Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 25-31 ianuarie. Final de luna agitat. Cum iti afecteaza viata Luna plina in Leu din 28 ianuarie

Ultima saptamana din ianuarie va fi una tumultuoasa. E momentul pentru planuri noi, iar Luna plina te ajuta sa te conectezi cu leul din tine. Astrele au pregatit surprize pentru zodii si unii nativi ar putea avea un contact destul de dur cu realitatea.

HOROSCOP 25-31 ianuarie. Previziuni complete pentru zodii

Astrele au pregatit evenimente multe pentru zodii pe final de luna.

HOROSCOP 25-31 ianuarie BERBEC

Saptamana aceasta primesti sansa sa iti largesti orizonturile; inveti lucruri noi si construiesti idei pentru viitor. Te afli intr-o faza de dezvoltare personala si ai convingerea ca doar asa vei reusi sa evoluezi si sa depasesti situatii in care ai stagnat in ultima vreme. Profita de oportunitatile ce se ivesc pentru a face schimbari oriunde simti ca te-ai plafonat sau ca te-ai stresat inutil in ultima vreme.

Raspunsurile pe care le cauti ar putea veni in urma unei calatorii pe care o astepti de multa vreme. In plan personal, esti pregatit, draga Berbecule, sa iti asumi un risc sau sa accepti o provocare emotionala.

HOROSCOP 25-31 ianuarie TAUR

Reusesti sa rezolvi orice problema prin dialog si comunicare. Vei avea o saptamana agitata la serviciu, stresul va atinge cote inalte, insa reusesti sa mentii o atitudine pozitiva, ceea ce te ajuta sa iti atingi mai usor scopurile. Dai dovada de inteligenta si flexibilitate si astfel reusesti sa gasesti cele mai eficiente solutii.

Totul merge struna in sanul familiei si aici te vei simti cel mai bine si cel mai in siguranta.

HOROSCOP 25-31 ianuarie GEMENI

Dinamismul este cuvantul cheie la inceput de saptamana. Gasesti puterea sa iti stabilesti prioritatile si sa iti finalizezi planurile. Profita de energia din aceasta saptamana si, atat timp cat ramai organizat si lucid, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent ce ai face. Sunt zile ideale pentru noi inceputuri!

HOROSCOP 25-31 ianuarie RAC

Saptamana aceasta trebuie sa gandesti si sa actionezi repede. Nu ai prea mult timp pentru tine, insa daca reusesti sa te ocupi de toate problemele stringente in aceste zile, in curand iti vei permite si pauze.

Esti in cautarea unui ritm care sa te ajute sa faci fata tuturor obligatiilor. Ai sansa sa intalnesti persoane care te vor sprijini in eforturile tale. Nu ezita sa ceri ajutorul apropiatilor, la nevoie.

HOROSCOP 25-31 ianuarie LEU

Este o saptamana importanta, in care te concentrezi pe a avansa. Nu te mai satisface sa ai un plan de care sa te tii cu religiozitate si simti nevoia sa duci lucrurile l aun alt nivel. Ai nevoie de provocari noi si simti nevoia sa-ti asumi riscuri, mai ales in plan amoros.

HOROSCOP 25-31 ianuarie FECIOARA

Esti macinata de nesiguranta saptamana aceasta si acest lucru iti poate afecta relatiile personale si pe cele profesionale. Lucrezi mult la legatura cu cei din jurul tau, petreci mult timp cautand solutii pentru conflicte si neintelegeri care afecteaza aceste legaturi. Totodata, incerci sa rezolvi si problemele altora, pentru a intari, astfel, legatura dintre voi. Simti nevoia sa progresezi si sa iesi din stareade mediocritate care simti ca te copleseste in ultima vreme.

HOROSCOP 25-31 ianuarie BALANTA

La inceput de saptamana va trebui sa te achiti de obligatii pe care le-ai tot amanat. Ai nevoie de un plan de actiune, de disciplina si de autocontrol pentru a rezolva totul asa cum iti doresti. Ai idei la care cei din jurul tau sunt receptivi, comunici foarte bine cu sinele tau si reusesti sa iti largesti orizonturile si sa evoluezi spiritual. Ignora barfele care trec pe langa tine pentru ca nu iti sunt de niciun folos.

HOROSCOP 25-31 ianuarie SCORPION

Esti dinamic si aproape impulsiv l ainceputul saptamanii. Toate actiunile tale sunt spontane si nu pierzi prea mult timp incercand sa evaluezi riscurile. Din fericire, astrele sunt de partea ta si nu iti pun bete in roate. Trebuie sa te gandesti, insa, mai mult la parteneriatele din viata ta, indiferent de natura lor, pentru ca au nevoie de consolidare.

Ai o saptamana intensa si obositore, dar in weekend reusesti sa te relaxezi si sa regasesti echilibrul.

HOROSCOP 25-31 ianuarie SAGETATOR

Este o saptamana importanta, in special pentru viitorul tau sentimental. Ai lasat deoparte inhibitiile si ai sansa sa dai un restart vietii de cuplu sau, daca esti singur, sa incepi o noua aventura. Ai parte de provocari din toate directiile si nu toate vor fi usor de gestionat, insa nimic nu te poate opri sa iti atingi scopurile. Incearca sa ramai lucid si sa iti controlezi primele impulsuri pentru a evita riscuri asumate inutil.

HOROSCOP 25-31 ianuarie CAPRICORN

In aceasta saptamana esti mai activ decat de obicei, draga Capricornule! Decizi sa nu mai ignori chestiuni care ti-au dat batai de cap si sa incerci sa le rezolvi. Abilitatile, cunostintele si experienta ta te ajuta sa scoti maximum din colaborarile pe care lei si sa iti gasesti acel echilibru profesional pe care il cautai de ceva vreme. In viata personala domneste armonia, asa ca nimic nu te impiedica sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

HOROSCOP 25-31 ianuarie VARSATOR

Ai nevoie de mult calm in aceasta perioada, insa nu prea il gasesti. Ai multe de rezolvat si ai nevoie de o planificare inteligenta, altfel va fi greu sa faci fata stresului. La sfarsitul saptamanii ai ocazia sa te vezi cu oameni de care ti-a fost foarte dor, sa interactionezi cu persoane cu care te simti confortabil, dar nu uita sa acorzi atentie si vietii de cuplu, daca esti intr-o relatie.

HOROSCOP 25-31 ianuarie PESTI

Te asteapta o saptamana plina de energie si dinamism; te simti optimist si plin de viata si simti ca poti depasi orice obstacol iti iese in cale. S-ar putea sa faci o calatorie neasteptata, care iti va face multa placere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului