Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #luna plina # eclipsa de luna

Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie. Adevaruri bine ascunse ies la iveala

HOROSCOP 30 noiembrie - 6 decembrie. Saptamana incepe sub semnul eclipsei de Luna plina in Gemeni si, desi vorbim doar despre o eclipsa prin penumbra, este un fenomen astral puternic.

Luna plina aduce adevarate rasturnari de situatie in viata zodilor, iar Mercur este si el extrem de "ocupat" - formeaza sextil cu Saturn, intra in Sagetator si face trigon cu Chiron - si pune umarul la o saptamana extrem de agitata pentru multe zodii.

Abia in weekend apele se mai linistesc si romantismul isi face loc discret, datorita trigonului Venus - Neptun, din 6 decembrie.

HOROSCOP saptamanal 30 noiembrie - 6 decembrie. Luna plina aduce claritate

Eclipsa de luna din Gemeni ridica un val de pe ochii nostri si ne ajuta sa vedem mai clar lucruri pe care pana acum nu am putut sau nu am vrut sa le vedem. Obstacolele mentale dispar din calea noastra si ne putem gandi la viitor, reusim sa comunicam mai bine. Mercur, patronul Gemenilor, face ca adevarurile sa nu mai poata fi ascunse si, datorita sextilului cu Saturn, ne ajuta sa rationam mai bine.

Pe 1 Decembrie, Mercur intra in Sagetator, iar pe 5 decembrie formeaza un trigon cu Chiron, aducand o noua viziune asupra viitorului; trigonul Venus in Scorpion - Neptun in Pesti, de duminica, aduce doza de romantism si dragoste de care avem nevoie, chiar odata cu venirea lui Mos Nicolae.

Horoscop BERBEC 30 noiembrie - 6 decembrie

Te simti epuizat si ajungi la concluzia ca este nevoie de putina ordine in viata ta. Ai de luat decizii importante si este bine sa nu lasi pe nimeni sa te influenteze. Planetele favorizeaza zona carierei si iti scot in cale oportunitati care se vor dovedi foarte profitabile. S-ar putea sa ai surprize in amor.

Horoscop TAUR 30 noiembrie - 6 decembrie

Pentru tine saptamana curge cum nu se poate mai bine si nimic nu pare sa va tulbure. Taurii singuri ar putea avea parte de evolutii interesante in plan amoros; este posibil sa cunoaseti pe cineva care va cade cu tronc, insa nu lasati incantarea de moment sa va intunece judecata. Aparentele pot insela si va pot indemna la alegeri gresite. Evitati sa va asumati riscuri in plan financiar pentru ca sunteti abia la inceputul sezonului cadourilor si deciziile pripite luate acum va pot da batai de cap in urmatoarea perioada.

Horoscop GEMENI 30 noiembrie - 6 decembrie

Se anunta o saptamana tensionata pentru tine, cu bune si cu rele. Incearca sa treci nevazut, pe cat posibil, sa ramai neutru in discutiile cu colegii, sa eviti conflictele si sa tratezi cu calm orice ti se intampla.

Ramai cu ochii bine deschisi pentru a vedea oportunitatile financiare si profesionale care iti ies in cale, pentru ca doar asa vei putea progresa. Nu lua decizii pripite!

Horoscop RAC 30 noiembrie - 6 decembrie

In ultima vreme ai fost confuz si instabil, macinat de frici si sensibilitate care te-au facut sa nu iei mereu cele mai bune decizii. Este momentul sa incerci sa te linistesti si sa iti organizezi mai bine viata, sa nu te mai prefaci ca totul este asa cum iti doresti, mai ales in viata amoroasa. Nu te teme sa dai cartile pe fata in relatie, pentru ca doar asa ea poate deveni mai sincera si mai puternica.

La serviciu se anunta schimbari multe, asa ca trebuie sa iti cantaresti atent fiecare pas, pentru a nu face lucruri pe care le vei regreta.

Horoscop LEU 30 noiembrie - 6 decembrie

Daca te afli in cautarea acelei persoane speciale cu care iti doresti sa iti imparti viata, saptamana aceasta ar trebui sa deschizi larg ochii, ca sa nu treci pe langa ea. Astrele iti pregatesc o poveste de iubire ca in filme, asa ca este momentul sa incepi sa te gandesti ca, desi esti o persoana independenta, trebuie sa inveti sa devii mai flexibila si sa iti pui ego-ul pe locul doi, pentru a putea dezvolta o relatie.

Horoscop FECIOARA 30 noiembrie - 6 decembrie

Tu te numeri printre rasfatatii astrelor in aceasta saptamana, draga Fecioara! Calmul si optimismul domnesc in viata ta, ceea ce te ajuta sa iti imbunatatesti relatia cu cei din jur. Era si timpul sa iasa soarele si pe strada ta si esti pe drumul cel bun, desi poate te simti tematoare si nesigura, dupa o perioada mai nefasta. Profita de aceasta perioada buna pentru a te apropia de cei care tin la tine si care iti pot fi de ajutor. Generozitatea este cel mai bun antidot pentru stres, dar nu uita sa te rasfeti si tu.

Horoscop BALANTA 30 noiembrie - 6 decembrie

Ai o saptamana reusita si vei putea realiza tot ce ti-ai propus, dar doar daca incetezi sa te mai gandesti la ce ai de facut si vei incepe sa faci. Tempereaza-ti ego-ul si fii pe faza pentru a putea profita de oportunitatea unui nou inceput. Ai nevoie de o schimbare de atitudine in cuplu si sa inveti sa tii cont si de nevoile partenerului. La serviciu se anunta schimbari care nu te vor afecta in mod direct, insa iti vor da de gandit si te vor face sa fii mai prudent cu cheltuielile.

Horoscop SCORPION 30 noiembrie - 6 decembrie

Sunt zile in care resimti o mare presiune si in care ar putea avea loc schimbari radicale in viata ta. Totul pare o cursa cu obstacole pentru tine in aceasta perioada si este momentul sa inveti sa decizi cat timp vrei sa investesti in problemele altora si cat timp in propriile probleme.

Lucrurile ar sta mai bine in viata ta daca ai da dovada de mai multa intelegere fata de cei care tin la tine si daca ai reusi sa acorzi sanse celor care chiar le merita.

Horoscop SAGETATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Ai sansa sa faci, in sfarsit, o serie de schimbari pe care ti le doreai de multa vreme. Nu iti este teama de viitor si nu iti este teama sa iti asumi riscuri. S-ar putea sa apara o distanta intre tine si partener, insa nu este vorba despre nimic iremediabil. Vei avea o saptamana incarcata, insa in weekend nu ar fi rau sa iti acorzi ceva timp pentru odihna si relaxare.

Horoscop CAPRICORN 30 noiembrie - 6 decembrie

Prima saptamana din decembrie iti aduce o serie de revelatii. In sfarsit vezi lucrurile mai clar, intelegi ca in ultima perioada ai fost, poate, prea incapatanat si ai luat decizii pripite, care nu s-au dovedit deloc inspirate. La serviciu parca nu iti iese nimic, insa doar cu rabdarea treci marea si doar cu calm vei reusi sa identifici problemele si solutiile. Lucrurile stau bine, insa, in amor si finante, iar viitorul arata inca si mai bine.

Horoscop VARSATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Este momentul schimbarilor pentru multe zodii, iar pentru tine planetele au platit surprize placute, in special in zona carierei. Este momentul in care simti ca poti obtine orice iti propui.

Horoscop PESTI 30 noiembrie - 6 decembrie

Viata pentru tine este ca un numar de acrobatie pe sarma in aceasta saptamana. Trebuie sa fii atent la orice miscare, sa cantaresti bine orice decizie pentru a nu-i rani pe cei dragi si pentru a nu strica sarbatorile. Ai de facut alegeri importante in viata amoroasa, unde in ultima vreme nu prea te-ai descurcat si ai ajuns mereu sa suferi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului