Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 17-23 mai. Saptamana excelenta pentru majoritatea zodiilor. Varsatorii nu sunt, insa, cei mai norocosi

 

Soarele intra in Gemeni joi, cand se intalneste cu energia impulsivului Mercur si cu farmecul lui Venus. La ce ne putem astepta in aceasta saptamana? Iata ce spune horoscopul saptamanii 17-23 mai!

Viata va capata un ritm nou, totul se petrece cu o viteza ametitoare. Suntem nelinistiti, nerabdatori, curiosi si simtim o nevoie acuta de a interactiona cu cei din jur. Multe zodii vor fi cuprinse de un dor de duca nestavilit, in timp ce altele ar trebui sa se astepte la schimbari neprevazute.

HOROSCOP 17-23 mai. Atentie la exagerari!

Jupiter formeaza o o cuadratura cu Soarele, ceea ce inseamna ca subconstientul sau experienta trecutului pot interactiona cu felul in care comunicam zi de zi. Vor fi multe exagerari, promisiuni hazardate, dar si multa generozitate.

Atentie la tranzactii in aceasta saptamana, pentru ca Mercur si Neptun pot incurca itele, facandu-i pe unii nativi confuzi, in timp ce altii pot deveni tentati sa pacaleasca. Verificati totul de doua ori, mai ales daca aveti de a face cu persoane care vorbesc mult, promit marea cu sarea, dar in acelasi timp sunt evazive, pentru ca intentiile lor s-ar putea sa nu fie tocmai onorabile.

Luna in patrar in Leu, de miercuri, ne deschide apetitul pentru cheltuieli si ne da o energie uimitoare, iar duminica Saturn intra in mers retrograd in Varsator, pana pe 10 octombrie, ceea ce poate genera tensiuni sociale si in relatiile personale.

HOROSCOP 17-23 mai. Previziuni complete pentru zodii

Saptamana aceasta zodiile simt nevoia sa se relaxeze, poate planuiesc vacante sau calatorii. Odata cu relaxarea restrictiilor tendinta de a iesi mai mult se acutizeaza, ceea ce nu este un lucru rau.

HOROSCOP 17-23 mai BERBEC

Ai o saptamana bunicica si este momentul potrivit sa pornesti intr-o noua aventura sau sa pui in aplicare un plan bine pus la punct pana acum. Socializezi bine cu cei cu care ai interese comune.

Starea buna de spirit pe care o ai se reflecta si asupra vietii amoroase. Cariera ta ar putea progresa, mai ales ca ai sansa sa cunosti oameni importanti; deciziile tale sunt corecte, insa te poti astepta si la neintelegeri ce pot crea tensiuni. Veniturile tale ar putea creste, deci poti in sfarsit sa faci planuri legate de o dorinta mai veche.

HOROSCOP 17-23 mai TAUR

Este o perioada in care ai sansa sa progresezi profesional sau n plan personal; apar solutiile la probleme care te-au agasat in ultima vreme si tocmai de aceea in weekend vei putea in sfarsit sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile.

Incearca sa acorzi mai mult timp persoanelor dragi si sa te deconectezi de la presiunea de zi cu zi. Tempereaza-ti entuziasmul la munca pentru ca nu toti au o perioada la fel de buna ca tine; din punct de vedere financiar, atingi, in sfarsit, echilibrul pe care ti-l doreai, insa acesta va fi mentinut doar daca vei reusi sa eviti cheltuielile exagerate.

HOROSCOP 17-23 mai GEMENI

Ai o saptamana buna, dar cu capcane din partea astrelor. Incearca sa nu te grabesti, sa nu actionezi la primul impuls, iar eforturile tale vor fi rasplatite. Viata personala este si ea plina de energii pozitive si te bucuri de momente de neuitat alaturi de persoanele cele mai dragi, mai ales ca ai reusit sa iti depasesti temerile si nesiguranta. Optimismul tau se reflecta si asupra vietii amoroase.

In plan profesional se concretizeaza, in sfarsit, o serie de planuri la care lucrai de multa vreme; nu uita ca uneori munca in echipa este cheia succesului. Atentie la tranzactiile financiare!

HOROSCOP 17-23 mai RAC

Ai ocazia sa te ocupi de chestiuni care s-au dovedit foarte stresante in ultima vreme si care nu mai suporta amanare. Desi nu va fi usor, vei reusi sa depasesti obstacolele, ceea ce te bucura nespus, mai ales ca au legatura cu cariera si familia. Esti intr-o relatie buna cu tine si asta iti este de mare ajutor. Relatia de cuplu devine si mai solida si comunicati mult mai bine, iar weekendul vine cu o supradoza de romantism si emotie.

Apar oportunitati de a-ti suplimenta veniturile, insa nu lua nicio decizie pripit, fara sa analizezi cu atentie toate aspectele.

HOROSCOP 17-23 mai LEU

Si tu te numeri printre rasfatatii astrelor, draga Leule! Fiecare zi iti va aduce mici victorii si reusesti sa realizezi tot ce iti propui, chiar si acele lucruri care par imposibile. Ai motive de bucurie si in viata sentimentala, chiar daca esti singur, chiar daca ti-ai gasit deja perechea. Atmosfera pozitiva se extinde si in cariera, iar oportunitatea unui nou inceput te incanta peste masura. Financiar stai din ce in ce mai bine, insa depinde de tine daca vei reusi sa mentii echilibrul.

HOROSCOP 17-23 mai FECIOARA

Ai putea fi vedeta saptamanii in plan astral! Intri intr-o noua era, pui accent pe creativitate si te concentrezi pe lucrurile care iti aduc bucurie si satisfactie. Nu uita, insa, ca orice construiesti are nevoie de o fundatie solida.

Poti face pasi importanti in cariera daca stii sa identifici si sa valorifici oportunitatile. Ai o aura care te face irezistibila, draga Fecioara, asa ca profita de ea cat de mult poti, fara a incalca, insa, limitele discretiei, pentru ca ai putea starni gelozii.

HOROSCOP 17-23 mai BALANTA

Eforturile in ultima vreme, cu rabdare si incredere in abilitatile tale, incep sa se concretizeze si ai toate motivele sa mergi mai departe. Ai nevoie sa gasesti timp si pentru tine, pentru a-ti reincarca bateriile, iar asta o poti face doar in compania prietenilor si a persoanelor dragi.

In viata sentimentala e loc de mai bine, daca inveti sa comunici mai bine si sa te deschizi mai mult. In cariera iti este de mare ajutor gandirea creativa. Problemele financiare iti dau batai de cap, dar nimic nu este imposibilde rezolvat.

HOROSCOP 17-23 mai SCORPION

Este saptamana ideala pentru a rezolva chestiunile care te-au consumat in ultima vreme, iar weekendul va veni cu o atmosfera pozitiva. Este momentul sa privesti in interiorul tau si sa intelegi ceea ce iti doresti cu adevarat si doar asa vei lua decizii eliberatoare.

In cariera, ai de luat hotarari importante, iar sfatul unor persoane de incredere ti-ar putea fi de mare ajutor. Acorda mai multa atentie partenerului pentru ca are nevoie de acest lucru.

Nu iti asuma riscuri financiare, pentru ca nu este momentul pentru decizii hazardate, mai ales ca abia ai reusit sa echilibrezi cat de cat lucrurile.

HOROSCOP 17-23 mai SAGETATOR

Ai o saptamana buna, in general; intuitia si experienta iti sunt de mare ajutor. In viata amoroasa trebuie sa fii mai conciliant, sa inveti sa faci compromisuri la nevoie si sa inveti sa lasi problemele din afara sa nu iti mai afecteze relatia.

Spre sfarsitul saptamanii reusesti sa concretizezi planuri importante in sfera profesionala. Situatia ta financiara cere mai multa prudenta; renunta la cheltuieli neesentiale pana cand lucrurile se vor echilibra.

HOROSCOP 17-23 mai CAPRICORN

Nimic nu pare sa mearga rau saptamana aceasta. Este un moment bun pentru a incepe o colaborare sau o relatie ori sa progresezi intr-o situatie care a stagnat iritant de mult. Dedica timp persoanelor dragi, mai ales in weekend, pentru ca toti aveti nevoie de asta.

In plan sentimental te asteapta o serie de tensiuni, insa incearca sa nu explodezi, mai ales daca lucrurile care te deranjeaza nu au neaparat legatura cu partenerul. Pentru a relaxa putin situatia nu ar fi rau sa plecati undeva in weekend, doar voi doi daca se poate.

La serviciu este momentul sa faci schimbari pentru a putea progresa si in curand te poti astepta la zile mai bune, inclusiv in plan financiar.

HOROSCOP 17-23 mai VARSATOR

Este o perioada tulbure pentru tine, mai ales in interior; duci batalii cu tine insuti si te lupti sa intelegi anumite chestiuni care iti influenteaza viata. Esti neincrezator si dezamagit de tine, dar si de altii, insa ar trebui sa te aduni si sa incepi sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Starea ta se reflecta si in viata sentimentala, iar consecintele s-ar putea sa nu fie deloc placute. Macar la serviciu lucrurile par sa mearga ceva mai bine, insa evita sa iti asumi sarcini suplimentare inainte de a le rezolva pe cele vechi.

HOROSCOP 17-23 mai PESTI

Voi gasiti reteta fericirii in aceasta saptamana, dragi Pesti! Totul merge conform planului, chiar daca drumul spre succes poate avea si cateva obstacole. In weekend poti in sfarsit sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce ai realizat, mai ales daca vei avea o companie pe placul tau.

Si viata sentimentala se imbunatateste, chiar daca esti intr-o relatie, chiar daca nu, pentru ca toate apasarile din ultima vreme dispar ca prin minune. Ai mult de lucru la serviciu, dar asta nu te sperie si te achiti cu succes de toate obligatiile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare