Horoscop lunar

#horoscop lunar #horoscop lunar dragoste #horoscop august 2009 #astrologie #august #predictii #horoscop dragoste

Horoscopul dragostei pentru luna august 2013

Astrele sunt generoase cu inima nativilor din zodiac in luna august 2013. Horoscopul dragostei iti ofera indicii importante despre modul in care se va desfasura viata ta personala in august, ce surprize te asteapta in cuplu si care sunt obstacolele peste care trebuie sa treci pentru a te bucura din plin de iubire.


Berbec

Luna noua din data de 7 august 2013 va aduce o schimbare majora in viata ta sentimentala. Daca te afli intr-o relatie de cuplu, atunci este foarte posibila o intensificare a sentimentelor si o revigorare a sexualitatii. Berbecii singuri se pot bucura de aventuri spectaculoase, care sa le reconfirme farmecul propriu.


Taur

Pentru tine, luna august vine cu pace si liniste in iubire, de cand Saturn nu mai complica lucrurile, ci te ajuta sa le pui in ordine. Te bucuri de stabilitate, formularea de strategii comune in cuplu si siguranta ca ai alaturi de cine sa te bazezi in viitor. Daca ti se intampla sa cunosti pe cineva, te vei bucura de o buna comunicare si impartasire a gandurilor.


Gemeni

In cazul tau, spiritul visator va fi inlocuit de o atitudine pragmatica si materialista in dragoste. Te vei concentra pe solutionarea unor probleme financiare in cuplu si vei pretinde mai mult interes din partea partenerului pentru gestionarea banilor. Abia de la jumatatea lunii, Venus iti ofera un avant senzual important, revitalizandu-ti viata sexuala.


Rac

Mai energic decat niciodata, vei indrazni sa iti supui viata de cuplu provocarilor, aventurilor si riscurilor, doar pentru a-ti hrani setea de adrenalina insuflata de Jupiter si Marte. Racii singuri vor face orice le sta in putinta pentru a intra in gratia sexului opus, pentru satisfacerea unor fantezii care tin mai degraba de instinctul animalic.


Leu

O luna propice pentru noi cuceriri, august te ajuta sa atragi atentia, sa arati mai bine decat niciodata si sa emani un magnetism hipnotic in jur. Daca te afli intr-un cuplu, iti vei surprinde partenerul cu atitudinea pasionala si dedicarea ta vietii domestice. In cazul in care esti celibatar, ai tendinta sa spui "da" doar de dragul aventurii, de aceea ai putea sa regreti unele flirturi carora nu le vezi niciun viitor.


Fecioara

Fecioarele indragostite sunt avantajate in august de astre, tocmai de planeta Neptun prezenta in zodia lor, care le insufla un romantism aparte. Jupiter intensifica sentimentul de implinire, iar Pluto accentueaza pasiunea si intensitatea senzatiilor erotice. La finalul lunii, Venus aduce optimism, armonie si placere in dragoste.


Balanta

Luna august va fi pentru Balante provocatoare, palpitanta si usor riscanta pe alocuri. Uranus tulbura apele si aduce sentimente la cele doua extreme, de aceea este nevoie de multa stapanire de sine pentru evitarea conflictelor. De asemenea, combaterea rutinei poate fi de ajutor pentru dispersarea tensiunilor.


Scorpion

Scorpionii care se afla la inceputul unei relatii amoroase sunt avantajati in august, intrucat astrele le aduc noi deschideri in dragoste, in special pe plan psihic. Compatibilitatea in emotii, ganduri si empatie este maxima, deci sunt favorizate flirturile cu potential de a deveni relatii serioase.


Sagetator

Retrogradarea lui Mercur in zodia Sagetatorului aduce atenuarea unor conflicte pe teme materiale, de achizitionare a unor bunuri sau de acoperire a unor datorii comune. Viziunea despre viitor devine mai clara, iar calatoriile romantice ajung in centrul atentiei. Sagetatorii celibatari au toate sansele sa ramana la fel: singuri.


Capricorn

Capricornii prind un avant deosebit in august pe plan afectiv. Brusc, devin mai pasionali, mai aventurosi si mai impulsivi. Sexualitatea acestor nativi atinge cote maxime, de unde si pofta de joaca in dormitor. De asemenea, pot sa apara asteptari exagerate de la partener, deci mici conflicte cu aceasta cauza.


Varsator

August este luna perfecta pentru negocieri in cuplu. Varsatorii isi perfectioneaza acum abilitatile de comunicare, sunt pe aceeasi lungime de unda spirituala si emotionala cu partenerul, empatia lor atingand un prag superior. Nativii singuri pot avea intalniri neasteptate cu persoane de care sa se indragosteasca la prima vedere.


Pesti

Pestilor le este rezervata o perioada prolifica in amor, presarata cu multa pasiune, afectiune si intelegere reciproca. Episoadele de sexualitate dusa la extrem sub influenta lui Marte si Jupiter se impletesc cu momentele de armonie si tandrete insuflate de Venus. Pestii singuri devin suficient de indrazneti pentru a cuceri usor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului