Horoscop lunar

#horoscop iunie #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscopul lunii iunie 2020! Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru prima luna de vara

Inceputul verii vine cu schimbari si vise frumoase pentru zodii. Unii nativi se gandesc deja la vacanta, unii fac tot posibilul pentru a se face remarcati la locul de munca, iar altii pun accent pe relatia de cuplu si pe familie! Afla ce iti va aduce luna iunie in toate planurile, in functie de zodia ta!

Berbec

Berbecii sunt organizati si eficienti la locul de munca, iar acest lucru se vede in performantele lor. Vor fi apreciati de sefi si este posibil chiar sa primeasca mariri de salariu sau prime. In ceea ce priveste viata sentimentala, nativii aflati intr-o relatie stabila se bucura de intelegerea si sprijinul partenerului si este posibil sa se gandeasca serios la casatorie.

Taur

Taurii au tendinta de a oscila intre idei si planuri. Cei mai multi dintre nativi vor avea de luat decizii importante in aceasta luna, atat in plan sentimental cat si la locul de munca. Este posibil ca acesti nativi sa primeasca fie o oferta tentanta de munca, fie sa primeasca o avansare in post.

Gemeni

Pentru nativii nascuti sub semnul Gemenii, luna iunie vine cu decizii importante de luat in ceea ce priveste relatia de cuplu si relatiile cu cei din jur. Nu va lasati insa condusi de impuls ci analizati foarte bine situatiile inainte de a lua o decizie. In plan profesional este posibil sa primiti o marire de salariu sau o prima, pentru eforturile depuse in ultima perioada.

Rac

Jumatatea anului este momentul perfect pentru a va verifica lista de teluri facuta de Revelion. Bifati ceea ce ati realizat si apucati-va de ceea ce doriti sa faceti in continuare. La locul de munca totul pare sa revina la normal, dupa o perioada agitata.

Leu

Luna iunie vine pentru Lei cu multe posibilitati de afirmare la locul de munca. In plan sentimental, nativii sunt inclinati catre viata de familie si spiritualitate. Vacantele sunt pe primul plan pentru nativi, incepand din aceasta luna.

Fecioara

In luna iunie Fecioarele se vor simti coplesiti de problemele de la locul de munca, insa vor reusi sa le faca fata cu bine daca se vor concentra suficient. Trebuie insa ca acesti nativi sa acorde o atentie deosebita alimentatiei si odihnei in aceasta perioada. Nativii care se afla deja intr-o relatie de cuplu se bucura de intelegere si sustinere din partea partenerului.

Balanta

Inceputul verii le aduce Balantelor o dorinta aprinsa de distractie. Acesti nativi nu vor rata nicio petrecere si vor iesi in fiecare seara in oras. Este o perioada buna pentru a planifica o vacanta pe cinste. La locul de munca sunt energici si se pot concentra fara probleme, dand randament maxim. Este o luna a creativitatii, cei mai multi dintre nativi indreptandu-se spre arta sau alte pasiuni creative.

Scorpion

Scorpionii profita din plin de luna iunie pentru a se distra si a socializa. Vor intalni multe persoane noi, iar aventurile nu vor lipsi din viata acestori nativi. Tot in aceasta luna, nativii se gandesc serios sa se apuce de o noua afacere sau de practicarea unui hobby pe care l-au ignorat in ultima vreme.

Sagetator

Sagetatorii debordeaza de energie in aceasta luna. Isi fac noi prieteni si au o viata sociala mai activa decat in mod normal. La locul de munca insa, vor avea un program incarcat insa vor avea numai de castigat la final de luna. Cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea.

Capricorn

Capricornii ai parte de o luna profitabila la locul de munca. Incep proiecte noi iar abilitatile de lider ies in evidenta. Superiorii vor fi incantati de abilitatile dumneavoastra si veti avea numai de castigat pe plan financiar. Dupa jumatatea lunii insa, nativii isi concentreaza atentia asupra familiei si a caninului.

Varsator

Varsatorii vor putea in sfarsit sa se relaxeze. Programul incarcat de la locul de munca se va termina si vor avea in sfarsit ragazul sa-si faca timp si pentru ei. Cititi o carte, iesiti in oras, plimbati-va! Sunt sanse mari ca acesti nativi sa-si gaseasca jumatatea in aceasta luna.

Pesti

Pestii au parte de o luna cu multe schimbari, atat in viata personala cat si in cea profesionala. Este o luna favorabila afacerilor si vor primi multe oferte de munca, de nerefuzat. Cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea, iar cei aflati intr-o relatie stabila pot decide sa-si consolideze relatia.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare