Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 19-25 iulie. Tensiuni in relatii si posibile despartiri. Cine ramane singur in mijlocul verii

Lilith are tendinta sa se joace cu sentimentele zodiilor, odata intrata in dualul semn al Gemenilor. Lucrurile nespuse pana acum sunt tot mai greu de ascuns sub pres si pot genera rasturnari majore de situatie pentru unii nativi.

HOROSCOP dragoste 19-25 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Saptamana care incepe sub auspiciile intrarii Lunii Negre in Gemeni pentru prima oara dupa 9 ani aduce o serie de turbulente in viata amoroasa a zodiilor.

HOROSCOP 19-25 iulie BERBEC

Daca esti intr-o relatie, trebuie sa iti regandesti atitudinea fata de partener si sa inveti sa iti arati mai bine sentimentele. Daca exista probleme care au creat distanta intre voi, ar fi mai bine sa discutati despre ele cu rabdare si intelegere.

Berbecii singuri au si ei nevoie de o schimbare de atitudine, daca vor sa aiba o sansa sa isi gaseasca perechea. Persoanele carora le starnesti interesul nu se pot apropia de tine daca nu le dai voie sa o faca.

HOROSCOP 19-25 iulie TAUR

Viata sentimentala iti este afectata de nesiguranta si indoiala de sine. Poate ar fi bine sa nu mai lansezi acuzatii la adresa jumatatii tale, pe care nu le merita, mai ales ca mereu ajungi sa regreti anumite comportamente.

Taurii singuri au ocazia sa iasa mai mult in aceasta perioada, sa se simta mai liberi; spontaneitatea voastra caracteristica va poate aduce surprize placute, mai ales spre sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP 19-25 iulie GEMENI

Nu treci printr-o perioada buna in viata sentimentala, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti transformi perechea intr-un sac de box din punct de vedere moral. Cuvintele pot rani si, cand nu sunt gandite, pot genera conflicte care ranesc pe toata lumea. Nu uita ca sunt limite de dincolo de care nu te mai poti intoarce. Daca vei da dovada de intelegere si vei fi dispusa la compromisuri, vei observa o imbunatatire remarcabila a relatiei.

Gemenii singuri trebuie sa inteleaga ei, in primul rand, ce isi doresc de la un potential partener si abia apoi isi pot alege strategia. Pasivitatea nu iti va fi de niciun ajutor.

HOROSCOP 19-25 iulie RAC

Ai parte de armonie in viata amoroasa, iar asta iti da o stare de bine. De tine depinde ca lucrurile sa ramana asa; incearca sa nu te lasi influentat de cei care te provoaca sa fii prea spontan, draga Racule!

Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, poate este cazul sa iti amintesti cat timp ai irosit cu flirturi ocazionale si lipsite de sens, in loc sa iti plangi de mila. Este timpul sa lasi deoparte superficialitatea si sa te concentrezi pe ceva mai substantial.

HOROSCOP 19-25 iulie LEU

O serie de neintelegeri ti-ar putea pune in pericol relatia, asa ca ar fi bine sa iti iei toate masurile de precautie. Leii singuri au sansa sa cunoasca oameni noi, iar printre acestia s-ar putea numara urmatoarea lor cucerire. Nu ar strica sa analizezi putin situatia inainte de a actiona.

HOROSCOP 19-25 iulie FECIOARA

Sunt lucruri care nu functioneaza in relatia ta, iar multe dintre ele te ranesc sau te irita peste masura. Este momentul sa lasi trecutul in urma si sa te gandesti la un nou inceput.

Fecioarele singure sunt intr-un moment in care isi regandesc prioritatile si pretentiile de la o eventuala relatie, dupa ce multa vreme au avut asteptari nerealiste.

HOROSCOP 19-25 iulie BALANTA

Traversezi o perioada cruciala pentru relatia ta; este momentul sa lamuresti lucrurile cu partenerul si sa luati o decizie in privinta viitorului vostru. Nu actiona pripit si incearca sa privesti realitatea in fata, cu curaj.

Balantele singure ar putea cunoaste o persoana interesanta cu ajutorul prietenilor.

HOROSCOP 19-25 iulie SCORPION

Atitudinea ta din ultima vreme s-a dovedit a fi foarte deranjanta pentru perechea ta si pe buna dreptate. Daca stii ca ti-ai neglijat relatia si ca nu ai acordat atentie nevoilor emotionale ale persoanei cu care imparti viata, poate este momentul potrivit pentru o schimbare: de abordare sau de partener.

Scorpionii singuri au sansa sa isi vada visul cu ochii si sa atraga atentia persoanei de care s-au indragostit.

HOROSCOP 19-25 iulie SAGETATOR

Ai ocazia sa faci o serie de schimbari pozitive in relatiata. Partenerul are nevoie de atentie si de dovezi de iubire, iar daca te vei ridica la inaltimea asteptarilor veti avea impreuna o saptamana de vis.

HOROSCOP 19-25 iulie CAPRICORN

Astrele te rasfata, draga Capricornule, si ti-au pregatit o saptamana de vis in viata amoroasa, plina cu romantism si pasiune. Daca nu ti-ai gasit inca perechea, putin optimism nu ti-ar strica, pentru ca doar asa vei avea ochi pentru persoanele cu care ai o chimie deosebita.

HOROSCOP 19-25 iulie VARSATOR

Chiar daca situatia nu e prea roz in viata sentimentala, nu te lasa prada grijilor, mai ales ca este o perioada trecatoare, un test la care te supun astrele.

HOROSCOP 19-25 iulie PESTI

Iti este greu sa spui cu sange rece ce astepti de la partener, asa ca trebuie sa gasesti o cale pentru a obtine ceea ce ai nevoie. S-ar putea sa iti fie mai usor sa ii sugerezi ceea ce iti doresti organizand o seara romantica in doi sau o escapada in weekend. Nu lasa temerile sa stea in calea fericirii tale, mai ales daca nu ti-ai gasit inca perechea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro