Horoscop lunar

#astrologie iulie #horoscop #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Cele mai importante zile din iulie pentru nativii din Fecioara

Maria Sarbu, astrolog: Cele mai importante zile din iulie pentru nativii din Fecioara

Vara este frumoasa pentru voi, cei care aduceti roadele culese imediat dupa coacere. Pentru voi luna Iulie este vestitor de viitor. Daca veti observa cum va merg lucrurile acum veti sti ce roade veti culege in noul anotimp pe care il veti anunta curand. 
 
Zilele cele mai improtante pentru vor sunt: 5, 9, 12, 13, 20, 23 - 26 Iulie.

Inceputul de luna iti confera atentie asupra sanatatii tale, poate ai obosit, poate te-ai extenuat, poate ai nevoie sa stai in meditatie, introspectie sau sa fii mai visator. Finalul de luna iti va aduce un nou start, acelea prin care vei traversa cele mai mari constientizari pe parcursul lunilor de toamna. Asacum doar tu poti planteaza ceva seminte de Iulie pentru o renastere fericita dupa ziua ta.

Luna Iulie este luna care iti arata calea spre viitor si spre o noua perspectiva de viata. Creativitatea isi asterne energiile peste viata ta si asteapta sa te bucuri de tot ceea ce este creatie in tine si in exteriorul tau. O luna care te rupe de vechi obiceiuri pentru noi obiective si trecerea sprea alte paliere de viata.

Sursa foto: haberturk.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •