Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 1-7 februarie. E momentul reevaluarii relatiilor si al reinventarii in plan sentimental

Inceputul de saptamana si de luna este unul intens si ne asteapta zile cu decizii importante pentru viitor. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru prima saptamana din februarie.

Marte in Taur face cuadratura cu Soarele in Varsator si creeaza un pic de haos, insa unul care va aduce, la final, revelatii! 1 februarie vine cu "intepaturi" pentru zodii; este un moment in care avem nevoie de analiza. Poate am fortat prea mult lucrurile in ultima vreme? Poate am facut din tantar armasar?

Mercur retrograd in Varsator. E nevoie de o reconfigurare a planurilor

Venus intra si el in Varsator, unde face conjunctie cu Mercur, Jupiter, Soarele si Saturn, asa ca se acumuleaza foarte multa energie in aceasta zona a horoscopului. Vom avea de infruntat noi realitati in viata amoroasa, relatiile intra sub microscop, la fel si valorile si aspectele financiare. Vestea buna este ca rezultatul analizelor se anunta a fi unul eliberator.

Conjunctia lui Venus cu Saturn, Uranus si Chiron are un efect vindecator in viata sentimentala si multi nativi isi vor reevalua prioritatile, vor intelege in ce merita sa investeasca si unde este nevoie sa traga linie.

HOROSCOP 1-17 februarie. Venus in Varsator aduce un suflu nou in dragoste

Venus este planeta iubirii, dar si a finantelor, iar pe 1 februarie, luni, intra in zodia progresivului si vizionarului Varsator. Ce inseamna acest lucru? Trebuie sa ne pregatim sa iesim din zona de confort, sa avem curaj sa ne privim relatiile si finantele prin filtrul ratiunii si sa ne hotaram ce vrem de la viata. Este un moment in care multe relatii care scartaiau s-ar putea sa isi urmeze cursul firesc spre despartire. Este momentul in care astrele ne indeamna sa decidem cine si ce conteaza cu adevarat!

HOROSCOP 1-7 februarie. Energie, incredere, dar si putina furie

Cuadratura Marte - Soare favorizeaza analiza si deciziile si este nevoie de o dozare a fortelor si a determinarii. Vom avea tendinta sa exageram cu multe lucruri, insa este nevoie sa ne temperam pentru a nu strica lucrurile. Intre incredere in sine si aroganta este o linie subtire!

Dupa cateva zile incarcate de o energie aparte, nici weekendul nu aduce prea multa liniste si relaxare. Multi nativi vor avea de luat decizii importante la sfarsit de saptamana, in special in viata amoroasa, datorita conjunctiei Venus - Saturn, care ne face sa ne intrebam in cine si in ce merita cu adevarat sa investim, sentimental sau financiar. Iti este teama sa iei decizii radicale? Sextilul Chiron - Venus iti va da intelepciunea pentru a face alegerile potrivite, iar Uranus in Taur te va ajuta sa te rupi mai usor de trecut si sa incepi sa construiesti un drum nou.

HOROSCOP 1-7 februarie. Previziuni complete pentru zodii 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro