Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 15-21 martie. Mercur in Pesti si Echinoctiul de primavara vin cu surprize pentru zodii

HOROSCOP 15-21 martie. Aspectele astrale ale saptamanii sunt cat se poate de interesante. Ies la iveala lucruri tinute secrete, comunicarea este mai facila si reusim sa ne exprimam mai usor sentimentele, iar echinoctiul de primavara vine cu surprize pentru zodii.

HOROSCOP 15-21 martie. Mercur iti da curajul sa spui ceea ce simti

Efectele Lunii Noi in Pesti se simt si in a treia saptamana din luna martie si vor fi potentate de intrarea lui Mercur in aceasta zodie, inca de luni.

Planeta comunicarii vine dupa o lunga perioada petrecuta in Varsator, inceputa inca din 9 ianuarie, una care nu a fost tocmai rea, in ciuda faptului ca a mai intrat si in mers retrograd, si in penumbra. Mercur este de-a dreptul exaltat in Varsator si, in general, nu se simte prea bine in Pesti, insa datorita cumulului de energii din ultimul semn al zodiacului, ne va aduce o doza de claritate si ne va ajuta sa ne exprimam mult mai eficient sentimentele.

HOROSCOP 15-21 martie. E o perioada buna pentru chestiuni sentimentale si financiare

Multe lucruri care s-au petrecut pana acum in culise sau in subconstient ies la lumina. Nativii care nu si-au gasit inca perechea au toate sansele sa intalneasca pe cineva interesant sau sa se lase cuceriti de admiratori secreti ori sa se indragosteasca de persoane speciale, cu o aura deosebita.

Potentul Pluto da si el o mana de ajutor si, chiar si atunci cand sentimentele sau interesul nu sunt manifestate in mod evident, devenim mai receptivi la limbajul trupului si la semne pe care alta data le-am fi lasat sa treaca neobservate.

Aceasta saptamana poate fi un punct de cotitura pentru acele relatii care nu mai functioneaza de ceva timp; vestea buna este ca rupturile se vor petrece in liniste, cu tact, cu demnitate si respect.

HOROSCOP 15-21 martie. Echinoctiul de primavara aduce nevoia unui nou inceput

Sfarsitul saptamanii aduce probabil cel mai important moment din calendarul astrologic. Echinoctiul de primavara marcheaza momentul in care Soarele se reintoarce in Berbec, ceea ce anunta zorii unei noi ere. Faptul ca acest moment se petrece pe fondul unei aglomerari de planete in Pesti anunta un an al vindecarilor, un moment in care incepem sa punem mai mult accent pe chestiuni ce tin de sanatatea mintala si spirituala.

Ziua de duminica trage cortina peste aceasta saptamana cu o Luna in patrar in Berbec, aflata la 90 de grade de Soare, care te provoaca sa ramai conectat cu sentimentele tale la inceputul unei noi calatorii strologice. Este momentul potrivit sa gasesti echilibrul intre dorinta de a progresa si nevoia de siguranta emotionala si fizica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro