Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 12-18 iulie. Este saptamana revelatiilor si a schimbarilor ce pot defini viitorul

 

Astrele au pregatit o saptamana plina cu suisuri si coborasuri pentru zodii. Multi nativi au de facut alegeri care le pot schimba viata in viitorul apropiat si este momentul sa ne ascultam mai mult intuitia.

HOROSCO 12-18 iulie. Relatiile se redefinesc in aceasta perioada

Mercur a intrat in Rac si formeaza un unghi extrem de favorabil cu planeta sperantei si a dezvoltarii, Jupiter; desi aceasta din urmase afla in mers retrograd, impreuna ele ne indeamna sa fim optimisti, sa ne urmam visurile si sa ne ascultam intuitia, inspiratia si creativitatea.

HOROSCOP 12-18 iulie. Soarele intra in opozitie cu Pluto

In a doua jumatate a saptamanii punem pret mai mare pe pragmatism si lasam emotiile deoparte pentru un timp. Transformarea nu va fi, insa, una usoara, mai ales in cazul celor carora nu le plac schimbarile. Soarele in Rac ne face sa rezistam confruntarilor, interioare sau nu, dar Pluto poate scoate la iveala lucruri care ne fac sa ne simtim inconfortabil, dar pe care trebuie sa invatam sa le gestionam.

Luna in patrar in Balanta ne face sa reflectam mai mult asupra relatiilor, sambata; logica aeriana a Balantei ne ajuta sa combatem sentimentalismul si subiectivismul Soarelui in rac si sa privim lucrurile cu o detasare sanatoasa.

HOROSCOP 12-18 iulie. Previziuni complete pentru zodii

Conjunctia Venus - Marte in Leu influenteaza viata sociala si favorizeaza improspatarea relatiilor cu cei din jur si chiar zona legaturilor amoroase; cuplurile stabile vor avea ocazia sa isi consolideze relatia petrecand timp in locuri care le starnesc amintiri placute.

HOROSCOP 12-18 iulie BERBEC

Este momentul sa te concentrezi pe lucruri care se intampla in culisee vietii tale, de secrete si chestiuni pe care le ascunzi bine de ochii celorlalti. Este o perioada a misterelor pentru tine, insa unele vor iesi la iveala si te vor ajuta sa intelegi lucruri care pana acum pareau inexplicabile. Poate fi o perioada a unui nou inceput pe care il asteptai cu nerabdare.

HOROSCOP 12-18 iulie TAUR

Iti concentrezi atentia pe viata sociala si pe interactiunea cu cei din jur. Primesti vesti importante de la apropiati, si bune, si rele, care te fac sa treci prin toate starile posibile. Este momentul sa te regasesti, sa iti cunosti limitele si scopurile. Nu lasa oboseala acumulata sa te afecteze.

HOROSCOP 12-18 iulie GEMENI

Saptamana aceasta este despre cariera si/sau studii. Ai un program incarcat si multe termene limita de respectat; poate fi momentul unor decizii ce iti vor influenta viitorul apropiat, insa daca ramai consecvent cu ceea ce crezi, vei evita neplacerile. Te bucuri de sprijinul apropiatilor si al familiei, iar ajutorul pe care il primesti va fi extrem de benefic.

HOROSCOP 12-18 iulie RAC

Sufletul tau romantic este in cautarea unei experiente inaltatoare; idealismul tau te poate aduce mai aproape de cunoastere si de constiinta de sine. Te concentrezi pe educatie, calatorii si dezvoltare personala si, la finele acestei perioade, poate iti va fi mai usor sa faci anumite alegeri pe care le-ai tot amanat.

HOROSCOP 12-18 iulie LEU

Imprumuturi, taxe, mosteniri si multe chestiuni ce tin de aria financiara iti ocupa tot timpul zilele acestea. Deciziile si actiunile tale afecteaza si alte zone ale vietii, in sens pozitiv, insa. Te asteapta noi inceputuri si schimbari importante in viata de zi cu zi. Pastreaza-ti controlul si fa ce este in avantajul tau si al familiei tale.

HOROSCOP 12-18 iulie FECIOARA

Este momentul sa te relaxezi si tu putin, mai ales sufleteste, iar asta iti da incredere in tine si te face mai eficienta, draga Fecioara. Orice iti pui in minte se realizeaza, iar asta iti da o energie nebanuita. Iti extinzi cercul social, iar oamenii noi pe care ii cunosti in aceasta perioada ar putea avea un rol important in viata ta in viitorul apropiat.

HOROSCOP 12-18 iulie BALANTA

Aceasta saptamana te pune in fata unor situatii neasteptate. Ai multe obligatii la serviciu, insa programul incarcat nu ar trebui sa te sperie. Vei avea ocazia sa duci la bun sfarsit proiecte care stagnau si sa incepi altele. Comunici excelent cu cei din jur, iar asta iti va fi de mare ajutor pe drumul spre succes.

HOROSCOP 12-18 iulie SCORPION

Nu ai o viata tocmai usoara in aceasta perioada si tot ce se intampla in jurul tau pare sa te afecteze. Pornesti intr-o calatorie spirituala, in care vocea ta interioara va fi ghidul catre redefinirea de care ai nevoie; nu va fi usor, insa la capatul drumului vei simti satisfactia de a fi facut ceea ce trebuia. Este momentul sa iti dai seama cum vrei sa arate viitorul tau, ce are nevoie de o schimbare in prezent, cine ar trebui sa ramana si cine ar trebui sa dispara din viata ta.

HOROSCOP 12-18 iulie SAGETATOR

Te concentrezi pe chestiuni ce tin de familie si ai nevoie de o atitudine intelegatoare si concilianta. Reactiile extreme nu vor ajuta pe nimeni, chiar daca ai de a face cu lucruri si atitudini care te irita. Sinceritatea poate fi calea cea mai scurta spre gasirea unei solutii, insa tonul face muzica.

HOROSCOP 12-18 iulie CAPRICORN

Te simti in lumina reflectoarelor in aceasta saptamana, iar abilitatile tale de a negocia te vor ajuta sa obtii tot ce doresti. In aceste zile esti sufletul petrecerii, persoana catre care toti apropiatii isi vor indrepta atentia si te simti grozav in aceasta postura; dinamismul de care te bucuri te ajuta sa obtii orice iti propui si sa gestionezi totul cu succes.

HOROSCOP 12-18 iulie VARSATOR

Este momentul sa rupi lanturile cu care te-ai legat singur pana acum, draga Varsatorule! Scapa de gandurile negre si de indoieli si invata sa te iubesti mai mult, chiar si atunci cand gresesti. A actiona inseamna a trai, iar asta nu se poate face cand pleci mereu urechea la ceea ce au altii de spus. Viata ta iti apartine si doar tu esti responsabil pentru propria fericire. Odata ce vei accepta asta, starea ta de spirit se va imbunatati considerabil.

HOROSCOP 12-18 iulie PESTI

Esti foarte aproape de a-ti transforma planurile in realitate, cu conditia sa reusesti sa iti pastrezi calmul si ratiunea. Superficialitatea ar putea distruge tot ce ai muncit din greu sa obtii. Ai o stare de spirit excelenta si asta te ajuta sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului