Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie. Astrele ne ofera pansamente pentru suflet

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie. Soarele, Mercur retrograd, Venus si Nodul Nord incep saptamana in efervescentul semn al Gemenilor. De miercuri, Venus se muta in Rac. Este momentul oportun pentru a ne infrumuseta casele si gradinile, pentru a lucra la proiecte de suflet si pentru a ne bucura de hobby-uri. De asemenea, ne putem bucura din plin de intalniri cu cei dragi, familie sau prieteni, mai ales ca in ultima vreme ele au fost atat de greu de organizat. Aceasta saptamana va fi un adevarat pansament pentru sufletele zodiilor.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie. Marte si Pluto ne dau energie

Datorita lui Marte in Rac, aproape toate zodiile vor simti o motivatie uluitoare de a fi mai active dupa o perioada in care au cam lenevit. Fie ca vorbim despre sport, activitati fizice intense sau pur si simplu despre mai multa determinare la locul de munca, aceasta saptamana este marcata de o energie aparte.

HOROSCOP 31 mai - iunie. Mercur si Saturn retrograde impun mai multa atentie la detalii

Avem ocazia sa revenim asupra unor chestiuni care au ramas neterminate, sa revizuim detalii importante; poate fi o perioada de regenerare sau de renastere in viata noastra.

Cum semnul Gemenilor este orientat spre tehnologie si comunicare, este posibil sa facem curatenie in mesaje vechi, in scrisori sau documente, indiferent de suportul pe care sunt stocate.

Misteriosul Neptun formeaza o cuadratura cu Mercur si poate incurca putin itele comunicarii, asa ca fiti cu bagare de seama la mesajele ambigue si la posibile neintelegeri.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie. Previziuni complete pentru zodii

In aceasta perioada este posibil sa fim mai sensibili la informatiile ce ne ajung la urechi sau la rautatile altora. Nu lasati nimic sa va strice buna dispozitie, chiar daca unele comentarii pot fi greu de trecut cu vederea.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie BERBEC

Esti invadat de un val de energie si te simti mai "viu" decat in ultima vreme. Profita de aceasta stare pentru a realiza o multime de lucruri in aceasta saptamana. Mijlocul saptamanii ar putea aduce o serie de neintelegeri si tensiuni, insa vei depasi momentul cu bine daca dai dovada de diplomatie. Sfaristul saptamanii iti readuce trecutul la usa, depinde de tine daca va fi o surpriza placuta sau nu. In dragoste iti merge bine, iar in cariera si mai bine; lucrurile merg in favoarea ta si ti se deschid noi orizonturi.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie TAUR

Te preocupa mult familia si persoanele dragi, in general. Astrele iti scot in cale o serie de obstacole, dar nimic nu este imposibil de rezolvat pentru tine. O chestiune care ti-a dat batai de cap la serviciu in ultima vreme se lamureste si asta te face sa te simti foarte bine. In viata sentimentala trci printr-o perioada marcata de romantism, ceea ce te incarca de energia de care ai nevoie pentru a te ocupa de toate celelalte probleme.

Atentie la felul in care iti gestionezi banii in aceasta perioada. Desi ai de rezolvat chestiuni pe care le-ai tot amanat, iar bugetul tau risca sa se destabilizeze, vestea buna este ca in curand lucrurile se vor imbunatati considerabil.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie GEMENI

Ai un program extrem de incarcat si nivelul de stres este foarte ridicat, mai ales in viata profesionala. Din fericire vei reusi sa obtii tot ce e mai bun in aceasta perioada.

In plan personal este posibil sa apara dispute cu cei dragi, pe subiecte mai vechi, insa cu atitudinea potrivita vei reusi sa restabilesti rapid ordinea. Farmecul si romantismul tau iti vor fi de mare ajutor in viata amoroasa in aceasta perioada.

Evita sa semnezi contracte in aceasta perioada.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie RAC

Eforturile tale din ultima vreme de a te redefini profesional sunt rasplatite in aceasta saptamana. Noi oportunitati sunt pe cale sa ti se arate, mai ales ca ai reusit sa atragi atentia unor persoane influente. Atentie la detalii, pentru ca orice neintelegere ar putea, insa, sa faca totul sa se prabuseasca.

Trebuie sa acorzi o mai mare atentie partenerului in aceasta perioada, pentru ca in ultima vreme nu l-ai tratat asa cum merita. Calea dialogului este mereu cea ma buna.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie LEU

Este momentul sa iti analizezi scopurile pe termen lung si sa le redefinesti, in conformitate cu noua realitate. Te simti plin de energie, draga Leule, si esti nerabdator sa calatoresti.

Relatia in cuplu este foarte satisfacatoare, iar pentru Leii singuri apare o surpriza de la cineva din trecut; o surpriza placuta!

In cariera este momentul sa te gandesti bine la predispozitia ta de a-ti asuma mai mult decat poti duce. Incearca sa faci lucrurile pe rand, pentru ca doar asa vei scapa de presiunea care devine greu de suportat.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie FECIOARA

Te afli in fata unor decizii foarte importante pentru viata si viitorul tau. Priveste lucrurile cu realism si vei reusi sa ajungi la concluzia potrivita. Evita sa ceri sfaturi de la altii.

In viata amoroasa lucrurile par putin complicate. Fecioarele aflate intr-o relatie trebuie sa isi revizuiasca atitudinea fata de jumatatea lor; nativii singuri au sanse mari sa inceapa o relatie, mai ales ca este posibil ca sentimente ascunse sa iasa in sfarsit la suprafata.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie BALANTA

Descoperi niste adevaruri intens cautate despre anumite persoane in aceasta saptamana. Parteneriatele sunt favorizate si vei reusi sa profiti la maximum de ele, daca inveti sa pui propriile nevoi si interese mai presus de ale celorlalti. Mare atentie la comunicare, pentru ca exista riscul unor mari neintelegeri.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie SCORPION

Esti pe cale sa incepi un nou capitol in viata ta, dupa toate schimbarile din ultima vreme. Lucrurile se misca intr-o directie care iti place in plan profesional; incearca sa te organizezi cat mai bine si nu lasa nimic sa te tina pe loc.

In relatia de cuplu lucrurile incep sa stea ceva mai bine, mai ales ca partenerul pare mai dispus sa comunice in ultima perioada.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie SAGETATOR

Planetele au o influenta pozitiva asupra vietii tale in aceasta saptamana. Nostalgia care te-a coplesit in ultima vreme se risipeste si iti recapeti optimismul si energia pozitiva. Atentie la cei din jurul tau, care ti-ar putea "dinamita" entuziasmul pur si simplu pentru ca nu suporta sa te vada fericit.

Este momentul potrivit pentru mutari si investitii care ti-ar putea asigura viitorul, asa ca pune-ti banii la treaba cu inteligenta.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie CAPRICORN

Trebuie sa te concentrezi pe chestiuni legate de familie si camin. Ai grija de persoanele dragi, pentru ca ele sunt cele mai importante in viata. Chestiuni legate de trecut iti cam dau batai de cap, insa nu pentru mult timp.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie VARSATOR

Original si inventiv cum te stie toata lumea, saptamana aceasta chiar si tie iti va fi greu sa tii pasul cu felul in care evolueaza lucrurile. Ai o saptamana incarcata, iar problemele de comunicare ce se ivesc la mijlocul saptamanii nu iti fac viata mai usoara. Profita de moment pentru a te retrage si a-ti reincarca bateriile, in timp ce iti reconfigurezii pasii pentru viitorul apropiat. La sfarsit de saptamana, o intalnire cu o persoana din trecutul tau te va face sa privesti viata cu alti ochi.

HOROSCOP 31 mai - 6 iunie PESTI

Te asteapta o perioada agitata si este nevoie sa ramai rezervat pentru a o depasi cu bine. Actioneaza rational si nu te lasa furat de val.

In plan profesional, primesti oferte care trebuie analizate cu mare atentie, mai ales ca suna foarte bine.

FOTO: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului