Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 1-7 februarie. E momentul deciziilor! Cine pune capat relatiei si cine isi gaseste sufletul pereche

Ne asteapta o saptamana agitata din punct de vedere astral, iar acest lucru se va reflecta si asupra vietii sentimentale. Unii nativi reusesc sa depaseasca probleme care i-au intristat in ultima vreme, altii simt nevoia sa se elibereze din relatii care nu mai sunt ce ar trebui sa fie.

HOROSCOP dragoste 1-7 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Este un moment al deciziilor importante, al dialogului in cuplu si al clarificarilor. Cativa nativi au parte de adevarate surprize.

HOROSCOP 1-7 februarie BERBEC

Calmul pare sa domneasca in viata ta sentimentala si orice potential conflict va fi tratat cu responsabilitate si retinere. Nu iti irosi energia pe lucruri marunte, iar relatia ta va ramane una sanatoasa.

Berbecii singuri vor cunoaste pe cineva interesant, dar inainte de a decide ce este de facut in continuare, aceasta persoana trebuie evaluata cu atentie. Aveti incredere in ce va spune instinctul inainte de a decide daca ii permiteti sau nu sa devina o parte a vietii voastre.

HOROSCOP 1-7 februarie TAUR

Reusesti sa scapi de nesiguranta si anxietatea care ti-au afectat pana acum relatia. Te simti bine cu tine, reusesti sa iti controlezi impulsurile si, prin urmare, tu si partenerul treceti printr-o perioada calma. Chiar daca pasiunea nu e la cotele cele mai inalte, uneori este nevoie doar sa fiti unul langa altul si sa va bucurati de ce aveti.

HOROSCOP 1-7 februarie GEMENI

Treci printr-o perioada in care simti nevoia sa fii mai independeta si mai atenta cu tine. Problema este ca felul in care vei actiona ar putea sa iti afecteze relatia, chiar iremediabil, daca ai pretentii nerealiste de la partener.

Gemenii singuri cunosc pe cineva care nu se va ridica la inaltimea asteptarilor lor si nu vor fi suficient de tentati sa renunte la libertatea lor.

HOROSCOP 1-7 februarie RAC

Provocarea saptamanii este sa mentii o atmosfera echilibrata in cuplu, sa eviti certurile si exagerarile. Incearca sa separi mai bine viata personala de cea profesionala, macar in weekend.

Racii singuri au un farmec aparte in aceasta perioada si s-ar putea sa seduca o persoana interesanta.

HOROSCOP 1-7 februarie LEU

Treci printr-o perioada in care simti ca doar tu contezi. Simti nevoia de mai multa independenta si ii spui asta partenerului de cate ori ai ocazia; refuzi sa te lasi pe planul doi pentru ca asa au altii nevoie, chiar daca aici este vorba chiar despre perechea ta. Incerci sa iti dai seama daca merita sa iti fie alaturi, daca iti respecta personalitatea si nevoile sau daca incearca sa te controleze si sa te domine. In acest din urma caz, probabil drumurile voastre se vor separa.

HOROSCOP 1-7 februarie FECIOARA

In sfarsit ai senzatia de echilibru in viata sentimentala, iar acest lucru este rezultatul eforturilor tale rationale de a restabili armonia in cuplu. Senzualitatea si emotiile sunt la cote inalte, reusind sa faca toate tensiunile sa paleasca. Navighezi prin ape limpezi si calme si acest lucru iti va fi de folos si daca esti o Fecioara singura, pentru ca ii va atrage pe altii spre tine.

HOROSCOP 1-7 februarie BALANTA

Petreci momente placute cu partenerul si va regasiti calmul si optimismul. Ai initiativa si acest lucru este pe placul partenerului. Incearca sa iti controlezi impulsivitatea si sa nu mai vezi orice din ceea ce spune celalalt ca pe o forma de a pune presiune pe tine.

HOROSCOP 1-7 februarie SCORPION

Lucrurile par sa fie pe calea cea buna in plan amoros; tensiunile si bataile de cap din cuplu au disparut, te simti bine cu tine si cu partenerul, iar faptul ca reusiti sa comunicati bine contribuie la aceasta atmosfera minunata din casa voastra.

HOROSCOP 1-7 februarie SAGETATOR

Pacea si intelegerea domnesc in viata de cuplu si este momentul potrivit sa discutati despre anumite aspecte care poate te ingrijoreaza cand te gandesti la viitorul relatiei. Vestea buna este ca dorinta de schimbare exista din ambele parti, trebuie doar sa incercati sa gasiti o cale comuna, benefica pentru amandoi.

Sagetatorii singuri se pot astepta la surprize in perioada urmatoare. Fie pot cunoaste o persoana noua si interesanta, fie relatia cu cineva cunoscut poate evolua intr-una amoroasa. Orice este posibil!

HOROSCOP 1-7 februarie CAPRICORN

Tensiunea mocneste in viata de cuplu, insa daca vei reusi sa eviti dispute marunte, saptamana va decurge armonios. Trebuie sa inveti sa gandesti inainte de a vorbi si, mai ales, sa nu iti mai provoci partenerul cu buna stiinta.

Capricornii singuri au o aura speciala care ii face atragatri pentru persoanele de sex opus.

HOROSCOP 1-7 februarie VARSATOR

Decizi sa iei in propriile maini chestiuni care te-au deranjat in ultima vreme in  viata de cuplu si reusesti sa rezolvi lucrurile cu succes. Weekendul cu Luna in Pesti iti va aduce armonie si o atmosfera placuta in viata sentimentala, iar pentru Varsatorii singuri aduce o oportunitate neasteptata. Calmul si senzualitatea pe care le emani va atrage "petitori". Este posibil chiar ca o persoana care te place de mult timp sa isi faca in sfarsit curaj sa isi exprime sentimentele.

HOROSCOP 1-7 februarie PESTI

Este un moment bun sa iti exprimi sentimentele. Daca ai pe cineva, dialogul sincer ar putea fi cheia reaprinderii focului pasiunii dintre voi; spune lucrurilor pe nume, analizati impreuna relatia si dezvaluiti cum vedeti viitorul. Ar putea fi un pas esential, indiferent daca veti constata ca aveti sau nu scopuri comune.

Pestii singuri ar trebui sa se astepte la surprize in aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului