Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 22-28 noiembrie. Soarele in Sagetator aduce schimbari in viata zodiilor

Horoscopul anunta schimbari in perioada urmatoare. Saptamana 22-28 noiembrie incepe cu intrarea Soarelui in Sagetator, un semn de foc, mutabil, flexibil, iubitor de libertate, calatorii si cunostinte. Acest tranzit se anunta foarte interesant, mai ales ca punctul sau culminant va fi o eclipsa de Soare Sagetator pe 4 Decembrie.

HOROSCOP 22-28 noiembrie. Previziuni complete pentru zodii

Prezenta Soarelui in Sagetator ne face dornici de miscare, de varietate si ne face sa cautam mereu stimlente. Jupiter in Varsator ne pune insa, in continuare bariere, pe care le putem trece, insa, cu mintea, cu ajutorul lui Mercur, care intra si el in Sagetator la mijlocul saptamanii.

Venus si Uranus sunt in conjunctie in Capricorn, asa ca este probabil sa avem parte de surprize financiare. Marte in Scorpion ne poate scoate in cale o dragoste fulgeratoare sau poate crea terenul potrivit pentru dezvoltarea unei relatii.

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte:

BERBEC - Anumite chestiuni care te-au preocupat in ultima vreme se rezolva asa cum ai planuit. Ai alaturi prieteni de incredere, care te ajuta sa iti atingi scopurile. Trebuie doar sa indraznesti sa iei initiativa si sa actionezi fara ezitare. In dragoste ai parte de multe momente fierbinti si, totodata, ai sansa sa umpli goluri importante pe care le resimteai in viata ta, fie ca esti intr-o relatie, fie ca esti "single".

TAUR - Ai nevoie de o abordare noua in viata ta. Ia-ti timp pentru a-ti analiza greselile si a reconsidera atitudinea, pentru ca doar asa vei reusi sa faci schimbarile de care ai nevoie. Nu ii neglija pe cei dragi! Saptamana asta te indragostesti sau te reindragostesti, asa ca esti intr-o dispozitie foarte romantica. Atentie la cheltuieli pentru ca vor fi multe si ai nevoie de prioritizare.

GEMENI - Voi sunteti activi, creativi si eficienti. Reusiti, in sfarsit, sa duceti la indeplinire planuri pe care le tot amanati in ultima vreme. Trebuie sa stati departe de conflicte si sa incercati sa nu va descarcati nervii pe persoane care nu merita asta. O scurta calatorie in weekend va va ajuta sa va odihniti si sa va deconectati.

RAC - Comunicarea este favorizata in aceasta saptamana si reusesti sa colaborezi bine cu cei din jur, iar solutiile parca vin singure la tine. Increderea pe care o ai in tine si in judecata ta te ajuta sa iei deciyii importante, care vor aduce acea schimbare de care ai nevoie. Sectorul financiar este foarte instabi in aceasta perioada.

LEU - Este momentul sa preiei haturile si sa nu ii mai lasi pe altii sa iti organizeze viata. Esti determinat sa rezolvi toate chestiunile care trenau si sa faci schimbari acolo unde nu gasesti satisfactii, draga Leule. Se anunta cheltuieli neasteptate, care iti vor destabiliza bugetul.

FECIOARA - Saptamana incepe calm si placut, te simti bine cu tine insati si debordezi de incredere. Este momentul potrivit sa te rupi de trecut si sa privesti cu curaj la prezent si viitor. Ai un aer care te face foarte populara. Concentreaza-te pe viata sentimentala, pentru ca de acolo iti vei lua energie pozitiva.

BALANTA - Te bucuri de multa popularitate in aceste zile si asta pentru ca raspandesti voie buna si energie pozitiva. Un vis mai vechi are mari sanse sa se realizeze, asa ca este momentul potrivit sa te descotorosesti de lucruri care te stresau inutil. Simti nevoia unei escapade alaturi de partener, pentru a da un restart relatiei voastre. Se anunta mic satisfactii financiare!

SCORPION - Ai nevoie de multa rabdare si de multa putere de munca in perioada urmatoare. Te concentrezi pe planurile tale si nimic nu te poate opri sa le duci la indeplinire. Ramai cu picioarele pe pamant in fata unor schimbari ce te entuziasmeaza. Relatia de cuplu pare ca scartaie, dar nu aveti motive reale de cearta, ci doar trebuie sa invatati sa comunicati mai mult.

SAGETATOR - Saptamana aceasta aduce schimbari in bine in viata ta. Te simti plin de viata si determinat sa iti pui in aplicare ideile. Comunicarea este favorizata, dar tot vei intalni persoane cu care pare imposibil sa stai de vorba. Ai nevoie de multa rabdare. Soarele intrat in zodia ta te face sa stralucesti si iti da un farmec aparte, asa ca asteapta-te la o evolutie buna a lucrurilor in plan sentimental. O colaborare noua si promitatoare apare la orizont.

CAPRICORN - Reusesti mai mult ca niciodata sa iti demonstrezi abilitatile, iar asta iti sporeste capitalul de incredere. Esti optimist in legatura cu viata in general, iar aceasta gandire pozitiva te ajuta sa rezolvi lucruri pe care poate le-ai neglijat in ultima vreme. In plan sentimental ai parte de o rupere de ritm de care aveai mare nevoie. Descoperi o noua metoda de a-ti spori veniturile, asa ca poti spune ca saptamana aceasta iesi "pe plus"!

VARSATOR - Ai fost delasator in ultima vreme si daca nu iti schimbi atitudinea vei strica tot ce ai obtinut pana acum. Ai nevoie de actiune mai mult ca niciodata si doar de tine depinde sa pui lucrurile in miscare. Increde-te in instinctul tau si nu pleca urechea la ce au altii de spus. Astrele sunt de partea ta, dar nu pot lucra in locul tau. Evita investitiile riscante. 

PESTI - Voi sunteti usor impulsivi in aceasta perioada, dar miscarile pripite nu sunt deloc recomandate in aceasta perioada. Te bucuri de o popularitate care te bucura nespus. In plan sentimental lucrurile merg bine, dar pot merge si mai bine daca fugi cu partenerul intr-o scurta vacanta, care va va ajuta sa va revigorati relatia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro