Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP saptamanal. Trei zodii au succes, alte trei trec prin cea mai dificila perioada

 

Sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat de Luna Noua in Leu, iar efectele ei se repercuteaza si asupra zielor urmatoare. Soarele si Uranus intretin o tensiune densa in aer, iar unghiul obtuz dintre Soare si Neptun ne face mai predispusi la a actiona din instinct.

De miercuri, cand Mercur ajunge acasa, in Fecioara, alaturandu-se lui Venus si arte, lucrurile incerte din viata noastra incep sa capete claritate, iar solutiile care ne pareau imposibil de gasit pana acum apar ca din neant.

Relatiile si atractia sunt favorizate de trigonul Venus in Fecioara - Pluto in Capricorn, la fel si legaturile de afaceri, ce pot deveni foarte productive.

HOROSCOP BERBEC

Te bucuri de o aura ce te ajuta sa aduci echilibrul in viata profesionala si de familie. Obstacolele trebuie tratate cu inteligenta, iar in rest te poti bucura de iubirea si surprizele pe care ti le-a pregatit partenerul de viata. Nu lasa aceasta perioada pozitiva sa treaca pe langa tine, mai ales in plan amoros. Invata sa lucrezi in echipa, fie ca vorbim despre relatia de cuplu, fie de cele profesionale.

HOROSCOP TAUR

Obstacolele sunt pentru tine un fel de joc si reusesti sa obtii tot ce iti doresti. Primesti vesti bune din sfera profesiei insa in a doua parte a saptamanii bucuria iti poate fi umbrita de o serie de probleme financiare. Nu este momentul cel mai potrivit pentru proiecte noi. Atentie la discutiile pe care le poti crea in cuplu; Taurii care se vor simti atrasi de ideea unei escapade amoroase ar trebui sa isi infraneze pornirile pana cand vor rezolva o situatie existenta.

HOROSCOP GEMENI

Te concentrezi pe aspectele practice ale vietii, pe rezolvarea unor probleme minore acasa sau la serviciu; nu iti pierde calmul, pentru ca el este cheia succesului. Ai incredere in intuitia ta atunci cand vrei sa incepi un proiect sau sa il duci pe altul la un nou nivel.

HOROSCOP RAC

Beneficiezi de pe urma increderii de sine si a abilitatilor tale de a negocia. A doua parte a saptamanii este marcata de probleme in sfera personala a vietii, insa din fericire neplacerile nu vor dura mult. Atentie la felul in care iti gestionezi banii, mai ales in weekend, pentru ca poti face investitii extrem de paguboase pe termen lung.

HOROSCOP LEU

Este o perioada in care trebuie sa te tragi in afara problemelor si sa te gandesti bine la ele, in loc sa actionezi. Ai nevoie de solutii clare si decisive si nu vei reusi sa le gasesti decat daca reusesti sa privesti obiectiv lucrurile. Vestea buna vine din sfera sentimentala, acolo unde lucrurile par sa prinda din nu viata, mai ales daca ai un partener care iti intelege nevoile si dorintele.

HOROSCOP FECIOARA

Saptamana aceasta este o gura de aer proaspat in plan financiar pentru tine; atentie, insa, la investitiile necesare si la cele inutile, care te-ar putea destabiliza.Invata sa iti gestionezi mai bine emotiile si vei avea doar de castigat.

HOROSCOP BALANTA

Te simti bine saptamana aceasta, atat timp cat nu trebuie sa comunici prea mult pe subiecte importante. Reusesti sa fii in centrul atentiei in grupul tau, insa nu ar trebui sa uiti sa fii tu insati, draga Balanta! O serie de dificultati in plan profesional iti strica buna dispozitie spre sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP SCORPION

Te bucuri, in sfarsit, de o perioada buna in viata ta si este momentul sa pui in aplicare planurile pe care le aveai de ceva timp. Profita de oportunitatile ce iti ies in cale si nu te lasa ifluentat de negativism. Bucura-te de compania oamenilor pe care ii iubesti si incarca-ti bateriile.

HOROSCOP SAGETATOR

Primesti o lectie importanta pentru felul in care privesti viata, atingi un nivel de intelegere superior, iar asta nu poate fi decat spre binele tau. Reusesti sa scapi de o povara pentru ca reusesti sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva noua. Totusi, nu este momentul pentru noi inceputuri, indiferent de planul pe care s-ar petrece.

HOROSCOP CAPRICORN

Ai parte de zile foarte solicitante la munca, dar gasesti, totusi, si timp pentru tine. Ai nevoie de solutii pentru a-ti creste capacitatea de concentrare sau macar de ajutorul colegilor. Sursa ta de energie vor fi familia si prietenii.

HOROSCOP VARSATOR

Nu ai o saptamana rea, dar nici usoara nu va fi. Ai o stare de spirit buna, dar vei avea de gestionat situatii neasteptate, care te vor face sa te simti presat. Nu ezita sa ceri ajutor de la cei din jur, la nevoie. Incearca sa ignori lucrurile neplacute si sa cauti binele in tot ce ti se intampla; tine-te departe de barfe!

HOROSCOP PESTI

Simti o nemultumire legata de viata ta sociala si incerci sa cunosti persoane noi. Vei participa la evenimente la care ai sansa sa te faci remarcat gratie firii tale altruiste si calde. Profesionalismul de care dai dovada iti aduce beneficii la locul de munca. Bucura-te de succes impreuna cu persoanele dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului