Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 5-11 aprilie. E momentul pentru evolutie si noi inceputuri. Secrete asteapta sa iasa la iveala

Horoscop 5-11 aprilie. Aceasta saptamana este despre noi inceputuri, despre evolutie si despre transformare. Unele zodii vor avea sansa sa isi priveasca viata ca pe un puzzle in care piesele se aliniaza mai bine si mai repede decat au sperat, in timp ce altele vor trece prin adevarate cutremure existentiale. Chiar si in aceasta din urma situatie este indicat sa vedeti partea plina a paharului: o prabusire este doar o ocazie de a te ridica din nou, de a reconstrui totul din ruine, de a fi creativi si de a face lucrurile mai bine.

HOROSCOP 5-11 aprilie. Zodiile vor sa se afirme!

Mercur a intrat in Berbec, ceea ce ne face mai doritori de afirmare; cautam sa ne scoatem in evidenta planurile si ideile la care am muncit si vrem sa obtinem succesul mult asteptat. Vestea buna este ca sansele de reusita sunt mari!

Marte, planeta care guverneaza semnul Berbecului, este si ea in centrul atentiei saptamana aceasta; aflata in Gemeni, formeaza un sextil cu Venus in Berbec si un trigon cu Jupiter in Varsator pentru a aduce incredere in sine nativilor si posiblitati de a iesi in evidenta, de a gasi gloria.

HOROSCOP 5-11 aprilie. Noi inceputuri in dragoste. Atentie la aparentele inselatoare

Sextilul Marte - Venus este o intalnire anuala intre doi iubiti astrali, ceea ce face din aceasta saptamana o perioada perfecta pentru dragoste si pentru a face schimbari acolo unde este nevoie, pentru a initia relatii; multi nativi se simt mai atragatori si chiar vor fi, vor fi mai constienti de propriile nevoie si mai deschisi la a se lasa iubiti.

Atentie la ziua de 9 aprilie, cand Marte in Gemeni formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti! Aceasta combinatie anunta depresie, anxietate, senzatie de nesiguranta, imposibilitate de concentrare. Ne imaginam lucruri care nu sunt asa cum le credem si care ne abat de la calea corecta de urmat.

Nu plecati urechea la barfe, pentru ca ati putea gresi, influentati de ele; atentie la tendinta voastra sau a altora de a urma scurtaturi si de a pacali pe altii in propriul beneficiu. Este momentul sa deschidem bine ochii si sa intelegem ce conteaza cu adevarat in viata, dar si cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru ceea ce ne dorim.

Nodul Nord in Gemeni este, din fericire, intr-un unghi stabil cu Saturn in Varsator, iar Mercur face acelasi lucru de miercuri, astfel ca situatia se echilibreaza. Banuielile privind anumite lucruri trebuie sa fie dublate de o analiza atenta a situatiilor in care va regasiti, mai ales a contractelor si afacerilor, si atunci lucrurile vor progresa asa cum va doriti.

Socializarea este favorizata in aceste zile, asa ca nu ezitati sa iesiti, sa va vedeti cu prietenii sau poate sa cunoasteti persoane noi. Daca cineva v-a trezit interesul din punct de vedere romantic, puteti iesi impreuna la o plimbare sau la o cafea la terasa pentru a va cunoaste mai bine; astrele pun la cale conexiuni interesante in aceasta perioada si sunt puse pe aprins scantei.

HOROSCOP 5-11 aprilie. Weekendul ne face mai comunicativi si mai energici

Sextilul Mercur in Berbec - Saturn in Varsator ne indeamna sa luam in sfarsit acele decizii pe care le-am tot amanat si sa comunicam mai mult si mai bine pentru a ne echilibra emotional.

De asemenea, sextilul Venus in Berbec - Jupiter in Varsator ne face sa ne simtitm generosi si optimisti, iar asta se reflecta asupra relatiilor noastre amoroase si nu numai.

Ultima zi a saptamanii este una foarte incarcata din punct de vedere astral.

Soarele in Berbec si Marte in Gemeni formeaza un sextil care ne umple de energie si ne determina sa ne traim viata fara sa ne pese de gura lumii.

Pluto in Capricorn formeaza o cuadratura cu Venus in Berbec si te poate forta sa iei decizii sau sa faci schimbari pe care le-ai tot amanat sau evitat. Duminica este ziua in care anumite secrete ar putea iesi la iveala.

Tot Pluto, in colaborare cu Nodul Nord, te impinge sa renunti la lucruri care te-au facut pana acum sa bati pasul pe loc si sa pornesti pe calea care iti este destinata.

Luna Noua in Berbec de duminica este un moment excelent pentru a lasa, in sfarsit, trecutul in urma si a privi cu incredere spre viitor. Lucruri care pana acum iti provocau anxietate si teama vor fi privite acum cu curaj.

Saptamana s-ar putea incheia cu decizii privind logodne sau mutat impreuna, acolo unde este cazul.

Foto: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro