Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 15-21 martie. Ies la iveala chestiuni de culise. Echinoctiul de primavara aduce noi inceputuri

HOROSCOP 15-21 martie. Mercur iti da curajul sa spui ceea ce simti in aceste zile, iar planetele paveaza calea catre rezolvarea unor chestiuni sentimentale si financiare. HOROSCOP 15-21 martie. Echinoctiul de primavara aduce nevoia unui nou inceput

HOROSCOP 15-21 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Aceasta saptamana poate fi un punct de cotitura in relatii care nu mai functioneaza de ceva timp; vestea buna este ca rupturile se vor petrece in liniste, cu tact, cu demnitate si respect.

HOROSCOP 15-21 martie BERBEC

Se anunta o saptamana calma, in care esti plin de intelegere si ai o atitudine relaxata. A o influenta pozitiva asupra celor din jur, iar dinamismul si determinarea de care dai dovada sunt de-a dreptul molipsitoare. Sunt favorizate relatiile si colaborarile.

Asteptand ca Soarele sa intre in zodia ta, te pregatesti pentru o perioada marcata de schimbari ce te vor ajuta sa evoluezi ca individ.

HOROSCOP 15-21 martie TAUR

Ai o saptamana incarcata, insa energia si vitalitatea de care dai dovada te ajuta sa gestionezi lucrurile in cel mai bun fel posibil. Te afli in fata unui nou inceput, in special in plan sentimental, insa nu este exclus ca lucrurile sa se schimbe in mod surprinzator si in plan profesional. Daca ai ocazia sa schimbi ceva, nu ezita sa o faci pentru ca totul va fi spre binele tau. Te asteapta o calatorie, fie in interes personal, fie profesional.

HOROSCOP 15-21 martie GEMENI

Te bucuri de o ultima saptamana de liniste si calm, inaintea unor schimbari majore in viata ta. Unde se vor produce schimbarile? Viata sentimentala si cea profesionala vor fi serios zdruncinate in curand. E posibil sa semnezi in sfarsit un contract. Abordezi totul cu calm si stabilitate emotionala, iar acest lucru te face sa te simti in siguranta. Vei culege in curand roadele muncii tale.

HOROSCOP 15-21 martie RAC

Aceasta saptamana anunta schimbari radicale in relatiile cu cei din jur. In plan personal, lucrati intens la relatia cu familia sau luati o decizie cu privire la partener. In plan social, legaturile pe care le aveti va pot ajuta sa progresati. Comunicarea cu cei din jur ar putea fi putin mai anevoioasa, insa cu ceva mai multa atentie decat de obicei veti reusi sa evitati neintelegerile. Daca trebuie sa calatoriti undeva, aveti grija la orele de plecare, pentru ca riscati sa pierdeti trenuri sau avioane.

HOROSCOP 15-21 martie LEU

Schimbarile din aceasta saptamana iti pot marca viata, insa nu se vor petrece din senin, ara niciun efort di partea ta. Vei avea ocazia sa inchei conturile cu trecutul si sa pui bazele pentru noi activitati, noi relati si o noua viata, in general. Ai nevoie de viziune si de o minte limpede pentru a lu deciziile cele mai bune. Nu te lasa pacalit de nerabdare si de increderea ta uneori exagerata!

Ai de rezolvat probleme cu Fiscul sau legate de proprietati in ceasta perioada.

HOROSCOP 15-21 martie FECIOARA

Simti ca ai nevoie de un concediu, de o pauza de la toate acele lucruri care te impiedica sa te gandesti, de obicei, la tine. Trebuie sa iti pui vita in ordine, sa iti stabilesti teluri si prioritati. Fii sincera cu tine, draga Fecioara, atunci cand iti faci planuri si incearca sa te bazezi pe lucruri realiste. Daca simti nevoia sa pui capat unei situatii sau relatii care iti face rau, nu ezita sa o faci. Partenerul sau o persoana in care ai mare incredere iti va fi aproape la nevoie.

HOROSCOP 15-21 martie BALANTA

Este o saptamana importanta pentru relatii, indiferent de natura lor. Viata ta ia o nou turnura si esti nevoita sa iei decizii importante. Problemele pe care le ai s-ar putea acutiza si nu ar trebui sa incerci sa le ignori si sa astepti sa se rezolve de la sine. Daca ceva pare imposibil de reparat, nu insista si nu te teme sa faci tot ce e necesar pentru a-ti asigura stabilitatea emotionala.

HOROSCOP 15-21 martie SCORPION

Ai o saptamana destul de incarcata si totusi ai impresia ca nu se intampla nimic notabil. Rezolvi lucruri care stagnau, incepi proiecte noi, insa planetele iti scot in cale obstacole prin intermediul altor persoane. Persoane pe care poate le-ai suparat in trecut iti pun bete in roate in aceste zile, insa, in loc sa le tragi la raspundere, ar fi bine sa le tratezi cu indiferenta si sa le raspunzi cu fapte. Nu intra in competitii inutile si incearca sa nu cazi in capcana intrigilor.

HOROSCOP 15-21 martie SAGETATOR

Ai o saptamana buna, si cu toate acestea te simti nesigur si anxios, draga Sagetatorule! Nu te lasa prada gandurilor negre si temerii ca istoria se va repeta pentru ca vei atrage energii negative. Lasa fricile deoparte si fa lucrurile cum stii tu mai bine.

HOROSCOP 15-21 martie CAPRICORN

Reusesti sa iti implinesti visuri vechi, asa ca ai toate motivele sa fii fericit, Capricornule! Totusi, nu face mutari nechibzuite si nu incerca sa arzi etape sau sa alegi caile aparent mai usoare, indiferent de ceea ce intreprinzi.

HOROSCOP 15-21 martie VARSATOR

Dinamismul si determinarea ta te vor ajuta sa realizezi chiar si ceea ce poate parea imposibil. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti planurile si programul si sa abordezi lucrurile metodic.

HOROSCOP 15-21 martie PESTI

Esti mai sociabil decat de obicei si cunosti persoane care iti vor fi de mare ajutor in viitor. Toti cei pe care ii primesti in viata ta in aceste zile vor avea un rol important mai devreme sau mai tarziu. Ai toate motivele sa fii relaxat si nici macar anumite chestiuni financiare nu iti pot da batai de cap in aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului