Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 26 iulie - 1 august. Astrele dau batai de cap zodiilor. Atentie la prietenii falsi!

 

Energia Lunii pline in Varsator ne influenteaza in continuare si este nevoie sa gasim un echilibru intre propriile nevoi si felul in care interactionam cu cei din jur. Soarele in Leu formeaza un semisextil cu Venus in Fecioara, o combinatie perfecta pentru creativitate, dar si pentru pragmatism.

Ultima saptamana din iulie ne face sa avem mai multa initiativa, sa avem nevoie de lucruri tangibile care sa ne ajute sa progresam.

 

 

HOROSCOP 26 iulie - 1 august. Previziuni complete pentru zodii

 

 

Venus si Uranus isi dau mana pentru a ne pregati surprize placute in plan amoros sau in zona micilor placeri ale vietii.

Mercur intra in Leu miercuri si poate face lumina in chestiuni ce pareau tulburi, invaluite in ceata;ne va fi mai usor sa comunicam cu persoane cheie din viata noastra.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august BERBEC

Stresul te afecteaza tot mai mult, deci nu ar strica sa incerci sa te relaxezi si sa privesti problemele mai obiectiv. Incearca sa scapi cat mai repede de obligatiile care iti creeaza o stare de tensiune.

Stai binisor cu dragostea, cat timp reusesti sa nu iti coplesesti perechea cu starile tale schimbatoare.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august TAUR

Ai un elan greu de stapanit si idei care abia asteapta sa fie puse in practica. Este o perioada buna pentru negocieri pentru ca astrele te ajuta sa comunici mai usor si sa obtii ceeace iti doresti. Singura conditie este sa actionezi cu rapiditate si sa nu lasi lucrurile sa treneze.

In plan amoros s-ar putea sa fie nevoie sa rezolvi probleme mai vechi, dar vei avea parte de momente frumoase alaturi de partener. Lasa-ti latura romantica sa iasa la iveala.

Aceasta saptamana iti duce o imbunatatire semnificativa in plan financiar, asa ca vei putea, in sfarsit, sa rasufli usurat.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august GEMENI

Este momentul sa iti stabilesti prioritatile, in special in viata personala, iar cand vei reusi sa o faci, iti va fi mult mai usor sa iti indeplinesti obiectivele. Simti nevoia sa tii unele lucruri pentru tine, chiar daca viata pare sa ti se imbunatateasca, mai ales in plan profesional. Nu uita ca graba strica treaba si evita sa faci greseli ireparabile din prea mult entuziasm.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august RAC

Ai o saptamana foarte stresanta. Evita deciziile majore, mai ales daca nu esti presat de timp. Incearca sa faci lucrurile dupa un plan bine stabilit si nu lasa anxietatea ta proverbiala sa iti strice buna dispozitie.

In dragoste ai nevoie de o deschidere mai mare, fie ca esti intr-o relatie, fie ca inca iti cauti jumatatea.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august LEU

Ai o saptamana buna, in care reusesti sa rezolvi o multime de chestiuni care te-au facut sa te simti presat in ultima vreme. Cu un program bine pus la punct vei reusi sa eviti stresul inutil. Trebuie sa aveti o discutie serioasa cu familia privind finantele si sa luati decizii importante.

Leii singuri au mari sanse sa isi intalneasca jumatatea in aceasta saptamana, dar fericirea le este umbrita de mici neplaceri de ordin financiar.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august FECIOARA

Astrele iti pregatesc surprize placute, dar care iti creeaza o stare de confuzie. Pastreaza-ti calmul si evita sa intri in conflicte cu alte persoane. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu cei dragi, insa incearca sa nu aduci in discutie chestiuni delicate din trecut, pentru ca nu este un moment tocmai bun pentru a lamuri lucrurile.

La serviciu te poti confrunta, de asemenea, cu dificultati si obstacole, asa ca vei avea nevoie de multa rabdare si intelepciune pentru a razbi.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august BALANTA

Ai o saptamana marcata de confuzie si greutati, asa ca trebuie sa dai dovada de o atitudine concilianta. Mare atentie la interactiunea cu prietenii si familia!

Atentie la parteneriatele si proiectele care par sa fie prea avantajoase, pentru ca probabil nu sunt ceea ce par.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august SCORPION

Ai acumulat foarte multa tensiune si este bine sa actionezi cu prudenta in orce faci. Incearca sa te abtii de la comentarii rautacioase, mai ales fata de oamenii dragi, care chiar nu le merita. Relatiile tale trec printr-o perioada de incercari care fie le vor consolida, fie le vor pune capat; poate fi momentul in care realizezi cine iti este cu adevarat prieten si cine nu. Incearca sa nu actionezi la primul impuls si sa nu spui lucruri la nervi.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august SAGETATOR

Te trezesti pus in situatii cu care ai mai avut de a face in trecut si ai ocazia sa faci lucrurile altfel de aceasta data. Este o saptamana buna pentru relatiile interpersonale. In viata amoroasa simti nevoia de a lua distanta de partener, pentru a putea judeca lucrurile la rece si pentru a-ti da seama incotro ar fi mai bine sa o apuci; daca esti celibatar, ai sansa sa te indragostesti in aceste zile.

Nu iti neglija sanatatea, pentru ca propriul corp s-ar putea intoarce impotriva ta.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august CAPRICORN

Esti in pericol sa dai cu piciorul la tot ce ai obtinut intr-o singura clipa. E posibil sa ai de a face cu oameni foarte competitivi, razbunatori si intoleranti, insa este bine sa te tii departe de conflicte. Acorda o atentie sporita chestiunilor profesionale, insa evita sa semnezi contracte noi.

Cu dragostea stai bine, dar daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, este posibil sa ai ocazia sa reinvii o relatie din trecut.

Atentie mare la barfele de la serviciu, mai ales ca sunt multe persoane care abia asteapta sa te injunghie pe la spate.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august VARSATOR

Optimismul tau exagerat te-ar putea impinge la decizii gresite. Nu iti supraestima calitatile si incearca sa pastrezi echilibrul. Orice exagerare va atrage dupa sine regrete, atat in viata personala cat si in cea profesionala.

HOROSCOP 26 iulie - 1 august PESTI

Te asteapta o saptamana dificila, in care vei avea nevoie de mult calm si de luciditate. Gandeste foarte bine orice miscare pe care vrei sa o faci, mai ales ca esti pasibil de decizii gresite. Amana pe cat posibil schimbarile sau deciziile importante pe care le-ai putea regreta in viitorul apropiat.

Pregateste-ti atent argumentele pentru orice discutie, fie ca este legata de viata personala, fie de munca; o abordare rationala va fi mult mai utila decat o atitudine ce poate fi interpretata ca frivolitate sau incapatanare.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare