Horoscop lunar

#predictii iulie #Taur Iulie #horoscop #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna benefica pentru Tauri

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna benefica pentru Tauri

An de an prima parte de Iulie este benefica pentru zodia Taur, mai mult decat cea de-a doua jumatate. Este luna care ii starneste pe nativi si le da startul unor imbunatatiri.
 
Pentru Tauri, calatoriile vor fi sustinute exceptional si pot veni dupa vacanta cu alte planuri si cu alte idei, ceea ce le poate infrumuseta viitorul sau ii va pune la munca mai asiduu, imediat dupa ce revin din calatorii.
 

Zilele cele mai importante pentru ei sunt: 1, 8, 9, 12, 23 si 25 Iulie. Cum spuneam, prima  parte din luna le este favorbila si le aduce succes, inspiratie si reusite. A doua parte din luna le va edita unele neplaceri in familie sau revenirea la unele probleme mai vechi, inca nerezolvate si care le va incarca vara cu multe stari de nervozitate sau decizii care nu mai suporta amanare.

Privind inapoi la 2004 si 2010 aveti de regandit unele subiecte acasa, privind casa, reparand daca este cazul sau imbunatatind situatia familiala.

Sanatatea lor este in parametri, doar atentie la boli ale celor apropiati sau dragi.

Zile magice pentru ei vor fi 17, 18, 20 Iulie, fie prin incarcatura benefica, fie prin stabilirea unor noi pasi ce vor fi meniti sa le aduca succes.

Sursa foto: entrepreneur.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!


  •  
  •