatiile interumane. Dupa data de 15, este posibil sa iti schimbi in rau atitudinea si sa refuzi autoritatea si regulile celorlalti. Cu banii stai la fel ca de obicei, iar in dragoste simti nevoia sa iesi in evidenta!


Horoscop lunar iulie 2013 Taur

Te asteapta o luna solicitanta si obositoare la locul de munca. Ineficienta ta ii poate deranja pe superiori, care nu vor sa iti inteleaga epuizarea fizica. Mai multa odihna si o dieta mai sanatoasa te pot ajuta sa iti revii. In dragoste, renunti la conflicte odata ce Marte pleaca din casa iubirii tale, deci te bucuri de armonie deplina.


Horoscop lunar iulie 2013 Gemeni

Pentru tine, luna iulie va fi plina de oportunitati de calatorie, cunoastere de oameni noi si acumulare de informatii proaspete. Adori sa fii in centrul atentiei si sa iti expui parerile cate se poate de sonor. In dragoste, vizita lui Marte in zodia ta poate aduce tensiuni si conflicte. Nu este exclus nici sa te angajezi in aventuri amoroase periculoase.


Horoscop lunar iulie 2013 Rac

In iulie, vei avea o atitudine deschisa, creativa si distractiva, ceea ce ii va surprinde pe cei din jur. Te preocupa aspectul financiar al slujbei tale si este posibil sa renegociezi o marire de salariu. In dragoste, acorda mai multa atentie partenerului si nevoilor sale!


Horoscop lunar iulie 2013 Leu

In aceasta perioada, este posibil ca secrete mai vechi sau conflicte adanc ingropate sa iasa la iveala. Lasa garda jos daca ai vreo vina si asuma-ti responsabilitatea faptelor tale. In dragoste, este posibil ca un fost partener sa intre din nou in viata ta, insa nu pentru o noua idila, ci pentru reglarea unor conturi restante.


Horoscop lunar iulie 2013 Fecioara

Casa banilor este activa in luna aceasta pentru Fecioare, de aceea pot sa apara castiguri neasteptate la orizont. Pe cat de mari sunt sumele incasate, pe atat de ample pot fi cheltuielile. Se anunta si o schimbare in dragoste, fie cunoasterea unei persoane noi, fie traversarea unor transformari in relatia de cuplu.


Horoscop lunar iulie 2013 Balanta

Vei avea o disponibilitate crescuta de a prelua initiativa si de a lupta pentru ceea ce ti se cuvine. Se anunta cateva conflicte in cuplu sau intre membrii familiei, alimentate de influenta lui Marte. Nici in dragoste nu stai excelent, intrucat diplomatia ta nativa dispare brusc si este inlocuita de agresivitate.


Horoscop lunar iulie 2013 Scorpion

Astrele te pot incuraja sa te odihnesti mai mult, sa iti dedici timpul introspectiei si sa iti asculti cu atentie gandurile. La seviciu, a doua jumatate a lunii poate fi presarata cu conflicte. Din fericire, pe plan personal se anunta o perioada prolifica, plina de satisfactii.


Horoscop lunar iulie 2013 Sagetator

In iulie, te vor preocupa in special problemele legate de serviciu, precum parteneriatele profesionale sau castigul lunar nesatisfacator. In viata de cuplu, pot sa apara probleme nerezolvate din trecut, care sa iti solicite la maximum puterea de a face compromisuri.


Horoscop lunar iulie 2013 Capricorn

Ai nevoie de multa flexibilitate si calm pentru a evita problemele de la locul de munca, in special in relatia cu subalternii. In dragoste, vor aparea conflicte din cauza orgoliilor, insa ele vor avea o finalitate constructiva: in cele din urma, veti renunta la obiceiuri care va pun in pericol armonia in cuplu.


Horoscop lunar iulie 2013 Varsator

Te dedici in totalitate studiului, obtinerea unor diplome sau absolvirea unor cursuri de specializare in profesie. Poti ceda tentatiilor periculoase, asa ca incearca sa iti infranezi instinctele primare.


Horoscop lunar iulie 2013 Pesti

Sunt favorizate afacerile, economiile sau investitiile, de aceea este bine sa accepti ocaziile de parteneriat in profesie, daca visezi la castiguri multumitoare. Sarcinile casnice te solicita mai mult, iar tranzitul Soarelui in casa dragostei poate aduce evenimente neplacute, precum conflicte sau iminenta unei despartiri. Incearca sa stingi conflictele si sa privesti mai mult partea pozitiva a lucrurilor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro