Horoscop saptamanal

# horoscop 4-10 ianuarie #horoscop succes # horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 4-10 ianuarie. Oportunitati neasteptate si surprize neplacute. Nu toti oamenii sunt ce par a fi!

Intrarea lui Marte in Taur aduce oportunitati majore pentru multe zodii in plan financiar si profesional, insa Mercur isi baga coada in relatiile cu colegii de serviciu.

Horoscop bani si succes 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Planul financiar nu este bine aspectat pentru unele zodii in prima saptamana plina din 2021, insa exista si rasfatati ai astrelor, care ar putea avea castiguri consistente si neasteptate.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BERBEC

Trebuie sa fii cu ochii in patru si chiar suspicios, pentru ca ai adversari care asteapta momentul potrivit pentru a-ti lua lucrurile pentru care ai muncit din greu. Din punct de vedere financiar, lucrurile par sa se imbunatateasca, gratie unei noi si neasteptate surse de venit.

HOROSCOP 4-10 ianuarie TAUR

Te asteapta noi oportunitati in cariera saptamana aceasta. Profita din plin de ele si incearca sa cauti mereu idei noi si relevante pentru jobul tau. Financiar, lucrurile arata din ce in ce mai bine, dar nu strica sa ramai prudent si organizat.

HOROSCOP 4-10 ianuarie GEMENI

Lucrurile incep sa capete mai multa stabilitate la serviciu. Colegii iti fac competitie serioasa, asa ca fii cu ochii in patru! Financiar lucrurile sunt destul de instabile; ai nevoie de resurse suplimentare pentru a te putea achita de toate obligatiile si de un plan de cheltuieli care sa te ajute sa nu mai faci risipa.

HOROSCOP 4-10 ianuarie RAC

Ai o saptamana incarcata, dar odata cu responsabilitatile vine si ocazia de a evolua profesional. Canalizeaza-ti energia cu inteligenta si incearca sa nu iei personal problemele care s-ar putea sa apara. Este recomandat sa fii mai intelegator si mai putin competitiv in relatia cu colegii sau partenerii. Corectitudinea este cheia succesului.

HOROSCOP 4-10 ianuarie LEU

S-ar putea sa ai oportunitatea unui nou inceput in cariera si asta nu poate decat sa te bucure. Totusi, este indicat sa ramai temperat, sa nu iti dezvalui entuziasmul, pentru ca nu toti cei din jur se vor bucura pentru tine. In plan financiar, ai parte de multe sanse de a-ti rotunji veniturile si de a-ti echilibra astfel bugetul destul de zdruncinat dupa sarbatori. Atentie la chilipiruri, pentru ca s-ar putea ca aparentele sa fie inselatoare.

HOROSCOP 4-10 ianuarie FECIOARA

Lucrurile nu sunt deloc stabile la serviciu si o serie de schimbari brute s-ar putea sa iti creeze probleme, fie ca vorbim despre schimbari de program, fie despre noi responabilitati pentru care nu te simti pregatita, draga Fecioara. Cantareste-ti atent deciziile si asigura-te ca ai analizat toate aspectele inainte de a face orice mutare. Incearca sa iti pastrezi echilibrul obtinut cu atat de multe eforturi si nu iti asuma riscuri gratuite, care pot darama tot ce ai construit. Financiar lucrurile nu par sa se indrepte prea curand, dar nu e nevoie sa te ingrijorezi inca.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BALANTA

Te asteapta o serie de schimbari in cariera si acestea ar putea veni la pachet cu o crestere de salariu sau cu oportunitati promitatoare. Vei avea sansa sa iti demonstrezi talentul si priceperea si sa faci o impresie buna in fata superiorilor. Este posibil sa ti se ofere un job nou, pe care trebuie, insa, sa il evaluezi cu atentie inainte sa il accepti. Financiar, ai motive de multumire, insa nu uita ca trebuie sa ramai chibzuita!

HOROSCOP 4-10 ianuarie SCORPION

In zilele urmatoare nu ar strica sa fii ceva mai rezervat si chiar suspicios cu colegii tai, draga Scorpionule! Nu toti iti sunt prieteni si unii s-ar putea sa iti pregateasca surprize neplacute si chiar sa incerce sa iti faca rau. Nu iti dezvalui planurile in fata oricui si nu avea incredere in oricine!

HOROSCOP 4-10 ianuarie SAGETATOR

Ai parte de o provocare care iti va ridica moralul si nivelul de incredere in sine. Fie ca incepi un job nou, fie ca esti promovat, abilitatile tale te vor ajuta sa atingi succesul. Ai, insa, grija, sa nu te epuizezi in incercarea de a-ti demonstra devotamentul si determinarea. Sanatatea este mai importanta decat orice altceva! In plan financiar ai putea avea parte de un castig neasteptat si consistent, ceea ce va fi o adevarata gura de aer proaspat.

HOROSCOP 4-10 ianuarie CAPRICORN

Te asteapta noi provocari in cariera in aceste zile. Schimbarile vor fi de natura pozitiva si iti vor da senzatia de siguranta, chiar daca este posibil sa fie nevoie sa lucrezi mai mult decat de obicei. Nu te intrista, pentru ca recompensa va fi pe masura asteptarilor, atat in plan emotional, cat si material.

HOROSCOP 4-10 ianuarie VARSATOR

Mijlocul saptamanii iti aduce o serie de probleme, dar le vei depasi cu succes. Incearca sa nu fii atat de deschis in relatia cu colegii si acorda-le incredere doar celor care au dovedit ca o merita. Nu toti sunt ceea ce par a fi, iar intentiile unora s-ar putea sa nu fie chiar onorabile in ce te priveste. Financiar, lucrurile par sa se mai aseze, insa nu este momentul pentru cheltuieli si investitii.

HOROSCOP 4-10 ianuarie PESTI

Cariera ta evolueaza intr-un fel care iti creste foarte mult increderea in tine. Daca te afli in cautarea unui job, vei primi vesti foarte bune. Aminteste-ti ca discretia si prudenta sunt cele mai bune in relatia cu colegii. Ti s-ar putea oferi o colaborare foarte banoasa si, daca stii cum sa iti canalizezi energia, vei fi recompensat cu varf si indesat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro