Horoscop lunar

#Iulie Balante #Balante #horoscop lunar #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna in care Balantele isi vor indrepta greselile

Maria Sarbu, astrolog: Iulie, luna in care Balantele isi vor indrepta greselile

Pentru zodia ta aceasta luna iti confera lectii si tensiuni, mereu, an de an. Este luna care te duce inapoi in timp, la radacini si te lasa acolo. este luna care iti intoarce privirea spre trecut si iti cere dezvoltarea emotionala, traversarea traumelor si iti da imbold spre intemeierea unei vieti fericite intr-o noua familie sau intr-un camin nou.

Zilele cele mai importante pentru tine vor fi: 1, 2, 5, 9, 20, 23-29 Iulie. Toate vor fi zile de rearmonizare si de iesiri din tensiune, stres sau din blocaje. Ai nevoie sa fii mai echilibrat, armonios, sofisticat si activ. Daca undeva ai gresit, atunci in Iulie vei vedea multe informatii care te vor ajuta sa iti indrepti greselile. Dar inainte de toate poate fi o energie tensionata care sa te anunte ca ai de lucru si de inteles.

De armonia ta depinde armonia femiliei tale si in aceasta luna ai nevoie sa faci pace cu tine la interior si exterior. O luna de echilibru care se poate propaga ca un ecou in viitor. Finalul de luna iti va schimba viziunea asupra viitorului si dorintele tale vor fi altele pe masura ce vor trece zilele lui Cuptor.

Este luna care te indruma sa iesi singur din incurcaturi, sa te ridici si sa mergi mai departe.

Sursa foto: rentfaxpro.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •