Horoscop saptamanal

#predictii #zodii #astrologie # horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 11-17 octombrie. O zodie are de luat decizii radicale. Cum te influenteaza iesirea lui Saturn din retrograd

Horoscopul saptamanii anunta evolutii interesante pentru multi nativi. Accentul se pune pe casa, familie si relatii, dar si pe schimbari sociale si personale.

HOROSCOP 11-17 octombrie. Saturn, patronul timpului, numit Cronos in mitologia greaca, isi incheie mersul retrograd inceput pe 23 mai. Aceasta planeta influenteaza felul in care ne autodisciplinam si ne organizam si poate fi sever si neprietenos, mai ales cand formeaza o cuadrtura tensionata cu planeta independentei si a adevarului, Uranus, asa cum s-a intamplat si inca se intampla in 2021. Aceste doua planete sunt responsabile chiar si pentru framantarile sociale provocate de restrictiile din pandemie, de conflictele dintre cei dispusi sa le impuna si sa le urmeze si cei care pur si simplu nu le vad rostul. Intrarea lui Saturn in mers direct poate face lumina in situatii aflate in stare de blocaj. Soarele in Balanta in cuadratura cu Pluto, planeta schimbarii, scot in prim plan chestiuni legate de casa, proprietate sau relatii de familie, mai ales ca avem parte si de o Luna in patrar in Capricorn. Venus in conjunctie cu Saturn ne ajuta sa gasim satisfactie si siguranta emotionala in relatiile trainice pe care le avem.

HOROSCOP 11-17 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Este saptamana conversatiilor consistente si a revelatiilor, mai ales in relatia de cuplu; cel mai probabil iti vei revizui atitudinea fata de partener, odata ce vei intelege ca ai uneori atitudini retrograde sau obtuze. Rezultatul: un nou inceput in relatie, unul care iti va aduce foarte multa bucurie.

La serviciu ai mult de lucru, dar asta iti stimuleaza creativitatea si te vei achita de minune de sarcini. Totul iti merge neasteptat de bine, ceea ce iti da o doza mai mare de incredere in tine si te stimuleaza sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare

TAUR - Dupa cateva saptamani intense, care ti-au consumat toata energia, uneori fara a se intampla ceva constructiv, in sfarsit parca se face lumina in viata ta. Fie ca te muti, fie ca iti schimbi jobul, fie ca primesti sarcini pe care le consideri mai potrivite pentru tine, doza de nou pe care astrele o aduc in viata ta iti ofera noi provocari si motive de optimism si entuziasm. Tocmai de aceea simti nevoia sa iti faci mici cadouri, mai ales ca financiar stai de la bine in sus in aceasta perioada.

GEMENI - Te va surprinde chiar si pe tine valul de simpatie de care te bucuri, atat in viata personala, cat si in plan profesional. Te simti bine in pielea ta si asta se vede si ii atrage si mai mult pe cei din jur. Daca te afli in cautarea jumatatii, ai mari sanse sa intalnesti o persoana speciala in aceasta saptamana, iar daca esti intr-o relatie, veti atinge un nou nivel in legatura voastra.

RAC - Ai ajuns intr-o etapa a vietii tale in care realizezi ca faci cam multe pentru altii si prea putin pentru tine. Te relaxezi si ii lasi pe cei din jur sa iti intoarca favoarea, in timp ce tu te concentrezi pe propria viata si pe propriile nevoi. Realizezi ca ai investit prea mult intr-o persoana din trecutul tau si ca este, in sfarsit, momentul sa te desprinzi si sa intelegi ca te agati de ea doar pentru ca nu ai sti ce sa faci cu timpul liber care ti-ar ramane. Este saptamana revelatiilor, iar odata ce iti vei schimba atitudinea vei reusi sa iti conservi si energia.

LEU - Desi ti-ai fi dorit cateva zile in care sa poti sa si lenevesti, vei avea, parca, mai multe de facut ca niciodata. Adevarul este ca nici nu stii sa stai pe margine, draga Leule. Ai impresia ca este nevoie de tine peste tot si, recunoaste, asta iti si place, chiar daca uneori pare ca te vaiti. Insa atat timp cat asta inseamna ca esti cel mai bun in ceea ce faci, nu poti sa te simti altfel decat grozav.

FECIOARA - Ai ocazia sa repari o nedreptate sau sa indrepti ogreseala. Va trebui sa iti ceri scuze pentru ceva ce ai spus sau ai facut si, chiar daca nu iti face o deosebita placere, macar vei avea constiinta impacata si nu va trebui sa mai porti cu tine aceasta povara. Drept rasplata, astrele iti deschid usi noi in acasta saptamana, iar in spatele lor se afla oportunitati foarte bune pentru tine, pe termen lung.

BALANTA - Increderea de sine este la cote inalte, iar asta te ajuta sa profiti de toate ocaziile care pot fi in avantajul tau. Si altii au incredere in tine si te simti, pur si simplu, ca si cum ai fi stapana lumii, draga Balanta. De asemenea, esti foarte atragatoare, asa ca saptamana va avea o doza ridicata de romantism, fie ca esti intr-o relatie, fie ca iti cauti jumatatea.

SCORPION - Pui capat unor situatii care te-au preocupat prea mult in ultima vreme, cel mai probabil in zona sentimentala a vietii tale. Fie ca lamuresti o problema cu partenerul, fie ca ajungi la concluzia ca relatia nu duce nicaieri si ca te-ai saturat sa tot tragi de un "caine mort", este saptamana in care ai de luat o decizie radicala. Evita, totusi, sa fii prea dura, pentru ca nu e frumos sa frangi inimi. Poate o discutie sincera va fi mai constructiva si mai eficienta decat o lipsa totala de tact.

SAGETATOR - Esti pe cai mari in ceea ce priveste creativitatea, iar daca ai in preajma alte semne de foc, precum Berbeci sau Lei, veti realiza lucruri marete impreuna. Traversezi o perioada excelenta, iar efectele ei se vor resimti multe luni de acum inainte, daca iei deciziile corecte acum.

CAPRICORN - Primesti vesti importante, cel mai probabil legate de cariera, care pot insemna inceputul unei perioade prolifice pentru tine. Atentie la relatia cu cei din jur si la limitele pe care le trasezi, pentru ca unii vor fi tentati sa se bage poate prea mult in viata ta. Debordezi de incredere si asta iti va fi de mare ajutor in aceasta saptamana.

VARSATOR - Ai obosit sa fii profund, draga Varsatorule, asa ca saptamana aceasta pui accent pe lucruri frivole, pe distractie si pe placeri. Si nu este deloc un lucru rau, pentru ca nu este cea mai buna perioada pentru afaceri, contracte si alte lucruri serioase. Este ocazia perfecta sa nu te mai iei asa de mult in serios si sa rupi acea aura plictisitoare cu care te-ai incojurat in ultima vreme. Distreaza-te mai mult pentru ca ai mare nevoie de asta.

PESTI - Este saptamana in care reveniti la viata, dragi Pesti! Va simtiti plini de energie si determinare si parca va e mai usor ca niciodata sa obtineti ceea ce va doriti. Fie ca faci o alegere personala, fie una legata de cariera, simti ca ti se ridica de pe mero o povara. Familia si prietenii te inconjoara cu dragostea lor si aveti ocazia sa faceti mai multe lucruri impreuna, ceea ce va prieste cu adevarat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro