Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 15-21 martie. Ce zodii intorc banii cu lopata si cine are parte de noi inceputuri in cariera

HOROSCOP 15-21 martie. Odata cu apropierea Echinoctiului de primavara, ne apropiem de inceperea unui nou ciclu in viata. Planetele au pregatit surprize pentru multe zodii in plan profesional si financiar.

HOROSCOP 15-21 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Efectele Lunii Noi in Pesti se simt si in a treia saptamana din luna martie si vor fi potentate de intrarea lui Mercur in aceasta zodie, inca de luni.

HOROSCOP 15-21 martie BERBEC

Traversezi o perioada ideala pentru noi colaborari sau pentru dezvoltarea unora mai vechi. Daca "mirosi" o oportunitate, nu o rata, fie ca este vorba despre un parteneriat mai vechi, fie ca ti se iveste o colaborare noua. Dupa mijlocul saptamanii s-ar putea sa nu reusesti sa comunici prea bine cu ceilalti, asa ca va fi nevoie de eforturi suplimentare pentru a-ti atinge scopurile. In plan financiar, ai nevoie de o regandire a prioritatilor si de un plan bine pus la punct pentru a nu risca sa te dezechilibrezi.

HOROSCOP 15-21 martie TAUR

Lucrurile merg bine la serviciu si vei avea oportunitatea sa ceri ceea ce crezi ca meriti. Pune-ti lucrurile in ordine si lupta-te pentru lucrurile in care crezi. Oportunitati de colaborare noi te pun in fata unor schimbari care iti fac placere si pe care le consideri adevarate provocari. Nu este exclus chiar sa te gandesti la o reorientare profesionala.

Daca ai ceva de vandut, saptamana aceasta este cel mai bun moment sa o faci, pentru ca ulterior lucrurile se vor complica. Ai grija sa nu dai cu piciorul banilor.

HOROSCOP 15-21 martie GEMENI

Esti dinamic si nimic nu pare sa iti poata sta in cale in aceasta saptamana. Reusesti sa duci la bun sfarsit proiecte importante si gasesti timp chiar si pentru a demara unele noi. Totul merge din bine in mai bine in viata profesionala si descoperi ca munca in echipa este cheia succesului.

O noua colaborare sau o promovare iti vor aduce mai multi bani in buzunar.

HOROSCOP 15-21 martie RAC

Ai mult de lucru in aceasta saptamana, dar stai bine cu energia si determinarea; vei reusi sa finalizezi chestiuni ce trenau de ceva vreme si sa incepi proiecte noi. Eficienta de care dai dovada te pune intr-o lumina buna in ochii superiorilor, care iti vor propune un post mai bine platit sau vor decide sa iti recompenseze eforturile cu un bonus consistent.

HOROSCOP 15-21 martie LEU

Ai foarte mult de lucru in aceste zile si simti o presiune uriasa pe umerii tai. Respira adanc si incearca sa te organizezi pentru ca din fericire este ceva temporar. Daca vei reusi sa gestionezi bine lucrurile si sa iti stabilesti prioritati, vei reusi sa rezolvi totul fara nicio problema. Sefii iti ofera in sfarsit acea marire de salariu pe care o asteptai pentru a-ti echilibra bugetul.

HOROSCOP 15-21 martie FECIOARA

Profesional nu ai motive sa te plangi. Totul iti merge struna si chiar primesti oferte profitabile. Ai nevoie de seriozitate si responsabilitate pentru a lua cele mai bune decizii. Noi inceputuri si colaborari se pot ivi chiar la inceputul saptamanii. Financiar stai bine, dar stii ca mereu este nevoie de atentie si de imbunatatiri. Nu te aventura in cheltuieli pentru ca risti sa destabilizezi bugetul.

HOROSCOP 15-21 martie BALANTA

Ai ocazia sa obtii, in sfarsit, ceea ce iti doreai sa se intample incepe sa capete contur. Ai numeroase sanse sa iti atingi scopurile, daca nu in proiectul din care faci parte, in unul nou, care iti va aduce satisfactii. Incearca sa nu amani lucruri, pentru ca iti vor da batai de cap mai tarziu. Saptamana aceasta te ocupi de datorii si obligatii financiare pe care le-ai tot amanat si care au devenit urgente.

HOROSCOP 15-21 martie SCORPION

Desi astrele iti cam pun piedici, reusesti sa te achiti cu bine de sarcini la serviciu. La orizont se afla noi inceputuri si ai ocazia sa pavezi calea spre orizonturi mai roz in plan profesional. Tine ochii deschisi chiar si in weekend, pentru ca oportunitatile nu asteapta ziua de luni ca sa apara. Situatia financiara devine mai stabila, insa nu lasa datorii neachitate.

HOROSCOP 15-21 martie SAGETATOR

Dinamismul care te caracterizeaza te va ajuta sa faci fata oricaror obstacole la serviciu. Nu lua decizii pripite si nu uita zicala "cu rabdarea treci marea". In plan financiar lucrurile nu stau asa de bine cum ti-ai dori, insa nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca in curand vor aparea oportunitati ce te vor ajuta sa iti echilibrezi bugetul.

HOROSCOP 15-21 martie CAPRICORN

Lucrurile iau o turnura neasteptat de benefica la serviciu. Cheia succesului in aceasta saptamana va fi munca in echipa. Viziunea de care dai dovada iti va fi de ajutor si va fi si pe placul superiorilor. Financiar stai binisor, insa atentie mare la acele cheltuieli care te-ar putea destabiliza complet.

HOROSCOP 15-21 martie VARSATOR

Planetele lucreaza in favoarea ta si iti dau tot ajutorul de care ai nevoie. Vei avea o relatie buna cu superiorii si vei avea sansa sa pui in aplicare planuri la care lucrai de multa vreme. In plan financiar, insa, lucrurile nu sunt prea roz; platesti pretul unor cheltuieli inutile pe care ti le-ai permis in ultima vreme, iar datoriile te cam ajung din urma. Nu dispera, pentru ca vin si vremuri mai bune, insa totul depinde de mutarile pe care le faci in prezent.

HOROSCOP 15-21 martie PESTI

Te pregatesti pentru un nou inceput in cariera. Planurile tale se concretizeaza si asta iti da o stare de spirit grozava. Toate acele lucruri care nu iti dadeau pace in ultima vreme se vor rezolva in cel mai bun mod posibil si te vei bucura si de sprijinul colegilor.

Financiar stai relativ bine si se anunta vremuri si mai bune, asa ca nu ai altceva de facut decat sa te bucuri de aceasta senzatie de usurare si optimism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare