Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 3-9 mai. Ies la iveala iubiri ascunse! Cine are parte de tensiuni in cuplu

 

HOROSCOP dragoste 3-9 mai. Venus, planeta iubirii, se afla pana duminica in Taur, iar sextilul cu Neptun si trigonul cu Pluto aduc un plus de senzualitate si seductie.

HOROSCOP dragoste 3-9 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Ies la iveala iubiri ascunse! Cei care tanjesc dupa cineva anume vor gasi curajul sa isi exprime in sfarsit sentimentele.

HOROSCOP 3-9 mai BERBEC

Te asteapta o saptamana intensa si interesanta. Sentimentele ating cote impresionante in weekend, cand planetele se aliniaza in favoarea lor. Vei primi sau vei face o surpriza partenerului.

Invata sa lasi orgoliul deoparte si sa nu te mai temi sa iti afisezi emotiile. Doar atunci vei reusi sa ai o relatie echilibrata si armonioasa.

Berbecii singuri trebuie sa priveasca in sufletul lor si sa afle ce au nevoie pentru a pune bazele unei relatii satisfacatoare, inainte de a face pasul decisiv.

HOROSCOP 3-9 mai TAUR

Obligatiile zilnice te-au facut sa te indepartezi de partener, iar acum este momentul sa aveti o discutie sincera si fara ezitari pentru a gasi, impreuna, solutia optima pentru a recupera distanta. Aminteste-ti ca trecutul e trecut si nu mai poate fi schimbat, asa ca nu ai nimic altceva, decat sa mergi mai departe.

Taurii singuri trebuie sa devina mai realist si sa nu mai alerge dupa cai verzi pe pereti, pentru a evita dezamagirile.

HOROSCOP 3-9 mai GEMENI

Ai nevoie de putina liniste, iar calmul si pacea pe care ti le ofera planetele te ajuta sa petreci clipe romantice cu perechea ta.

Gemenii singuri s-ar putea folosi de farmecul lor proverbial pentru a cuceri o persoana ce le va schimba viata.

HOROSCOP 3-9 mai RAC

Sunt zile cu emotii puternice, datorate unor planuri speciale cu care partenerul a vrut sa te surprinda. Aveti ocazia sa va apropiati si mai buni, iar atmosfera din cuplu va deveni si mai armonioasa. Apogeul romantismului si pasiunii este atins in weekend.

Racii singuri vor avea mai multe ocazii sa experimenteze romantismul. Un coleg de serviciu vine cu o declaratie de dragoste surprinzatoare si ar fibine sa nu il respingeti din start.

HOROSCOP 3-9 mai LEU

Norocul este de partea ta si, daca adaugi si senzualitate si pasiune, rezultatul este unul exploziv. Te vei putea bucura de momente uimitoare alaturi de perechea ta, iar voia buna va va ajuta sa va apropiati si mai mult.

Leii singuri ar trebui sa se bucure de viata si sa nu uite ca pentru toate exista un moment potrivit. O persoana pe care o cunosti in aceste zile s-ar putea dovedi o persoana foarte importanta pentru viitorul tau.

HOROSCOP 3-9 mai FECIOARA

Viata ta amoroasa are un ritm intens, dar si tensiune. Felul in care "traduci" aceste date depinde doar de tine. Fecioarele aflate in cautarea jumatatii ar trebui sa fie mai active si sa incerce sa cunoasca mai multi oameni, pentru a avea de unde alege.

HOROSCOP 3-9 mai BALANTA

Saptamana va fi una ciudatica, in care este bine sa iti pastrezi calmul si sa eviti conflictele; spune lucrurilor pe nume si nu astepta ca perechea ta sa citeasca printre randuri. In weekend emotiile ating cote inalte, mai ales ca ai putea pleca intr-o excursie cu partenerul, ceea ce va va da ocazia sa va intariti legatura.

Fecioarele singure ar trebui sa incerce sa inteleaga ce cauta, daca vor sa puna capat perioadei de singuratate, in caz contrar lucrurile nu se vor schimba curand.

HOROSCOP 3-9 mai SCORPION

Cineva din familie incearca sa se bage in relatia ta, iar asta te deranjeaza si creeaza confuzie si tensiuni in cuplu. Cel mai bine ar fi sa pui piciorul prag!

Scorpionii aflati in cautarea unui partener ar trebui sa renunte la indoieli si sa isi incerce norocul, pentru ca vor avea surprize placute.

HOROSCOP 3-9 mai SAGETATOR

Vesti bune pentru inima! O noua era este aproape, asa ca pregateste-te sa lasi in urma problemele din trecut. O discutie sincera cu jumatatea ta te va ajuta sa intelegi ce va afecteaza relatia si sa gasesti solutii.

Sagetatorii singuri se afla in fata unei schimbari, cu conditia sa ia taurul de coarne.

HOROSCOP 3-9 mai CAPRICORN

Ajunge cu cicalitul si gandirea limitata! Planetele creeaza terenul perfect pentru a te ajuta sa vezi realitatea si a deveni mai flexibil si intelegator. Da-ti voie sa te relaxezi si sa te simti bine cu perechea ta, fara acele ganduri nerezonabile, care iti otraveau relatia.

HOROSCOP 3-9 mai VARSATOR

Mintea iti poate juca feste si risti sa cazi in capcana partenerului paranoic si suspicios fara motive solide. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si mintea limpede.

Varsatorii singuri se bucura de libertate si nici nu se gandesc la un angajament, ceea ce ii ajuta sa nu se simta presati si sa evalueze corect orice eventuala oportunitate.

HOROSCOP 3-9 mai PESTI

Stai perfect cu dragostea, iar partenerul iti indeplineste orice dorita. Te bucuri de dovezile de iubire si tandrete, care iti alunga orice temeri si lasa loc unor momente romantice.

Pestii singuri ar trebui sa iasa mai mult, mai ales in weekend, cand astrele le-ar putea scoate in cale oameni interesanti, cu care ar putea dezvolta o relatie. Asuma-ti riscuri si norocul va fi de partea ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro