Horoscop saptamanal

#predictii #zodii #astrologie # horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 25-31 octombrie. Multe zodii iau un contact dur cu realitatea. Relatiile sunt puse la incercare

Proaspat intrati in zodia Scorpionului, saptamana aceasta multi dintre noi vor da piept cu realitatea, iar aceasta ar putea sa nu se ridice mereu la inaltimea asteptarilor. Conjunctia Venus - Jupiter ii ajuta pe unii nativi sa aiba noroc in dragoste sau sa se bucure de multa apreciere. Este saptamana in care se consolideaza prietenii, in care ai ocazia sa petreci timp cu oameni dragi, dar si in care o relatie de prietenie ar putea capata o conotatie romantica.

 

Ultima saptamana din octombrie este favorabila inceperii unei relatii noi, insa este important sa iti pastrezi realismul, pentru ca Neptun, planeta visurilor, aflata si ea in conjunctie cu Venus, te-ar putea determina sa iti faci iluzii care nu au, de fapt, legatura cu realitatea. Nu permite nimanui sa se joace cu sentimentele tale.

HOROSCOP 25-31 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Te preocupa viitorul tau personal si profesional. Trebuie sa gestionezi conflicte cu colegi de munca sau cu persoane din familie, dar iti vei sustine foarte bine cauza si se va dovedi ca ai dreptate. O problema emotionala care te-a consumat in ultima vreme se rezolva in aceste zile.

TAUR - Ai o saptamana grea, in special in plan familial. Doar daca vei reusi sa rezolvi anumite probleme vei reusi sa iti gasesti linistea si sa te relaxezi. Asigura-te ca nu intri in datorii in aceasta perioada si incearca sa treci saptamana cat mai discret cu putinta, pentru ca risti sa intri in conflicte care te vor afecta foarte mult din punct e vedere emotional.

GEMENI - Relatia cu cei din jur, fie ca sunt rude, prieteni sau colegi, este pusa la grea incercare in aceasta saptamana. Comunicarea cu cei din jur se face cu dificultate si ai in permanenta impresia ca nimeni nu te intelege si ca te afli in situatii fara iesire. Nu iti descarca nervii pe cei mai apropiati oameni, pentru ca nu merita un asemenea tratament. Daca te relaxezi si iti controlezi emotiile vei trece cu bine de aceasta perioada.

RAC - Esti mai suspicios si nesigur ca oricand, draga Racule. In loc sa iti irosesti astfel energia, ar fi bine sa ai mai multa grija de tine, mai ales de sanatatea ta. Saptamana acesta iti aduce schimbari si evolutii rapide si surprinzatoare, mai ales la nivelul cercului de apropiati. Daca primesti o oferta de job, gandeste-te foarte bine inainte sa o accepti; prudenta este recomandata si in felul in care iti gestionezi finantele.

LEU - Trebuie sa pastrezi o atitudine realista pentru a-ti atinge telurile si a primi ceea ce crezi ca meriti. Esti la fel de activ ca de obicei si faci eforturi sa iti demonstreyi abilitatile si puterea. Acorda atentie si lucrurilor care se intampla in jurul tau, pentru a avea o imagine corecta asupra lor. Priveste mai mult jumatatea plina a paharului si incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de lucrurile bune care ti se intampla. Evita chestiunile bircratice in aceasta perioada.

FECIOARA - Nimic nu merge conform planului in aceasta perioada, iar asta te face sa iti iesi din pepeni. Toata viata ta organizata pare ca se da peste cap, iar asta iti creeaza o stare de anxietate. Incearca, in schimb, sa vezi aceasta perioada ca pe un bun prilej de a da un suflu nou vietii tale. Profita de schimbari pentru a crea noi inceputuri, indiferent despre ce palier al vietii vorbim. Financiar stai bine, insa incearca sa nu faci mutari care ar putea schimba lucrurile.

BALANTA - Ai o saptamana dificila pentru ca nu reusesti sa comunici deloc eficient cu cei din jur. Simti ca nimeni nu te intelege, iar asta iti creeaza o stare de nervozitate, care nu face, insa, altceva decat sa amplifice tensiunea. Incearca sa te adaptezi la noile realitati din viata ta, daca nu vrei sa strici ce ai obtinut pana acum cu atatea eforturi. Nu iti pierde increderea in tine si in abilitatile tale. Incearca sa te intalnesti cu prietenii si sa te relaxezi, macar in weekend, pentru ca ai mare nevoie de o gura de aer proaspat.

SCORPION - Desi Soarele a intrat in zodia ta, nu prea simti ca a rasarit si pentru tine. Ai parte de multa tensiune si de situatii care te irita peste masura. Incearca sa pastrezi o atitudine optimista si sa nu lasi conflictele sa ia amploare. Daca vei reusi asta, vei vedea ca universul iti trimite semne si o energie pozitiva; ramai aproape de persoanele dragi, pentru ca ele te vor ajuta sa iti reincarci bateriile. Nici in plan financiar nu stai grozav, pentru ca datorii neachitate la timp se cer platite acum, cand situatia nu este oricum "roz".

SAGETATOR - Comunici greu cu cei din jur, iar asta iti afecteaza starea de spirit si comportamentul. Daca nu vei actiona cu calm in aceasta perioada, nu vei reusi sa obtii nimic din ceea ce ti-ai propus. Rezolva chestiunile profesionale si personale care nu suporta amanare pentru ca mai tarziu problemele se vor aduna si vei ajunge intr-o situatie disperata. Nu discuta despre planurile tale cu oricine, pentru ca sunt multi dusmani care abia asteapta sa ti le zadarniceasca.

CAPRICORN - Daca in ultima vreme te-ai simtit cu moralul la pamant si ti-a lipsit increderea in tine, ar fi bine sa iti lasi deoparte nesigurantele, mai ales ca starea ta nu te afecteaza doar pe tine, ci si pe cei din jur. Intalneste-te cu prietenii sau cu rudele apropiate care au un efect pozitiv asupra ta si incearca sa iesi din aceste stari negative cu ajutorul lor.

VARSATOR - Ai sansa sa faci o serie de mutari foarte utile pentru a progresa in cariera. Profita de oportunitatile ce iti ies in cale si lucreaza la o relatie mai buna cu colegii pentru ca fara ei iti va fi greu sa atingi rezultatele dorite. Este momentul sa inveti din greselile trecutului si sa iti schimbi atitudinea. Atentie la bani si la riscurile pe care ti le asumi!

PESTI - In ultima vreme va simtiti prizonieri in propria viata si rutina va oboseste. Simtiti nevoia de o schimbare, insa trebuie sa fiti siguri ca o faceti acolo unde trebuie. Luati deciziile cu maturitate si responsabilitate, fara sa va pripiti.

FOTO: Piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului