Horoscop lunar

#horoscop dragoste septembrie #horoscop toamna #horoscop dragoste #toamna #horoscop septembrie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Horoscopul lunii septembrie 2016: ce ti-au pregatit astrele in amor, in functie de zodie

Viata amoroasa a zodiilor este plina de suisuri si coborasuri in prima luna de toamna. Septembrie aduce pentru unii nativi fericire si implinire, in schimb altii au parte de momente tensionate, probleme si discutii in contradictoriu. Iata ce te asteapta in dragoste, in luna septembrie in functie de zodie, si ce trebuie sa faci pentru a trece cu bine peste aceasta perioada.

Berbec

Pe Berbeci ii asteapta o luna dificila in plan amoros. Acestia trebuie sa se opreasca in loc si sa se gandeasca foarte bine pe ce drum vor sa mearga. Cei aflati intr-o relatie de cuplu au sanse mari sa isi consolideze relatia. Exista insa si Berbeci care vor spune stop si isi vor cauta fericirea in alta parte. In schimb, cei singuri, au sanse sa-si gaseasca jumatatea numai in momentul in care sunt dispusi sa renunte la conceptii si sa accepte defectele celor din jur.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro