Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 29 martie - 4 aprilie. Pasiunea este la cote inalte. Ce zodii traiesc experiente de neuitat

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. Dragostea este cu nabadai in aceasta perioada. Astrele au tesut o panza de senzualitate si pasiune careia este greu sa ii rezisti in aceste zile.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Toate zodiile vor avea parte de trairi intense, vor uita de multe ori de logica si ratiune si se vor lasa purtate de emotie si sentimente. In unele relatii este posibil sa apara scantei, iar acei nativi care nu primesc ceea ce asteapta de ar putea cauta ceea ce isi doresc in alta parte.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BERBEC

Pasiunea este la cote maxime in aceasta saptamana si traiesti experiente noi, de o intensitate nemaintalnita la nivel carnal si emotional.

Te simti bine cu partenerul si aproape ca puteti vorbi despre un nou inceput in relatia voastra.

Berbecii singuri au ocazia sa isi dezvaluie sentimentele fata de acea persoana care le-a reamintit cum e sa simti fluturi in stomac. Evita, totusi, sa amani marturisirea pana in weekend, pentru ca nu vor fi cele mai bune zile ale tale din aceasta saptamana.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie TAUR

Planetele sunt asezate favorabil si emotiile sunt mai puternice si mai adanci ca niciodata si este greu sa nu te lasi purtat de valul lor, draga Taurule. Senzualitatea si placerea sunt scopul tau principal in aceste zile, asa ca ai sansa sa dai un suflu nou relatiei, dupa o perioada marcata destul de puternic de monotonie.

Taurii singuri pot trai experiente care ii vor reinvata ce este pasiunea.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie GEMENI

Ai o saptamana pur si simplu fabuloasa. Aerul tau senzual si misterios te ajuta sa faci noi cuceriri sau sa iti recuceresti partenerul. Nici macar nu trebuie sa faci ceva anume pentru ca pur si simplu esti irezistibil. Daca esti intr-o relatie, ai ocazia sa retraiesti impreuna cu perechea ta acele momente intense de la inceputul povestii voastre de dragoste; bucura-te de fiecare clipa si nu lasa inhibitiile sa strice atmosfera.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie RAC

Traiesti intens fiecare zi alaturi de perechea ta si relatia voastra capata un suflu nou. Reinveti sa flirtezi, chiar daca esti deja cu cineva, chiar daca esti inca celibatar, iar asta va duce lucrurile la un nou nivel in viata ta sentimentala.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie LEU

Ai o saptamana marcata de pasiune si dorinta. Emotiile te vor zgudui, pur si simplu, si te simti neputincios in fata propriilor sentimente, draga Leule! Uimeste-ti partenerul propunandu-i sa incercati ceva nou sau sa plecati doar voi doi intr-o aventura menita sa va reimprospateze relatia. Daca esti singur, porneste in cautarea partenerului ideal si nu lasa nimic sa te opreasca. Pasiunea trebuie traita fara rezerve si fara vinovatii.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie FECIOARA

Stralucire, mister, pasiune arzatoare - acestea sunt cuvintele cheie care iti definesc viata sentimentala in aceasta perioada. Cand credeai ca pasiunea a disparut, sentimente noi vin in valuri peste tine! Fie te reindragostesti de partener, fie traiesti o dragoste noua si intensa, aceasta atractie misterioasa te face posesva si geloasa, draga Fecioara! 

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BALANTA

Apele limpezi ale vietii tale sentimentale sunt tulburate in aceste zile, insa nu de lucruri negative, ci de tensiuni iscate din pasiune si emotie. Senzualitatea si erotismul sunt pe primul plan, insa asta nu inseamna ca nu pui pret si pe substanta relatiei, asa ca puteti pune noi baze ale relatiei voastre.

Farmecul Balantelor singure este pur si simplu irezistibil saptamana aceasta, iar daca se indragostesc nu vor avea probleme in a cuceri persoana care le-a starnit interesul.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SCORPION

Romantismul nu prea are ce cauta in viata ta amoroasa in acesta perioada. Pui pret mai mare pe latura fizica si pasionala a relatiei tale, iar asta este pe placul partenerului. Poate atmosfera de primavara este de vina, poate astrele pur si simplu stiu ca aveai nevoie de o astfel de explozie de senzualitate in viata ta.

Scorpionii singuri vor reusi sa profite de farmecul lor si sa faca noi cuceriri. Indiferent incotro se vor indrepta lucrurile, este bine sa nu ezitati nicio secunda si sa traiti clipa!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SAGETATOR

Incearca sa lasi deoparte grijile si tendinta de a supraanaliza si cel mai mic detaliu. Lasa-te purtat de valul emotiilor, al placerii si savureaza acea uniune perfecta cu partenerul, draga Sagetatorule! Ai sansa sa traiesti experiente intense si profunde, adica exact ceea ce ai nevoie cand te simti inconjurat de mediocritate.

Daca nu ai inca o relatie, fa-ti curaj sa incerci sa cuceresti acea persoana care s-a strecurat de ceva timp in gandurile si in inima ta. Atentie, insa, la tentatia de a juca pe mai multe fronturi! Infidelitatea se plateste scump!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie CAPRICORN

Redescoperi ca scanteia pasiunii este inca puternica intre tine si partener. Atentie, insa, sa nu va frigeti din cauza ei. Pasiunea este mai importanta decat logica in aceasta perioada, asa ca nu ai altceva de facut decat sa te bucuri de emotiile noi pe care le traiesti.

Capricornii singuri au in aceasta perioada acea incredere in sine care le da puterea de a incerca sa puna bazele unei relatii.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie VARSATOR

Esti senzual, indraznet si irezistibil, draga Varsatorule, iar asta te face extrem de pasional. Mediocritatea si compromisurile nu te mai satisfac, iar daca partenerul nu raspunde nevoii tale de a adauga ceva sare si piper relatiei, nu este exclus sa alegi ca drumurile voastre sa se separe.

Este momentul deciziilor si pentru Varsatorii cuplati, si pentru cei singuri.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie PESTI

Numai de liniste si calm nu ai parte in viata sentimentala. Tensiunea atinge cote inalte, dar nu vine din conflicte, ci din prea multa pasiune si din valul de sentimente care te copleseste. Relatia ta va capata un suflu nou, iar daca te afli in cautarea unui partener senzualitatea ta debordanta nu va trece neobservata. Trebuie sa lucrezi la propriile nesigurante si sa iti dai voie sa traiesti clipa!

Foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro