Horoscop lunar

#horoscop Lei #iulie Lei #horoscop iulie #horoscop lunar #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna care le schimba Leilor drumul in viata

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna care le schimba Leilor drumul in viata

Vara este mereu anotimpul vostru, dar cu atat mai mult aceasta vara. Ea va schimba mult si va aduce cele mai mari transformari din aceasta viata. Aveti sanse cat sa va bucurati de cele mai mari idealuri sau aveti incercari, de a cadea in cele mai incarcate drame. De voi depinde care va fi sensul pe care veti calatori in aceasta vara. De realismul, de puterea, de orgoliul vostru  sau de menirea voastra in aceasta viata va depinde vara aceasta, anul acesta si urmatorii douazeci de ani.
 

Zilele cele mai importante pentru voi vor fi: 5, 9, 20, 23 - 31 Iulie. Intervalul pe care il analizam este unul de trecere. Fie ca va adunati, va incarcati, va energizati, va odihniti sau veti fi activi, toate zilele acestei luni vor avea semnificatii speciale. Probabil ca simtiti cum se apropie in mare graba si cu multa putere vara voastra si nu este departe de adevar.

Ziua de 5 este una incarcata karmic si ea va invata sa transformati increderea in putere.

Ziua de 9 Iulie va este semnificativa pentru sanatate, iar dupa 20 Iulie veti fi mai stralucitori ca oricand. Doar atentie la mandrie si dorinta de control care v-ar putea abate departe de drumul vostru, pe loc sau mai tarziu. 

Iulie este luna de actiune si multe intitiative in forta, luna in care puteti schimba scara de valori, viziunea asupra realitatii si puteti depasi orice blocaj. Sau pentru cei care s-au indepartat de firul natural al vietii lor, Iulie poate fi luna care ii va aduce inapoi pe un destin doar al lor.

Este luna care va poate schimba drumul in viata, personalitatea si va poate da puterea pe care o meritati cu adevarat. Uitati de drame si de panici pentru a va da un start magic, magnific, sublim.

Sursa foto: pexels.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •