Horoscop saptamanal

# horoscop 4-10 ianuarie # horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 4-10 ianuarie. E momentul sa spuneti lucrurilor pe nume, chiar daca puteti genera discutii neplacute

Marte intra in Taur in aceasta saptamana si marcheaza un nou inceput. Incepand din 6 ianuarie, razboinicul Marte ne va da o noua energie, iar Venus, care intra in Capricorn, si Mercur in Varsator pun si ele umarul la aceasta schimbare a jocului.

Mercur poate genera discutii neplacute, dar cu Marte si Venus intr-un trigon al iubirii, weekendul ar putea aduce o intalnire fabuloasa.

Ies la iveala adevaruri incomode si pot sa apara conflicte intense

Dupa sase luni petrecute in Berbec, Marte aduce schimbari ce pot parea ciudate la inceput. Lucrurile evolueaza rapid si va fi la fel pana pe 3-4 martie, cand planeta razboiului va merge mai departe, in Gemeni.

Mercur are si el o saptamana incarcata. Marti formeaza o conjunctie cu Pluto, iar apoi intra in Varsator, formand o conjunctie cu Saturn si o cuadratura cu furiosul Marte. E momentul sa spuneti lucrurilor pe nume, chiar daca este posibil sa generati discutii neplacute sau sa riscati sa infuriati pe cineva.

Iubaretul Venus este si el ocupat saptamana aceasta, iar vineri intra in Capricorn. Sambata se anunta o zi pasionala, cand Marte si Venus formeaza un trigon si semnele de pamant, in special, vor simti din plin influenta lor.

HOROSCOP 4-10 ianuarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Se anunta o saptamana complicata, dar nu va ascundeti sub pat, asteptand sa treaca. Romanticul Neptun va da un soi de sclipire acestor zile, mai ales vineri, cand formeaza un sextil cu Soarele.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BERBEC

Te asteapta o saptamana complicata si solicitanta. Chestiuni ce tin de viata ta sociala iti vor da multe batai de cap. La serviciu treci printr-o perioada cu turbulente si confuzie, asa ca este bine sa fii pregatit sa iti folosesti atuurile pentru a rezolva toate neplacerile. La inceputul saptamanii vei avea multe neintelegeri cu cei din jur. Ramai calm si nu uita nicio clipa de diplomatie, ca sa nu risti sa agravezi lucrurile.

HOROSCOP 4-10 ianuarie TAUR

Astrele lucreaza in favoarea voastra, insa sunteti agitati si aveti multe pe cap. Incercati sa nu fortati lucrurile si sa nu ardeti etape in relatiile cu cei din jur, indiferent de natura lor. Aveti radare si lucrurile se vor aseza asa cum va doriti.

HOROSCOP 4-10 ianuarie GEMENI

Pentru voi, dragi Gemeni, este o saptamana in care colaborarile si relatiile cu cei apropiati vor trece printr-o faza dificila, cu conflicte si multe tensiuni. Incercati sa ramaneti calmi si asigurati-va ca si cei din jur sunt la fel, pentru a putea gestiona situatiile care se ivesc. Mercur iti joaca feste la capitolele drumuri si comunicare. Din fericire, pe plan profesional totul decurge conform planului.

HOROSCOP 4-10 ianuarie RAC

Te concentrezi pe munca, mai ales ca apar situatii neasteptate si schimbari care au nevoie de toata atentia ta. Planetele iti aduc liniste si pace, dar si prosperitate si momente frumoase alaturi de cei dragi. Esti pe plus in aceste zile si nu poti fi altfel decat optimist.

HOROSCOP 4-10 ianuarie LEU

Saptamana aceasta trebuie sa te concentrezi pe aspectele financiare ale vietii tale si sa gasesti solutii pentru a gestiona lucrurile eficient. Ai nevoie de prudenta in relatia cu oamenii care ar putea incerca sa profite de tine sau sa te pacaleasca. Sa faci planuri noi este mereu un lucru bun, insa este indicat sa ramai realist, pentru a nu deraia de la calea cea buna.

HOROSCOP 4-10 ianuarie FECIOARA

Saptamana aceasta te dedici mai mult familiei, pentru ca persoanele cele mai apropiate vor avea nevoie de ajutorul tau. Aspecte financiare ar putea cauza conflicte si tensiuni acasa. Planetele te fac zilele acestea sa fii mai intuitiv si sa privesti lucrurile mult mai atent decat de obicei, ceea ce iti va fi de mare ajutor atat in viata personala, cat si in cea profesionala.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BALANTA

Saptamana aceasta te concentrezi pe chestiuni financiare si pe afaceri neterminte. Lucrurile arata bine pentru tine si vei gasi puterea de a depasi orice obstacol. Planurile pe care ti le-ai facut in ultima vreme prind contur si ai ocazia sa iti indeplinesti un vis mai vechi.

HOROSCOP 4-10 ianuarie SCORPION

Te asteapta o saptamana stresanta, mai ales daca te afli in fata unor noi inceputuri. Toate actiunile tale vor fi marcate de nesiguranta, te simti dezorientat si chiar dezamagit, draga Scorpionule, insa ai rabdare si lucrurile vor reveni curand la normal.

HOROSCOP 4-10 ianuarie SAGETATOR

Astrele iti dau un aer de incredere si un dinamism aparte in tot ceea ce faci. Cunosti persoane noi, care te vor ajuta in viitorul apropiat. Ai nevoie de multa organizare in aceste zile.

HOROSCOP 4-10 ianuarie CAPRICORN

Te simti foarte dinamic si pregatit sa iei decizii pe care poate le-ai amanat de ceva timp. Te concentrezi foarte bine pe telurile tale si reusesti sa dai tot ce ai mai bun pentru a le atinge. In weekend trebuie sa acorzi o mare atentie aspectelor financiare si sa cheltui controlat, pentru a nu avea surprize neplacute.

HOROSCOP 4-10 ianuarie VARSATOR

Trebuie sa ai incredere in abilitatile tale si sa nu iti fie frica sa stai pe picioarele tale. Este momentul sa pui in aplicare planuri pe care le-ai amanat deja de prea mult timp. Asuma-ti riscuri si da dovada de initiativa pentru ca vei fi recompensat pe masura, draga Varsatorule. Esti in cautarea fericirii in viata personala si te apropii de ea gratie unor persoane pe care le cunosti in aceasta perioada.

HOROSCOP 4-10 ianuarie PESTI

Saptamana aceasta este una cu mare potential pentru voi, dragi Pesti! Va simtiti increzatori si puternici, iar dinamismul de care dati dovada va ajuta sa va achitati de obligatii mai vechi si sa va asigurati un viitor apropiat linistit. In weekend va veti simti vulnerabili si chiar ingrijorati, dar nu lasa asta sa te doboare, pentru ca este o perioada trecatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare