Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 27 decembrie - 2 ianuarie. Surprize mari pentru zodii in ultima saptamana din 2021

 

In timp ce ne pregatim sa tragem cortina peste 2021 si il intampinam pe 2022, expansivul Jupiter se intoarce, pentru a doua oara in ultimul an, in semnul Pestilor, unul dintre cele doua pe care le guverneaza. Rezultatul: ne concentram mai mult pe dimensiunea spirituala a vietii, pe vindecare si evadare. Preferam sa petrecem timp in liniste si sa reflectam, iar Mercur, care se pregateste in umbra de tranzitul din Capricorn in Varsator, ne face sa ne gandim mai mult la cum putem sa ne imbunatatim abordarea fata de munca, bani si proprietati.

Luna se aliniaza cu Marte in ultima zi din 2021, in Sagetator

Este un moment grozav pentru a sarbatori, dar si pentru a reflecta intens. Luna Noua din 2 ianuarie, intr-un raport ametitor cu Soarele si Uranus, ne umple de idei si spontaneitate, de energie si nevoie de a petrece timp in natura.

Venus si Pluto se intalnesc in Capricorn si creeaza auspiciile pentru crearea unor conexiuni speciale chiar la inceput de 2022.

HOROSCOP 27 decembrie - 2 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Ai ocazia sa iti imbunatatesti cunostintele si sa iti promovezi propriile idei. Te afli in cautarea dezvoltarii personale pentru a depasi o perioada de stagnare. Profita de oportunitatile ce iti ies in cale.

In plan personal, te simti pregatit sa iti asumi riscuri.

TAUR - Inchei anul 2021 intr-o nota pozitiva. Reusesti sa rezolvi multe probleme pe calea comunicarii si pasesti in noul an mai relaxat. Familia iti este alaturi si simti ca asta este tot ce ai nevoie. Ai parte de presiune la munca, dar optimismul tau te ajuta sa rezolvi usor toate problemele. Istetimea si flexibilitatea de care dai dovada te ajuta sa gasesti foarte usor cele mai bune solutii. In rest, nu iti ramane decat sa te bucuri de linistea si caldura din sanul familiei.

GEMENI  - Ai parte de un inceput de saptamana foarte dinamic si nimic nu pare sa poata sta in calea ta pe drumul spre realizarea obiectivelor. Profita din plin de aceasta perioada foarte buna pentru tine, pentru ca ai ocazia sa incepi anul intr-o nota pozitiva. Incheie-ti toate socotelile in 2021, pentru a putea sa privesti doar inainte inca din 1 ianuarie.

Sunt zile ideale pentru noi inceputuri!

RAC - Esti in forma maxima si reusesti sa gandesti si sa actionezi foarte repede. Ai putin timp pentru tine, dar daca il folosesti cu cap, va fi in avantajul tau. Nu lasa lucruri neterminate in 2021! Este momentul sa inveti sa ai incredere in oamenii apropiati de tine si sa iei de la ei tot ce este bun.

LEU - Este o saptamana foarte importanta pentru tine. Reusesti sa pui la punct lucruri importante pe final de an si iti faci deja planuri marete pentru 2022. Esti in cautare de noi provocari si simti ca tot ce ai facut pana acum a devenit plictisitor. Iti asumi riscuri, mai ales in viata sentimentala; experimentezi mai mult fie cu partenerul, fie cu alte persoane.

FECIOARA - Trebuie sa lasi deoparte nesiguranta pentru a-ti putea imbunatati relatiile personale si profesionale. Vei incerca sa gasesti cai de a rezolva conflicte si neintelegeri, dar, in acelasi timp, te dedici solutionarii problemelor unor oameni dragi. Te-ai saturat de mediocritate si te lupti sa progresezi si sa te afirmi.

BALANTA - Trebuie sa te achiti de multe obligatii pe final de an si, chiar daca te simti coplesita, cu organizare si planificare atenta, cu disciplina si auto control, vei reusi! Ideile tale au priza la "public", iar daca gasesti si motivatia necesara vei reusi sa pui in aplicare lucruri pe care doar ti le imaginai si pe care le considerai irealizabile.

Nu apleca urechea la barfe ieftine!

SCORPION - Esti dinamic si chiar impulsiv la inceput de saptamana. Nu reusesti sa controlezi riscurile si preferi spontaneitatea, ceea ce te va ajuta sa atragi atentia unor oameni care s-ar putea dovedi foarte importanti in viata ta. Parteneriatele tale au nevoie de mai multa atentie. Reusesti sa te relaxezi la sfarsit de saptamana, cand petreci cum si cu cine iti doresti.

SAGETATOR - Saptamana aceasta inveti ca nimic nu este imposibil, mai ales cand vine vorba de dragoste. Reusesti sa te debarasezi de inhibitii si asta te ajuta sa simti gustul aventurii fie alaturi de jumatatea ta, fie alaturi de un partener nou, daca esti singur/a. Reusesti sa obtii tot ce iti pui in cap si simti ca nimic nu te poate opri; controleaza-ti, totusi, impulsivitatea, pentru ca doar asa vei reusi sa evaluezi corect riscurile.

CAPRICORN - Esti mai activ decat de obicei si incerci sa rezolvi chestiuni pe care le-ai cam amanat in ultima vreme. Experienta si cunostintele te ajuta sa iesi cu bine din orice situatie.

VARSATOR - Calmul este singurul lucru care iti lipseste in aceasta saptamana; iti este foarte greu sa stai locului si sa te exprimi coerent. Chiar daca ai multe de rezolvat si faci eforturi supraomenesti, doar cu o buna organizare vei reusi sa duci lucrurile la bun sfarsit. La petrecerile la care participi la sfarsit de 2021 si inceput de 2022 ai ocazia sa cunosti oameni importanti sau sa revezi persoane dragi.

PESTI - Esti energica, plina de viata si optimista si te simti pregatita sa depasesti orice obstacol care pana acum te-a impiedicat sa evoluezi. Daca ai ocazia sa calatoresti, nu ezita sa o faci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro