Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Trei zodii au o saptamana de vis

Desi saptamana incepe cu o eclipsa de Luna plina in Gemeni care da putin lucrurile peste cap in viata zodiilor, unii nativi vor fi in lumina reflectoarelor. Racii, Scorpionii si Sagetatorii sunt vedetele saptamanii.

HOROSCOP 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Romantism la cote maxime si succes pe toata linia

Luna Sangerie in Gemeni lumineaza calea catre intamplari ce tin de destin si inchide capitole de care poate nu stiai ca esti pregatit sa te desparti. Daca pentru unele zodii eclipsa aduce evenimente neplacute, pentru altele aseaza, in sfarsit, lucrurile pe fagasul dorit de mult timp. Energia lunara aduce vesti bune, schimbari de bun augur.

Din 5 decembrie, cand Venus, planeta iubirii si a prieteniei, formeaza un trigon cu visatorul, empaticul si spiritualul Neptun, romantismul si magia isi fac loc in viata unor zodii. Cad ziduri si conexiunea si comunicarea in cuplu devin mult mai puternice

Rac: Te simti romantic si binecuvantat

Nimic nu pare sa iti poata strica bucuria de a trai. Parca plutesti prin al noualea cer, starea de indragostire te-a fermecat pur si simplu si te simti minunat. Fieca traiesti o poveste de dragoste, fie ca te-ai indragostit de inspiratia pe care o simti in adancul sufletului, treci printr-o perioada buna, in care pur si simplu iubesti viata. Redescoperi bucuria si frumusetea din jurul tau, iti amintesti ce inseamna sa respiri cu adevarat si nu iti este teama sa iti dai voie sa simti si sa traiesti.

Scorpion: Inveti sa te iubesti si sa te accepti

Venus traverseaza prima casa si te face sa te apreciezi si sa te iubesti mai mult ca pana acum. Te si simti mai atragator, draga Scorpionule, iar noua aura pe care ti-o da aceasta senzatie te pune intr-o lumina diferita in fata celor din jurul tau. Este pur si simplu imposibil sa treci neremarcat printr-o incapere! Trigonul Venus-Neptun de la sfarsitul saptamanii, in casa a cincea, a creativitatii, te ajuta sa iti exprimi mai bine sentimentele si personalitatea si iti da o aura de-a dreptul magica.

Sagetator: Descoperi relatiile sanatoase si in care esti cu adevarat iubit

Se petrec multe schimbari in viata ta, draga Sagetatorule, in aceasta perioada; desi pentru multi pot parea triste, tu esti convins ca te vor face mai puternic si ca erau menite sa se produca. Pornesti intr-o noua calatorie a destinului si nu iei cu tine tot bagajul relational. Unele persoane s-ar putea sa nu mai fie langa tine de acum inainte, insa sa fii convins ca aceia pe care ii vei pastra chiar merita. Nu te intrista daca trebuie sa pui capat unor legaturi care nu iti mai fac bine pentru ca unele lucruri pur si simplu nu sunt menite sa dureze pentru totdeauna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare