Horoscop zilnic

#dragoste #dragobete #zodii #predictii #berbec #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #taur

Ce-ti rezerva astrele de Dragobete

De Dragobete, astrele anunta o zi favorabila vietii sentimentale, pentru multi dintre nativii celor 12 zodii. Ziua de 24 februarie este aducatoare de momente fierbinti pentru o parte dintre acestia si de oportunitati de dezvoltare in plan afectiv si familial.
 
Afla ce-ti rezerva astrele de Dragobete pe 24 februarie 2011:
 

Predictii Dragobete Berbec
 

De Dragobete ai parte de o zi frumoasa in plan afectiv. In cazul in care ai deja o relatie, acum este un moment bun pentru a te apropia mai mult de partenerul de viata . Acesta este dispus sa-ti faca toate poftele, insa nu ar trebui sa profiti si sa-ti faci de cap sau sa ai pretentii absurde. Daca esti singur, se poate sa intalnesti chiar astazi o persoana cu totul deosebita, care sa aiba aceleasi dorinte si nevoi ca tine.
 

Predictii Dragobete Taur
 

Pentru tine, Dragobetele poate sa aduca o zi plina de pasiune. Probabil ca vei sta mai mult prin dormitor, cu persoana iubita sau, oricum, departe de ochii lumii. Daca insa esti singur, exista posibilitatea sa cunosti pe cineva. Ofera-ti sansa unui nou inceput. Incearca sa ai o atitudine pozitiva si, in schimb, sa nu ai pretentii prea mari, de la inceput.
 

Predictii Dragobete Gemeni
 

Pentru Gemeni, 24 februarie este una dintre cele mai norocoase zile din acest an in plan afectiv. Se poate sa se intample acum lucruri importante pentru viitorul lor sentimental. Gemenii traiesc momente deosebit de frumoase alaturi de persoana iubita. Daca inca nu au pe nimeni, ar face bine sa iasa in lume cat mai mult. Nu-ti aduce anul ce-ti aduce ceasul, nu-i asa?
 

Predictii Dragobete Rac
 

Pentru tine, ziua de 24 februarie reprezinta un moment frumos, in care reusesti sa comunici cu partenerul de viata la toate nivelurile si sa te apropii mai mult de el. Profita de acest avantaj pentru a consolida relatia de cuplu. Este o zi armonioasa, linistita, pe care o poti savura fara nicio problema.
 

Predictii Dragobete Leu
 

Dragobetele nu reprezinta neaparat o zi speciala pentru Lei. Doar daca isi doresc ei foarte mult acest lucru, atunci ar putea sa se bucure de cateva momente speciale. Leii sunt dornici sa-si consolideze relatia de cuplu dar, in acelasi timp, au asteptari foarte mari de la partener, ceea ce ar putea sa omoare orice romantism. Daca sunt singuri, viseaza la un ideal care in mod clar nu va aparea astazi in viata lor.
 

Predictii Dragobete Fecioara
 

Astazi trebuie sa fii foarte atent la propriile reactii, in ceea ce priveste partenerul de viata. Se poate sa-i faci reprosuri care nu au deloc o justificare rationala. In cazul in care esti singur, va trebui sa te acomodezi cu aceasta situatie, pe moment, deoarece vor veni si zile mai bune. Nu este insa acum momentul sa-ti doresti pe cineva, deoarece astrele nu prevad vreo sansa in acest sens.
 

Predictii Dragobete Balanta
 

De Dragobete nu ai o zi excelenta, dar nu este nici vreun motiv pentru care sa te plangi. In general, exista unele nemultumiri legate de relatia de cuplu si resimti nevoia de a consolida relatia actuala, printr-un efort care sa vina din ambele parti. Daca esti singur, se poate ca persoana pe care o intalnesti acum sa nu corespunda nevoilor tale. In loc sa te consumi, gandeste-te ca poate de acest om te-ar lega o prietenie frumoasa in viitor.
 

Predictii Dragobete Scorpion
 

Scorpionii care au deja pe cineva se confrunta cu unele probleme in relatia de cuplu. Ar fi indicat sa se ocupe de ele si sa incerce sa gaseasca solutii, chiar daca tentatia cea mai mare este sa amane acest lucru. Scorpionii singuri au succes la sexul opus, asa ca programul lor de Dragobete este destul de incarcat. Se poate sa aiba parte de cateva aventuri pasionale intr-o perioada scurta de timp.
 

Predictii Dragobete Sagetator
 

Sagetatorii primesc multa afectiune din partea partenerilor de cuplu. Acestia isi exprima emotiile fata de nativii Sagetator, care nu au de facut decat sa se bucure de moment. Sagetatorii singuri au sanse sa intalneasca pe cineva. Este vorba despre o persoana interesanta, care nu-i va lasa tocmai indiferenti. In general, de Dragobete Sagetatorii au o zi deosebita, de care este bine sa profite din plin.
 

Predictii Dragobete Capricorn
 

Ai un succes nebun la sexul opus! Primesti atatea propuneri incat cu greu mai faci fata! Nu este vorba despre nimic serios, insa poti sa te distrezi, cel putin. Daca insa ai deja o relatie, atunci trebuie sa ai mare grija. Toate aceste atentii primite de la altii nu vor lasa indiferent partenerul tau de viata, care ar putea sa-si ceara drepturile si sa reactioneze vehement.
 

Predictii Dragobete Varsator
 

Pentru Varsatorii singuri, sarbatoarea de Dragobete poate sa aduca noutati interesante. Varsatorii se fac placuti, primesc atentii din partea celor din jur, complimente si propuneri. Acest lucru ii face pe nativi sa se simta deosebit de bine in propria lor piele. Nativii care au deja o relatie trebuie sa lucreze la consolidarea acesteia. Cei care deja se confrunta cu probleme majore vor avea o zi mai putin placuta.

 

Predictii Dragobete Pesti
 

Pentru Pesti, ziua de 24 februarie este aducatoare de evenimente care perturba cumva viata sentimentala. Cei aflati intr-o relatie nu privesc deloc intr-un mod obiectiv situatia prezenta si risca sa faca reprosuri complet absurde, ceea ce nu va face decat sa indeparteze persoana iubita. Pestii singuri se gandesc serios la posibilitatea de a-si imbunatati viata sentimentala, iar unii dintre ei nutresc nevoia de a se casatori, chiar daca inca poate nu au intalnit persoana potrivita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro