Horoscop lunar

#horoscopul dragostei #astrologie #horoscop lunar #zodii #predictii #horoscop septembrie # horoscpo

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2013

Luna septembrie 2013 poate aduce influente pozitive in viata ta amoroasa sau, dimpotriva, aspecte tensionate, pe care sa le gestionezi cu intelepciune. Vezi ce spune horoscopul dragostei despre fericirea zodiei tale la inceput de toamna!


Berbec

Planeta Venus vine in casa cuplului zodiei tale chiar in prima jumatate a lunii, ceea ce inseamna ca vei fi mai pasional si mai senzual ca niciodata. Daca esti deja intr-un cuplu cu "vechime", astrele va ajuta sa va iubiti exact ca in filme. Din pacate, noile legaturi nu sunt privilegiate, pot sa apara controverse coplesitoare. Bucura-te de avantul erotic dictat de Venus!


Taur

Pentru tine, pragmatismul isi face loc in viata personala, mai ales ca influenta planetei Saturn te face de multa vreme sa iti doresti stabilitate, casatorie, achizitionarea unei case si aducerea pe lume a unui copil. Chiar daca veselia si exuberanta pot lipsi din cuplu, vei simti implinirea de a realiza lucruri marete alaturi de partener, cu efecte pe termen lung.


Gemeni

Entuziasm si noutate. Acestea sunt surprizele aduse de planeta Venus in casa cuplului zodiei tale, mai ales in prima jumatate a lunii. Vei avea o atitudine mai jucausa, mai senzuala si mai aplecata catre flirt, experiente noi si adrenalina in viata intima. In a doua decada, este posibil sa apara mici conflicte si tensiuni, pe care este bine sa le stingi inainte sa prinda proportii.


Rac

In prima jumatate a lunii septembrie, te retragi in intimitate, te preocupa foarte mult aspectele legate de camin, amenajarea casei etc., alaturi de partener. Daca nu esti intr-o relatie, este posibil ca o poveste din trecut sa revina in actualitate, insa nu sunt sanse de reimpacare. Spre finalul lunii, Venus iti insufla pofta de iubit, senzualitate si distractie.


Leu

Marte iti insufla o vigoare sexuala nemaintalnita. Libidoul tau va scapa de sub control, impingandu-te sa iti revitalizezi viata erotica sau sa traiesti aventuri de o noapte patimase. Atractia sexuala te va domina, vei avea un spirit explorator incins si vei fermeca pe oricine. Daca esti intr-o relatie stabila, ai grija sa nu calci stramb: astrele te indeamna sa o faci.


Fecioara

Te vei reindragosti de inteligenta partenerului tau si vei purta discutii infinite cu acesta, deoarece Venus isi tranziteaza casa mintii si te face mai comunicativ si mai deschis. Neptun te ajuta sa fii mai visator si mai idealist, ceea ce iti aduce beneficii in cuplu, daca nu cumva decizi sa intreci masura si sa investi sentimente in directii gresite. Iubeste cu mai multa cumpatare!


Balanta

Romantismul in doi este inlocuit in aceasta luna cu socializarea. Vei participa cu partenerul tau la multe evenimente sociale, va veti remarca in grupuri numeroase si va veti distra pe cinste. Partidele de amor vor fi mai dezghetate si mai pline de entuziasm. Spre finalul lunii, poate sa apara o criza sau un blocaj, peste care poti trece doar cu multa stapanire de sine.


Scorpion

Jupiter te predispune sa visezi la o iubire la distanta, cu o persoana pe care nu o cunosti foarte bine, insa pentru care dezvolti o reala obsesie. Te atrage misterul mai mult decat niciodata, ceea ce te incanta pana la un punct. Ai grija sa nu pierzi contactul cu realitatea si sa iti canalizezi energia sexuala in directii pertinente, altfel poti avea de suferit.


Sagetator

Uranus te face sa fii energic si ingenios, mai deschis catre noi experiente decat luna trecuta. Ai o energie sexuala debordanta si esti deschis catre comunicare si negociere in cuplu. Daca nu ai pe cineva alaturi, petrecerile la care participi te pot scapa de burlacie.


Capricorn

Vesti bune pentru tine. Daca esti deja intr-o relatie serioasa, lucrurile iau o turnura pozitiva. Veti rezolva problemele intime si veti redescoperi sentimentele care v-au unit de la inceput. Daca nu iubesti in acest moment, ai toate sansele sa cunosti pe cineva special. Nu refuza nicio sansa de a flirta si vei gasi dragostea.


Varsator

Cu Marte in casa relatiilor, devii mai provocator si mai sexy. Gesturile tale sunt mai directe, actiunile mai "neobrazate" si cuvintele sunt mai transparente ca oricand. In a doua parte a lunii, asteapta-te la surprize romantice si la intamplari cu final fericit.


Pesti

Pentru tine, luna septembrie este o perioada incarcata de romantism si multa dragoste. Sunt favorizate relatiile care implica deplasari la drum lung, pentru cei singuri. Tranzitul Soarelui aduce beneficii majore relatiilor intime, mai ales in primele doua decade ale lunii septembrie.

Sursa foto: laurasallmadeup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top