Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 23-29 august. Dragostea intra in viata unor zodii. Cine va avea o saptamana de neuitat

 

Odata cu intrarea Soarelui in Fecioara, este timpul sa devemin mai organizati; Mercur si Marte aflate deja in acest semn al puritatii ne ofera o oportunitate sa punem in sfarsit lucrurile pe un fagas normal.

Fie ca facem ordine sau renovari prin casa, fie ca organizam o iesire in natura, fie ca gatim, fie ca ne ocupam de chestiuni birocratice, totul pare ca iese ca la carte. Important este sa ne bucuram de moment.

HOROSCOP 23-29 august. Previziuni pentru toate zodiile

Atentie la tendinta de a fi prea binevoitori si de a-i lasa pe altii sa profite de generozitatea voastra. Este un moment propice pnetru parteneriate de orice fel. Pentru unele zodii s-ar putea contura o relatie amoroasa in aceasta perioada.

HOROSCOP 23-29 august BERBEC

Reusesti in sfarsit sa rezolvi o serie de chestiuni care ti-au dat batai de cap si constati cu placere ca oamenii in care ai incredere sunt alaturi de tine si iti sustin cauza. Ai ocazia sa te revansezi fata de persoana iubita dupa o serie de greseli care v-au periclitat relatia; Berbecii singuri s-ar putea indragosti in perioada urmatoare.

Vesti si mai bune vin dinspre partea finantelor; stabilitatea de care reusiti sa va bucurati dupa o serie de eforturi sustinute va permite sa va achitati de obligatii mai vechi si sa va bucurati de prezent.

HOROSCOP 23-29 august TAUR

Energia Lunii pline se simte din plin si in aceasta saptamana. Ai de invatat multe lectii si ai ocazia sa iei o decizie importanta pentru viitorul tau profesional. Comunici bine cu cei din jur si ideile tale se bucura de apreciere si suport.

Nu ezita sa iti asculti inima pentru ca ea te va ghida spre deciziile corecte.

HOROSCOP 23-29 august GEMENI

Te simti macinat de regrete legate de decizii din trecut, in special legate de cariera, dar esti pregatit sa iei lucrurile de la zero si sa le faci asa cum stii ca ar fi trebuit de la bun inceput.

Nu vrei sa renunti la speranta si te simti pregatit chiar sa incepi o viata noua, la nevoie. Ti se pare mai usor sa faci asta, decat sa stai si sa te gandesti la greselile din trecut.

Banii vin usor la tine, ca totdeauna, iar asta iti ofera un confort psihic major.

HOROSCOP 23-29 august RAC

Saptamana aceasta nu iti poti lua gandul de la dragoste. Fie ca traiesti o poveste de dragoste, fie ca doar te cufunzi in fanteziile tale legate de o persoana dupa care ti s-au aprins calcaiele, esti intr-o dispozitie romantica in care nu ai mai fost de multa vreme. De tine depinde, insa, daca vei transforma visele in realitate si reusesti sa iti invingi teama de a fi respins.

HOROSCOP 23-29 august LEU

Vii dupa o perioada in care ai trait totul la intensitate maxima si simti doar dragoste si recunostinta. Ai o stare excelenta si asta te face ssa atragi doar energii pozitive si oameni prietenosi. La serviciu totul merge ca uns, insa succesul tau vine in plan amoros. Petreci timp de calitate cu jumatatea ta si faceti impreuna lucruri care va fac placere. Trebuie doar sa te relaxezi si sa te bucuri de tot ceea ce vine in viata ta in aceasta perioada.

HOROSCOP 23-29 august FECIOARA

Te preocupa sanatatea si faptul ca te ocupi mai mult de tine incepe sa se vada. Temerile tale legate de acest aspect se dovedesc a fi fost fara fundament si asta te bucura nespus. Linistea sufleteasca pe care o dobandesti iti permite sa te bucuri de tot ceea ce traiesti in aceasta perioada.

HOROSCOP 23-29 august BALANTA

Ultimul lucru la care te gandesti saptamana asta este dragostea, asa ca atunci cand intra in viata ta te ia prin surpindere. Fix cand credeai ca ai trecut peste nevoia de dragoste in viata ta, cineva vine si iti tulbura din nou mintea si inima. Teama de promisiuni desarte, de responsabilitati si de dezamagire te impiedica, insa, sa te bucuri de moment.

HOROSCOP 23-29 august SCORPION

Ai de luat o decizie importanta pentru viitorul tau, ceea ce te tulbura peste masura. Desi este bine sa cantaresti atent lucrurile, faptul ca nimic nu pare sa incline balanta iti ingreuneaza misiunea. Toata saptamana iti va fi greu sa iei hotarari si vei apela, poate prea des, la cei din jur pentru a te ajuta sa "rupi pisica".

HOROSCOP 23-29 august SAGETATOR

Este saptamana marilor idei pentru tine. Toata puterea Lunii parca s-a concentrat in mintea ta si te face creativ si ingenios. Simti nevoia sa creezi, sa scrii, sa imparti cu toata lumea inspiratia de care te bucuri, insa simti, de multe ori, ca nimeni nu este interesat de ceea ce ai de oferit. Nu o lua personal! Uneori esti prea mult pentru cei din jur. In plus, nu trebuie sa ai mereu dreptate sau sa faci lumea sa se miste in jurul tau. Fa lucrurile, pur si simplu, cum crezi tu ca este mai bine si gandeste-te mai putin la ce cred ceilalti.

HOROSCOP 23-29 august CAPRICON

S-ar putea sa te trezesti ca traiesti intr-o lume paralela saptamana aceasta. Parca te prefaci, pur si simplu, ca esti altcineva, parca traiesti intr-o fantezie, iar asta nu este deloc grav, ci doar o forma de a suporta mai usor realitatea de zi cu zi. Asculta muzica si simte-te bine, nu se poate intampla nimic rau.

HOROSCOP 23-29 august VARSATOR

Daca ai putea, te-ai inchide in casa saptamana aceasta. Simti ca ai cu adevarat nevoie de o pauza ceva mai lunga de la tot ce se intampla in jurul tau si autoizolarea este singura solutie viabila pe care o vezi. Tine-te departe de toti cei care iti cauta cu disperare atentia, refuza sa te incarci cu energia lor negativa. Nu te mai gandi ca anumite lucruri se vor prabusi, pur si simplu, fara tine. Nu esti tu cel responsabil pentru bunul mers al lucrurilor in lume si ai tot dreptul sa iti iei timp si pentru tine.

HOROSCOP 23-29 august PESTI

Mintea ta umbla pe cai nebanuite in aceasta saptamana si uneori va fi greu sa faci fata propriilor tale ganduri. Din fericire ideile tale sunt bune si dau roade; stii sa ii motivezi si pe cei din jur, iar creativitatea ta este esentiala pentru proiectele in care esti implicat. Poti convinge pe oricine, de orice in aceste zile in care energia lunara te influenteaza la maximum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro