Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 24-30 mai. Multe zodii risca sa fie pacalite. Ce efecte are eclipsa de Luna

 

HOROSCOP 24-30 mai. Saptamana este marcata de un Stellium in Gemeni. Mai multe planete puternice - Soarele, Mercur, Venus - dar si influentul Nod Nord s-au adunat la sueta in aceata zodie si marcheaza viata celorlalti nativi. Duminica, Mercur, aflat pana atunci in penumbra, intra in mers rerograd; este nevoie de atentie sporita la detalii si la comunicarile ambigue, care pot crea neintelegeri.

Luni si Marti Soarele in Gemeni formeaza o cuadratura tensionta cu Jupiter in Pesti. Este o perioada in care se face cu usurinta din tantar armasar, iar barfele pot genera multe neplaceri. Totusi, sunt favorizate si actele de generozitate si caritate; daca puteti ajuta pe cineva mai putin norocos, este momentul potrivit sa o faceti.

Atentie la tendinta de a denatura faptele in aceasta perioada si deschideti bine ochii in fata unor posibile inselatorii.

HOROSCOP 24-30 mai. Cum ne influenteaza eclipsa de Luna in Sagetator, sau Luna Sangerie

Eclipsa de Luna de miercuri este un fenomen astral foarte puternic, care va influenta viata zodiilor din urmatoarele sase luni. Imbratisati adevaruri spiritaule, explorati noi filosofii si faceti schimbari acolo unde simtiti nevoia.

Jupiter in Pesti va promite ape limpezi pentru orice calatorie in care veti alege sa porniti in aceasta perioada.

HOROSCOP 24-30 mai. Flirturile pot conduce la povesti intense de iubire. Previziuni complete pentru zodii

Toata saptamana planeta iubirii, a pasiunii si a farmecului, Venus, influenteaza puternic zodiile in aceasta saptamana. Exista o predispozitie la flirt, la a cuceri sau recuceri persoanele iubite

HOROSCOP 24-30 mai BERBEC

Entuziasmul favorizeaza creativitatea; cu organizare si o minte limpede veti depasi obstacolele ce vi se arata spre sfarsitul saptamanii. Multa energie pozitiva se anunta in weekend, cand aveti posibilitatea sa va reincarcati bateriile alaturi de persoanele dragi; conditia este, insa, sa reusiti sa lasati deoparte problemele de zi cu zi si sa le savurati compania. Nu va aventurati in cheltuieli hazardate pentru riscati sa va destabilizati bugetul, aflat si asa intr-un echilibru precar.

HOROSCOP 24-30 mai TAUR

Aveti o saptamana cu suisuri si coborasuri, iar planetele se cam joaca cu nervii vostri. Profitati de atmosfera buna de la inceputul saptamanii pentru a concretiza planuri si a face mutari decisive, iar de miercuri-joi incercati sa nu iesiti prea mult in evidenta. A doua jumatate a saptamanii poate fi una tensionata in plan sentimental.

In cariera lucrurile se precipita, dar nu uitati ca aveti nevoie si de timp liber pentru a va limpezi mintea si a duce la bun sfarsit sarcinile.

HOROSCOP 24-30 mai GEMENI

Este momentul sa rupi monotonia si sa iei acele decizii care iti vor schimba viata in sensul pe care ti-l doresti. Atentie, insa, pentru ca mutarile tale vor genera tensiune, mai ales in randul familiei.

Viata de cuplu este intr-un moment bun si ati putea profita de ocazie pentru a organiza ceva doar pentru voi doi. In cariera ai nevoie de oplanificare atenta pentru a face fata tuturor responsabilitatilor; atentie la posibilele conflicte cu colegii.

HOROSCOP 24-30 mai RAC

Creativitatea ta este la cote maxime, iar asta te ajuta sa faci planuri indraznete. Tempereaza-ti, totusi, optimismul, pentru ca o abordare mai realista nu a omorat pe nimeni. Ultimul weekend din mai iti poate aduce o excursie mult asteptata, in natura, ceea ce te va reincarca pentru perioada urmatoare.

Sfatul saptamanii este sa nu te sfiesti sa iti spui parerea clar, indiferent cu cine stai de vorba, pentru a nu permite nimanui sa te puna in posturi neplacute. Atentie mare la bani!

HOROSCOP 24-30 mai LEU

Nu sunt cele mai bune zile ale tale, draga Leule. Amanari si intarzieri ale planurilor te dezamagesc si te irita in egala masura. Abordeaza cu calm situatiile delicate si concentreaza-te pe ceea ce poti face tu.

Atmosfera buna din cuplu este exact ceea ce ai nevoie pentru a trece mai usor peste aceasta saptamana ciudata. Eclipsa de Luna iti creeaza o dispozitie romatica, asa ca profita din plin de moment. Nici macar problemele financiare nu merita sa fie lasate sa iti umbreasca fericirea, mai ales ca ele sunt trecatoare.

HOROSCOP 24-30 mai FECIOARA

Ai un optimism de invidiat in aceste zile si reusesti sa te concentrezi pe ceea ce ai si pe lucrurile bune din viata ta. N-ar strica sa socializezi mai mult, mai ales ca ai sansa sa cunosti pe cineva care iti va schimba viata.

Atentie la ce si cum spui in aceasta saptamana, pentru ca ai putea da nastere la neintelegeri si tensiuni, mai ales in viata sentimentala. La serviciu exprima-ti ideile discret si politicos; evita deciziile majore legate de sectorul financiar al vietii tale.

HOROSCOP 24-30 mai BALANTA

Planurile tale se concretizeaza fix asa cum ti-ai dorit si incepi deja sa iti planifici urmatorii pasi. Nu lasi nimic la voia intamplarii, iar eforturile iti vor fi rasplatite. Nu uita, totusi, de familie si prieteni si dedica-le mai mult timp macar in weekend.

In cariera schimbarile pe care le asteptai deja de ceva timp se concretizeaza, chiar daca nu va fi usor. Evita conflictele cu colegii, mai ales in prima parte a saptamanii.

HOROSCOP 24-30 mai SCORPION

Treci printr-o perioada grea, iar lucrurile se vor inrautati, in special la nivel material si personal. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si sa vezi si jumatatea plina a paharului. Cei dragi sunt alaturi de tine in incercarile prin care treci, asa ca permite-le sa te ajute sa depasesti anxietatea si problemele.

HOROSCOP 24-30 mai SAGETATOR

Esti unul dintre rasfatatii astrelor, draga Sagetatorule. Ai forta, curajul si viziunea necesare pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce incepi in aceste zile. Te bucuri de sprijinul unor oameni de incredere.

Situatia in cuplu e putin ciudata, iti este greu sa iti controlezi emotiile si risti sa te indepartezi de partener. Nu descarca acasa tensiunea acumulata la serviciu, dar controleaza-ti atitudinea si fata de colegi. Evita tranzactiile sau cheltuielile majore pentru ca finantele nu sunt bine aspectate pentru tine in aceasta perioada.

HOROSCOP 24-30 mai CAPRICORN

Voi aveti toate motivele sa fiti optimisti in aceasta perioada. Turnura pe care o iau unele lucruri din viata voastra va umple de energie si de emotii pozitive. Planetele joaca in echipa voastra si orice planuri ati avea, ele au grija sa se indeplineasca. Relatia cu partenerul decurge perfect, iar in weekend puteti organiza o escapada in doi.

Unii Capricorni si-ar putea schimba serviciul in aceasta perioada, iar noul proiect ii umple de entuziasm.

HOROSCOP 24-30 mai VARSATOR

Te simti presat si coplesit de pretentiile celor din jur, dar saptamana acesta lucrurile se vor imbunatati. Important este sa iti aduci aminte si de cei dragi si sa nu mai fii mereu absorbit de obligatii. N-ar fi rau sa petreci timp de calitate, mai ales in weekend, cu familia si prietenii.

HOROSCOP 24-30 mai PESTI

Viata voastra nu va fi tocmai usoara in aceasta saptamana, dragi Pesti. Aveti nevoie de curaj pentru a depasi obstacolele pe care astrele vi le scot in cale. Incercati sa lasati deoparte anxietatea, pentru ca solutiile ar putea fi mai la indemana decat credeti. Nu va temeti sa va spuneti parerea atunci cand situatia o cere; amanati orice decizie importanta in aceste zile si asteptati weekendul pentru a va relaxa in compania acelor oameni de care aveti atat de multa nevoie pentru a uita de probleme.

In dragoste treceti printr-o perioada tulbure si simtiti nevoia de o schimbare, care ar putea veni in urma unei discutii sincere cu jumatatea voastra.

Foto: Piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro