Horoscop saptamanal

# lilith # horoscop saptamanal #luna neagra #horoscop

HOROSCOP 19-25 iulie. Luna Neagra se intalneste cu Axa Destinului. E perioada secretelor si a ispitelor

 

HOROSCOP 19-25 iulie. Saptamana debuteaza cu un tranzit unic in ultimii 9 ani: Luna Neagra intra in Gemeni, unde va ramane pana la jumatatea lui aprilie 2022, iar intalnirea sa cu Axa Destinului face acest aspect cu atat mai important.

HOROSCOP 19-25 iulie. Cum influenteaza zodiile Luna Neagra in Gemeni

Lilith, cum mai este supranumita Luna Neagra, semnifica fricile, obsesiile, ispitele, viciile; ne face mai curiosi, mai atrasi de a cerceta necunoscutul, dar si mai predispusi la riscuri necalculate.

Atentie mare la tot ce spui in aceste zile si cui pentru ca s-ar putea sa creezi dispute si rupturi ireparabile!

HOROSCOP 19-25 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Aspectele astrale ale saptamanii ne fac secretosi sau, dimpotriva, indiscreti, iar Luna Neagra ne afecteaza uneori puterea de decizie si discernamantul.

HOROSCOP 19-25 iulie BERBEC

Saptamana aceasta totul se invarte in jurul chestiunilor de culise, pe care ti-ai dorit sa le tii departe de ochii celorlalti. Misterul iti domina viata in acesta perioada, iar unele lucruri ar putea iesi in sfarsit la lumina, pentru a te ajuta sa intelgi lucruri care pana acum iti pareau inexplicabile.

Ai o viata palpitanta in aceasta perioada, iar lucrurile ar putea evolua interesant. Poate fi momentul potrivit pentru acel nou inceput dupa care tanjesti.

HOROSCOP 19-25 iulie TAUR

Acorzi o mai mare atentie vietii sociale si interactiunii cu cei din jur. PRimesti vesti interesante, care iti provoaca schimbari bruste de dispozitie. Ai nevoie sa te regasesti, sa iti redefinesti limitele, prioritatile si telurile.

Te simti obosit si asta iti afecteaza activitatea, insa ai motive sa fii optimist ca in curand lucrurile vor intra pe fagasul dorit.

HOROSCOP 19-25 iulie GEMENI

Te concentrezi pe cariera si pe studii, iar programul tau este foarte incarcat. Este posibil sa fii pus in situatia de a lua decizii hotaratoare pentru viitorul tau apropiat. Daca ramai fidela lucrurilor in care crezi, vei reusi sa faci alegerile potrivite.

Te bucuri de sprijinul celor din "bula" ta.

HOROSCOP 19-25 iulie RAC

Romantic cum te stie toata lumea, te afli in cautarea acelui ceva frumos, ideal, care sa te aduca mai aproape de realizarea de sine. Pui accent pe chestiuni ce tin de educatie, calatorii si dezvoltare personala. Provocarea saptamanii este sa iti invingi fricile care iti bareaza calea spre ceea ce iti doresti. Nu ar strica sa iti asculti intuitia, pentru ca acolo gasesti deja raspunsurile la intrebarile pe care ti le pui.

HOROSCOP 19-25 iulie LEU

Ai de rezolvat o multime de chestiuni legate de imprumuturi, taxe, mosteniri si finante. Te preocupa indeosebi situatia financiara prezenta, pentru ca asta iti afecteaza intreaga viata, si nu este exclus sa faci o schimbare radicala in viata ta de zi cu zi. Indiferent care iti vor fi deciziile, tine cont de interesele personale si ale familiei tale.

HOROSCOP 19-25 iulie FECIOARA

Saptamana aceasta este despre relaxare si despre lucrurile care iti fac placere. Vei reusi astfel sa iti reincarci bateriile, sa ai mai multa incredere in tine si sa fii mai eficienta, draga Fecioara. Vei reusi sa obtii tot ce iti pui in minte, ceea ce iti creeaza o stare buna. In aceasta perioada vei avea ocazia sa cunosti persoane care te vor inspira in viitor.

HOROSCOP 19-25 iulie BALANTA

Ai parte de o serie de intamplari neasteptate, de obligatii carora trebuie sa le faci fata si de un volum mare de munca; prin urmare trebuie sa te concentrezi la tot ceea ce faci, iar daca reusesti, nu ai motive de teama. Din contra, vei reusi sa rezolvi chestiuni mai vechi, care trenau, mai ales gratie abilitatilor tale de a comunica.

HOROSCOP 19-25 iulie SCORPION

Astrele ti-au pregatit ceva batai de cap pentru aceasta saptamana, iar daca vei lasa orice problema minora sa te afecteze, nu iti va fi usor sa treci peste ea. Asculta-ti intuitia si incearca sa iei deciziile cu o minte limpede, in conformitate cu lucrurile in care crezi. Poate fi momentul sa faci planuri pentru viitor, sa faci anumite schimari in prezent, sa decizi cine merita sa ramana langa tine si cine ar trebui sa plece.

HOROSCOP 19-25 iulie SAGETATOR

Te concentrezi pe familie si trebuie sa dai dovada de intelegere si sa fii impaciuitor atunci cand situatia o cere, draga Sagetatorule. Reactiile dictate de primul impuls nu ajuta pe nimeni, iar tu vei ramane la fel de nervos. Daca te-ai saturat de anumite persoane si situatii, incearca sa privesti si reversul medaliei si sa abordezi calea unui dialog sincer, care ar avea mari sanse sa detensioneze situatia.

HOROSCOP 19-25 iulie CAPRICORN

Esti in lumina reflectoarelor in aceasta saptamana, obtii tot ceea ce iti doresti, iar abilitatile tale de a negocia sunt imbatabile. Esti sufletul petrecerii oriunde mergi, iar asta iti da o stare grozava.

HOROSCOP 19-25 iulie VARSATOR

Este momentul sa rupi lanturile in care te-ai pus singur, draga Varsatorule, sa scapi de indoielile care iti conduc viata si sa inveti sa te iubesti pe tine si sa te pui pe primul loc. Daca reusesti asta vei incepe sa privesti viata cu alti ochi si soarele va rasari in curand si pe strada ta.

HOROSCOP 19-25 iulie PESTI

Te simti mai aproape ca oricand de scopurile pe care ti le-ai fixat. Tempereaza-ti entuziasmul si incearca sa ramai rational, pentru a nu face tocmai acum pasi gresiti. O gandire superficiala ar putea distruge tot ce ai obtinut pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului