Horoscop lunar

#horoscop lunar 2016 #horoscopul sanatatii in decembrie #hooscopul sanatatii #horoscop lunar sanatate #decembrie #sarbatori #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #sanatate #horoscop lunar decembrie 2016 #horoscop lunar decembrie

Horoscopul sanatatii in luna decembrie 2016! Afla cum stai cu sanatatea de Sarbatori

Decembrie este o luna ce ii poate solicita pe nativii zodiacului. Acestia vor avea parte de neplaceri cauzate de stres sau de excesele culinare de Sarbatori. Pentru altii cresc sansele de accidentari sau accidente. Iata ce ti-au pregatit astrele in sanatate pentru luna decembrie, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, luna decembrie poate aduce neplaceri in ceea ce priveste starea de sanatate. Stresul este mare in aceasta perioada. Nativii ajung la suprasolicitare si incordare, din dorinta de a termina taskurile la timp dar si din pricina pregatirilor pentru Sarbatori. Trebuie sa fie atenti la alimentatie si sa evite excesele culinare, dar si consumul excesiv de alcool. Tentatiile sunt mari, asadar, se recomanda precautie.

Sursa foto: chewchewmama.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului