Horoscop lunar

#horoscop iunie # horoscop dragoste iunie # leu iunie # gemeni iunie # compatibilitati zodie

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2014

Vrei sa afli ce ti-au pregatit astrele pentru luna iunie a acestui an? Vara se apropie cu pasi rapizi, soarele deja a incalzit asfaltul, iar tu arzi de nerabdare sa stii in ce fel te vor influenta planetele in luna urmatoare.

Luna iunie nu este una foarte zbuciumata, insa nu ar putea fi descrisa nici prin liniste deplina si pace mondiala. Iata in ce fel vei fi influentat/a de catre stele in urmatoarea perioada:

Berbec

In plan sentimental, Berbecii par sa-si revina pe fagasul normal si sa tinda catre stabilitate. Este posibil ca viata amoroasa sa interfereze cu cea financiara si sa influenteze niste decizii in ceea ce priveste administrarea banilor. Colaborarile merg ca unse in aceasta perioada, iar starea de sanatate nu e afectata decat de stres.

Taur

Viata amoroasa a Taurilor devine din ce in ce mai implinita si mai multumitoare. Acestia reusesc sa se apropie mai mult de partenerii lor. Si asupra vietii materiale acesti nativi par sa detina controlul si sa fie foarte stapani pe situatie. In privinta sanatatii insa trebuie sa fii ceva mai atent/a, intrucat s-ar putea sa intampini niste afectiuni neasteptate spre sfarsitul lunii.

Gemeni

Relatiile amoroase ale Gemenilor sunt foarte tensionate in luna iunie, iar unele dintre ele risca chiar sa se destrame. Acesti nativi nu se lasa insa coplesiti de problemele amoroase, mai ales ca exceleaza in plan financiar. Cu toate astea, oboseala ii poate rapune spre sfarsitul lunii, asa ca ar trebui sa acorde mai multa atentie odihnei.

Rac

Vei avea o viata sociala foarte incarcata in luna urmatoare, asa ca te poti astepta sa intalnesti persoane noi si poate chiar marea dragoste. In plan material, ar trebui sa fii foarte prudent si sceptic, iar starii de sanatate trebuie sa-i acorzi mai multa atentie in luna iunie.

Leu

Nu excelezi in plan amoros, insa te bucuri de toata atentia pe care ti-o doresti. Ai succesul asigurat in ceea ce priveste cariera, asa ca te vei concentra mai mult pe acest aspect al vietii tale tumultoase. Cat despre sanatate, este posibil sa treci prin niste stari de melancolie cauzate de oboseala si de stres.

Fecioara

Simti nevoia de o schimbare in plan amoros, pentru ca iti doresti pe cineva alaturi de care sa evoluezi. Esti fericit/a pentru implinirile profesionale pe care ti le aduce luna iunie, iar la capitolul sanatatii excelezi si in aceasta perioada.

Balanta

Intampini probleme in viata de cuplu, insa oricat de grave ti s-ar parea, acestea se vor solutiona pana la sfarsitul lunii. In planul carierei vei avea niste oportunitati de care trebuie neaparat sa profiti, insa nu cu orice pret. Ingrijeste-ti sanatatea, inainte de toate, caci esti cam sensibil/a in luna iunie.

Scorpion

Esti insetat/a de dragoste in luna iunie si tinzi sa devii dependent/a de partenera/ partenerul tau. In ceea ce priveste cariera, ai nevoie sa te organizezi si sa-ti ierarhizezi prioritatile pentru a putea avea succes. Fereste-te de eforturi prea mari in luna ce urmeaza, pentru ca esti destul de sensibil/a la orice fel de factori externi.

Sagetator

In plan amoros, ai tendinta de a despica firul in patru si de a-i cauta defecte partenerului/ partenerei. O duci bine din punct de vedere profesional, pentru ca ai o relatie foarte buna cu colegii si o capacitate extraordinara de a colabora. Ai grija de sanatate, mai ales de rinichi si fereste-te cat poti de dulciuri.

Capricorn

In plan amoros vei stagna in aceasta luna, oricat de mult ti-ai dori sa schimbi ceva. Astrele nu iti surad nici in plan financiar, asa ca ar fi mai bine sa inveti sa fii mai cumpatat/a in luna iunie. In privinta sanatatii, nu esti amenintat/a de nimic serios, insa nu ar trebui sa sari peste controalele de rutina.

Varsator

Ai parte de foarte mult erotism in luna iunie, care iti va da energie si te va face mai creativ/a si mai productiv/a si in plan profesional. Esti atat de entuziasmat/a, incat vei tinde sa ignori semnele oboselii si ale stresului.

Pesti

In luna iunie nu ai nici un alt interes decat pe cel sentimental. Nu iti pasa de cariera, asa ca vei stagna in acest plan, insa in viata de cuplu simti nevoia sa faci declaratii si sa iti asiguri partenera/ partenerul ca ii vei fi mereu alaturi. Optimismul si veselia iti asigura o sanatate de fier.

Sursa foto: tuttosolarium.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului