Horoscop lunar

# horoscop octombrie 2020 # horoscop noroc #horoscop octombrie #horoscop

HOROSCOP OCTOMBRIE. Peste ce zodii da norocul la mijlocul toamnei

 

Horoscopul lunii octombrie vine cu vesti bune pentru cateva zodii. Toata lumea va avea parte de surprize, dar doar unii nativi sunt oamenii momentului.

Adevaratii norocosi ai lunii octobmbrie sunt Berbecii, Sagetatorii si Pestii.

Berbec

Pentru voi a doua luna de toamna vine cu vesti bune. Este momentul perfect sa semnati un contract si sa va indreptati atentia spre noi orizonturi. Totodata trebuie aveti grija cu cine va asociati. Alegeti oameni care sunt intradevar de incredere.

Sagetator

In timp ce unele zodii trec printr-o perioada grea in Octombrie, Sagetatorul se bucura de un moment bun, in care au ocazia sa recupereze tot ce au pierdut. Aceasta este luna lor de gratie, cand norocul si dragostea se intrepatrund intr-o atmosfera pasnica.

In aceasta perioada unii Sagetatori pot afla ca vor deveni parinti sau bunici, altii pot gasi activitati noi si surse de venit pentru intreaga familie. Cu toate ca de obicei nu sunt persoane precaute si care sa stie sa faca economii, in octombrie planetele vor avea grija de bugetul lor, ajutandu-i sa faca investitii avantajoase pe termen lung.

Pesti

Tot anul 2020 a fost unul cu perioade norocoase si oportunitati frumoase pentru nativii din Pesti, dar luna Octombrie va fi cea care le va incununa cu succes toate eforturile. La mijlocul lunii, Pestii vor avea parte de recompense la locul de munca. Cei mai norocosi vor primi si mariri de salariu, pe langa oferte noi de job sau proiecte mai atractive. Pestii orientati spre viata de familie vor ura bun venit pe lume unui copil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare