Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 12-18 iulie. Ce zodii isi gasesc jumatatea la mijlocul verii

 

Astrele pun umarul la redefinirea relatiilor in aceasta perioada. Unii nativi vor decide ca este momentul sa treaca la nivelul urmator in viata amoroasa, altii ar putea fi pusi in fata unor alegeri importante.

HOROSCOP dragoste 12-18 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele creeaza contextul perfect pentru iubire in aceasta saptamana. Multi nativi care inca nu si-au gasit jumatatea ar putea avea parte de surprize deosebit de placute.

HOROSCOP 12-18 iulie BERBEC

Ai parte de armonie si emotie in viata amoroasa. Poate fi momentul potrivit sa repari erori din trecut care ti-au afectat relatia.

Berbecii singuri au si ei ocazia sa invete din greselile care i-au impiedicat sa obtina ceea ce isi doreau. Schimbarile pot aparea in weekend, cu conditia sa fii sincer cu tine insuti, draga Berbecule!

HOROSCOP 12-18 iulie TAUR

Te simti mai viu da oricand, draga Taurule, iar aura pe care ti-o da siguranta de sine face lumina in jurul tau. Impartasesti trairi siemotii intense cu partenerul, iar daca esti celibatar asteapta-te la surprize si invata sa profiti de sansa ce ti se acorda.

HOROSCOP 12-18 iulie GEMENI

Este nevoie de niste clarificari cu partenerul, insa va fi nevoie sa renunti la orgoliu si sa lasi sentimentele sa te ghideze. Doar asa vei vedea o schimbare benefica in relatia voastra.

Gemenii singuri ar trebui sa priveasca lucrurile dintr-un unghi nou si abia atunci vor reusi sa cladeasca ceva cu substanta.

HOROSCOP 12-18 iulie RAC

Ai lasat probleme mai vechi sa sape o prapastie intre tine si perechea ta, iar atmosfera incarcata pare sa devina insuportabila. Vestea buna este ca ai oportunitatea sa readuci relatia pe drumul cel bun. Imbratiseaza ideea unui nou inceput si s-ar putea sa ai parte de surprize placute.

Racii singuri si-ar putea gasi fericirea in aceste zile.

HOROSCOP 12-18 iulie LEU

Te simti viu dupa multa vreme, draga Leule, si te bucuri de aceasta perioada idilica pe care planetele au pregatit-o pentru tine. Ti se indeplinesc in sfarsit dorinte mai vechi si partenerul este langa tine pentru a va bucura impreuna de tot ce vi se intampla.

Leii singuri ar trebui sa fie mai deschisi la oportunitati, in special in weekend, cand s-ar putea produce o schimbare majora in viata lor amoroasa.

HOROSCOP 12-18 iulie FECIOARA

Ai ocazia sa te distrezi impreuna cu partenerul si sa va bucurati de o perioada interesanta si relaxanta de care amandoi aveati nevoie. Aveti mintea suficient de limpede pentru a face planturi pentru viitor.

Fecioarele singure pot gasi, in sfarsit, acea persoana pe care au tot cautat-o fara succes pana acum. Norocul este de partea lor si face ca soarele sa iasa in sfarsit si pe aceasta strada.

HOROSCOP 12-18 iulie BALANTA

Pasiune si emotie - acestea sunt cuvintele cheie ale saptamanii. Trebuie doar sa te bucuri de tot ceea ce traiesti si sa te cufunzi in placere. Va simtiti mai apropiati ca oricand si este momentul sa marturisesti un lucru pe care simteai de multa vreme nevoia sa il spui.

Balantele singure ar putea experimenta o schimbare brusca si care le va lua prin surprindere.

HOROSCOP 12-18 iulie SCORPION

Esti incapatanat, draga Scorpionule, si, chiar daca stii asta, tot te lasi condus de egoismul care iti creeaza deseori probleme. Incearca o abordare diferita in relatia cu partenerul, da dovada de mai multa intelegere si modestie si veti avea parte de momente de un romantism uluitor.

Scorpionii singuri isi pot pune singuri bete in roate din cauza amaraciunii pe care o simt; nu se va schimba nimic in viata lor daca in loc sa iasa in lume si sa se distreze, sa se faca remarcati, prefera sa stea inchisi in casa si sa isi planga de mila.

HOROSCOP 12-18 iulie SAGETATOR

Relatia ta amoroasa merge in ce in ce mai bine si rezultatele schimbarilor pe care le-ai facut in ultima vreme se vad, in sfarsit.

Te bucuri de un farmec aparte in aceste zile, ceea ce este foarte benefic, mai ales daca esti celibatar. Orice ai face, reusesti sa atragi toate privire, iar printre ele s-ar putea numara si cea a persoanei pe care o asteptai in viata ta.

HOROSCOP 12-18 iulie CAPRICORN

Te simti coplesit de romantism si de sentimentele pentru perechea ta, chiar daca relatia voastra nu mai este chiar la inceput. Mai ales daca veniti dupa o perioada mai dificila, acesta este prilejul pentru un nou inceput.

Capricornii singuri ar putea cunoaste o persoana foarte speciala, care ii va face sa se gandeasca la a-si redefini din temelii viata personala.

HOROSCOP 12-18 iulie VARSATOR

Traiesti si simti in culori si arome imbatatoare datorita sentimentelor care te incearca, fie ca esti deja intr-o relatie, fie ca te afli inca in cautarea jumatatii.

HOROSCOP 12-18 iulie PESTI

Perechea ta este acolo pentru tine in orice faci, te sustine cu grija si rabdare, insa trebuie sa ai grija sa raspunzi cu aceeasi moneda, altfel ar putea aparea tensiuni serioase intre voi. Aveti ocazia sa petreceti timp de calitate impreuna, sa va surprindeti unul pe altul, asa ca daca aveti cumva in plan o vacanta in aceasta perioada, cu siguranta va fi una de neuitat.

Pestii singuri ar putea avea parte de o schimbare radicala in viata personala, cu conditia sa fie deschisi catre oportunitatile ce li se ivesc.

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului