Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #horoscop #predictii #mai #horoscop mai # mai 2013

Horoscop lunar: horoscopul lunii mai 2013

Te roade curiozitatea sa vezi ce ti-au pregatit astrele in luna mai 2013? Zodia ta iti ofera o privire de ansamblu asupra lucrurilor la care sa te astepti in ultima luna a primaverii calendaristice!


Horoscop lunar mai 2013 Berbec

Pentru tine, luna mai vine cu multa relaxare, destindere si optimism. Nu mai ai acelasi avant pasional in dragoste, insa iti mentii atitudinea romantica si visatoare. Acum este o perioada propice impacarilor si negocierilor, profita de ea! Marte si eclipsa de soare in casa banilor iti pot aduce mari pagube materiale. Sanatatea iti este echilibrata!


Horoscop lunar mai 2013 Taur

Luna mai va fi pentru tine foarte stimulativa, pentru ca planeta Marte vine la conducere si iti face sangele sa fiarba. In prima parte a lunii, Venus te ajuta sa fii in forma pe plan personal. La munca, debordezi de ambitie, forta si determinare. Eclipsa de soare din 10 mai te predispune accidentarilor.


Horoscop lunar mai 2013 Gemeni

Zodia ta raspunde cel mai bine impulsurilor amoroase ale lunii mai. Te asteapta o perioada plina de armonie, senzualitate si confort psihic. La serviciu poti sa avansezi in functie sau poti obtine un loc de munca mai bun. Opozitia Marte-Saturn este periculoasa pentru sanatatea ta, fereste-te de boli sau violenta.


Horoscop lunar mai 2013 Rac

Luna mai se anunta pentru tine una plina de contradictii, conflicte si provocari majoe. Saturn are o relatie tensionata cu Soarele, Marte, Venus si Mercur, iar acest lucru inseamna certuri in cuplu, disensiuni profesionale, renuntare sau dezamagiri. Uranus te indeamna sa faci o serie de schimbari. Finalul de luna te gaseste extenuat si slabit.


Horoscop lunar mai 2013 Leu

Opozitia formata de Marte si Mercur cu Saturn iti poate pun in pericol relatia intima in prima parte a lunii. In a doua parte a lunii, apele se linistesc. La munca, Marte si Soarele se afla in casa carierei tale si iti aduc evenimente majore si multa motivare. Stresul, graba si imprudenta iti pot afecta sanatatea!


Horoscop lunar mai 2013 Fecioara

Pentru tine, luna mai vine cu perspective confuze in dragoste. Neptun te induce in eroare si te face vulnerabil in fata minciunilor, deci poti ajunge sa faci alegeri gresite pe plan personal. Profesional, pot sa apara sanse de specializari, cursuri, studii sau calatorii. Succesul vine, dar nu fara obstacole si multa bataie de cap. Ai un tonus fizic bun.


Horoscop lunar mai 2013 Balanta

Dupa o perioada controversata si dificila, se limpezesc apele si in viata ta. Incepi sa vezi totul cu alti ochi si sa ai mult succes, in special in dragoste. Ai grija cum iti gestionezi resursele, se anunta colapsuri financiare importante. Sanatatea poate sa iti fie afectata de anxietate.


Horoscop lunar mai 2013 Scorpion

Marte iti aduce impulsivitate si chiar agresivitate in dragoste, deci risti certuri aprinse in cuplu sau episoade de adulter pe care sa le regreti apoi. Ai nevoie de multa prudenta pentru a-ti infrana instinctele. La munca, poti intampina dificultati in a incheia contracte si in negocieri. Esti supus riscului de ranire, accidentare sau manifestarea de boli cronice!


Horoscop lunar mai 2013 Sagetator

La inceputul lunii, in cuplu pot sa apara mici probleme din limitari, obligatii si constrangeri diverse. Din fericire, data de 9 mai gazduieste planeta Venus in casa cuplului si iti aduce armonie si impacare. La munca, se anunta o luna solicitanta si presanta. Cu opozitia Marte-Saturn pe axa casei sanatatii, risti sa te imbolnavesti!


Horoscop lunar mai 2013 Capricorn

In prima parte a lunii, Saturn iti poate aduce certuri, neplaceri si ghinioane. Apoi vei intra intr-o perioada mai linistita, cu mult succes la serviciu si intelegere in cuplu. Este posibil sa ai esecuri financiare din cauza locuintei sau a unei proprietati. Ai grija la excesele de tot felul, sanatatea iti este fragila!


Horoscop lunar mai 2013 Varsator

Pentru tine, luna mai poate sa vina cu succesul mult asteptat. La inceput, poti sa te confrunti cu mici ghinioane si neplaceri, care se vor transforma rapid intr-un noroc chior. In dragoste te bucuri de fericire, la serviciu esti practic si eficient, iar noi surse de castig iti vor rotunji bugetul. Ai o vitalitate de invidiat!


Horoscop lunar mai 2013 Pesti

Irascibilitatea te cuprinde la inceputul lunii, de unde si predispozitia catre certuri in cuplu. La serviciu, ai mult spirit de initiativa si esti inventiv, foarte deschis catre evolutie. Spre finalul lunii, pot sa apara colaborari neasteptate. Risti accidentari fizice cand pleci la drum!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului