Horoscop zilnic

#leu #cariera #activitate #profesie #personalitati

Cariera potrivita pentru Leu

Nativul Leu este una dintre cele mai favorizate zodii din punct de vedere al carierei, deoarece poate avea succes cam in orice domeniu ales. I se potriveste o functie executiva. Din fericire pentru Lei, chiar se pricep la asa ceva si castiga intotdeauna respectul colectivului, gratie profesionalismului lor. Ei vor sa fie cei mai buni cu adevarat, nu doar sa para astfel. Prin urmare, fac tot posibilul pentru a atinge cele mai inalte performante si a ajunge intr-un post de conducere .

Leul organizeaza, dirijeaza, face expertize, antreneaza pe ceilalti, disciplineaza, da ordine, fiind perfect constient de responsabilitatea lui profesionala si cerand de la restul aceeasi calitate a muncii. Leii sunt perfectionisti din fire, aadar mandria lor este de cele mai multe ori justificata, isi cunosc valoarea si prin urmare nu se multumesc cu orice fel de post. Cauta acele joburi care sa le ofere un salariu foarte bun, daca se poate cel mai bun din toata institutia, in cazul in care ajung in fotolii inalte.

Daca nu li se pune la dispozitie tot ceea ce au nevoie pentru a-si duce activitatea sau sunt batuti la cap de diverse persoane care-i distrag de la ceea ce fac, pot deveni extrem de iritati. Leii merg pe principiul ca ei dau tot ce au mai bun de oferit, prin urmare si conditiile de lucru trebuie sa fie exemplare. Au mare nevoie sa fie lasati sa se desfasoare, deoarece ingradirea oricarei libertati ii provoaca furia si cum nu poate rabda, demisioneaza si nu se mai uita inapoi.

Uneori Leul este prea dominator si ambitios, astefl incat se intampla sa cada de sus. La acest esec contribuie si tendinta lui de a se supraestima, iar cand realitatea ii demonstreaza ca s-a intins mai mult decat il tinea plapuma, este foarte dureros pentru un asemenea orgolios sa accepte cum stau lucrurile.

Leii sunt persoane foarte sociabile, adora sa se inconjoare de lume si uneori le place sa fie in centrul atentiei, exercitandu-si influenta asupra oamenilor, intr-un fel sau altul. Li se potrivesc meseriile artistice (actori, regizori, cantareti, oameni de televiziune, politicieni). Cum au un trup de invidiat, daca obisnuiesc sa aiba grija de ei, se poate sa aleaga inclusiv domeniul sportiv, insa intotdeaua cu intentia de a ajunge in frunte.

Leii sunt si mari iubitori de lux, iata-i asadar in lumea bijuteriilor, a modei, a magazinelor cu piese de lux, unde au parte de stralucirea atat de necesara lor, unde se pot invarti in cercuri inalte si mai ales une pot face si ei parte din inalta societate. Oricare ar fi domeniul in care activeaza, stiu intotdeauna sa profite de toate sansele care li se ofera, poate mai bine decat restul nativilor si astfel isi vad visele implinite mai devreme decat altii. Pentru a avea succes, trebuie doar sa aiba vointa, iar Leii nu duc lipsa de asa ceva.


Personalitati nascute sub semnul Leului

 

Politica: Ion I. C. Bratianu, Barak Obama
Moda: Coco Chanel
Cinematografie: Antonio Banderas , Melanie Griffith , Halle Berry

 

Profesii si domenii de activitate pentru Leu

 

  • Politica, administratie, executiv ; om de stat, presedinte, director, ministru
  • Arta, cultura ; cinematografie, muzica, teatru.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : democraticunderground.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare