Horoscop zilnic

#horoscop 2009 #predictii 2009 #sarbatori de iarna #horoscop de sarbatori #zodiac de sarbatori #horoscop craciun 2008 #horoscop revelion 2009 #predictii sarbatori

Ce-ti rezerva astrele de sarbatori

Planurile pentru  sarbatorile de iarna implica adesea sperante pentru anul urmator. Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele de sarbatori, daca vei avea alaturi persoana iubita sau daca vei savura vacanta care se apropie, iti prezentam horoscopul zodiei tale pentru ultima perioada din decembrie 2008.

Predictii de sarbatori: Berbec

Esti plin de creativitate, indiferent de activitatea desfasurata. Foloseste-te de acest lucru pentru a impodobi casa sau masa de sarbatori intr-un stil unic, care sa vorbeasca despre tine si viziunea ta. Cei din jur te admira si iti recunosc meritele si calitatile. Vei dispune de bani pentru a-ti duce planurile la indeplinire, deoarece situatia financiara este prospera. In dragoste, se poate sa decizi ca este vremea sa afli cum stai de fapt. Luand atitudine, vei putea restabili echilibrul in relatia de cuplu.

Predictii de sarbatori: Taur

Apa este un element extrem de benefic pentru tine. Daca iti vei petrece sarbatorile de iarna intr-o insula exotica, vei simti cum se imbunatateste conditia ta fizica. Ai insa grija pe ce dai banii, pentru ca tinzi sa cumperi pur si simplu din placerea de a face shopping, nu pentru ca ai nevoie de atatea lucruri. Sarbatorile de iarna vor fi caracterizate de armonie si liniste numai daca iti infranezi impulsivitatea si te vei gandi de doua ori inainte sa deschizi gura. Iti faci planuri de viitor cu persoana iubita si te simti inconjurat de afectiune. Unii nativi se intereseaza de cateva oportunitati de studiu pentru noul an.

Predictii de sarbatori: Gemeni

Iti faci o multime de planuri pentru Craciun si Revelion. In zilele libere ai ocazia sa faci cateva dintre lucrurile pe care ti le-ai dorit, iar initiativele tale se dovedesc inspirate. Cei din jur se entuziasmeaza cand te vad atat de energic si de preocupat sa oferi atentie tuturor. Acest lucru inseamna si sa profiti de oportunitatile aparute in domeniul amoros, care, desi poate scurte, te incanta. Cineva iti face o destainuire care te pune pe ganduri. Inainte sa inceapa noul an, lasa-ti in ordine proiectele si documente, pentru ca in 2009 sa poti incepe activitatea intr-un mod cat mai organizat.

Predictii de sarbatori: Rac

In vacanta de sarbatori incearca sa eviti pe cat posibil conflictele cu prietenii tai. Gandeste-te ca exista situatii in care doua persoane gandesc diferit, dar amandoua au dreptate. Ar fi pacat sa strici atmosfera de sarbatori aruncandu-le in fata lucruri usturatoare. Relatia de cuplu se schimba in bine, intr-un mod simtitor, gratie eforturilor depuse de tine si de partenerul de viata . Continua sa incurajezi comunicarea si arata intelegere. Fiecare detaliu conteaza si atentia ta poate face minuni. De sarbatori primesti o prima sau iti intra in cont o suma importanta, ca urmare a unui proiect la care ai lucrat in echipa.

Predictii de sarbatori: Leu

Daca simti nevoia de noutate si de prospetime in viata ta, ia in considerare varianta unei vacante peste hotare. Strainatatea iti starneste interesul, pentru ca ceva de acolo reuseste sa alunge monotonia de zi cu zi. Contul bancar arata bine, astfel incat nu ai de ce sa-ti faci probleme cu cheltuielile de sarbatori. Daca devii brusc agitat sau nervos, stai pe langa persoane tonice, care te optimizeaza si incearca sa alungi gandurile rele. Este o perioada excelenta pentru a te ingriji mai mult de sanatatea ta. Relatia de cuplu nu poate sa mearga bine daca tu refuzi sa fii mai intelegator cu partenerul de viata.

Predictii de sarbatori: Fecioara

Planurile pe care ti le-ai facut de sarbatori au legatura numai cu dorintele tale. Simti nevoia de independenta, astfel incat alegerile facute vor fi oarecum individualiste. Daca ai o relatie, partenerul de viata se va simti dat la o parte. Gandeste-te bine daca este bine sa faci numai cum vrei tu. De tine depinde ca sarbatorile de iarna sa fie pline de magie si romantism.Chiar daca te nemultumesc unele aspecte ale vietii tale, incearca sa te concentrezi pe lucrurile frumoase de care ai parte. Daca te uiti cu atentia, iti vei da seama ca sunt multe pentru care sa fii recunoscator.

Predictii de sarbatori: Balanta

Daca tocmai ai obtinut o marire de salariu si ai planuri mari de sarbatori, fa tot posibilul pentru a nu cheltui toti banii pe placeri efemere. Se poate sa ai nevoie de cash in primele zile ale lui 2009. Ti se ofera tot felul de oportunitati amoroase, insa nu se stie daca printre ele exista si acea persoana speciala de care ai nevoie. Oricat de multi iti doresti sa fii cu cineva de sarbatori, nu ceda primului venit, altfel vei ajunge sa regreti ca te-ai lasat purtat de val. Iesi cu prietenii la aer, joaca-te in zapada, te vei simti minunat in natura, alaturi de oamenii pe care ii iubesti. Fa-ti ordine in idei, ai multe, dar nu si timp suficient sa le pui in aplicare.

Predictii de sarbatori: Scorpion

In zilele libere de Craciun sau mai tarziu, de revelion, rezerva-ti timp pentru odihna si relaxare. Mergi la un film cu prietenii sau organizeaza o cina festiva acasa, unde sa te bucuri de compania persoanelor dragi si de preparatele de sarbatori. Situatia financiara este foarte buna, ceea ce-ti permite sa-ti planifici noi achizitii. Ultimele zile ale lui 2008 iti rezerva momente fericite alaturi de persoana iubita. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si modul pozitiv in care decurg lucrurile intre voi te face sa visezi la planuri de viitor. Ai parte de multa afectiune si intelegere in viata de cuplu.

Predictii de sarbatori: Sagetator

Pe plan financiar , ti se face o propunere interesanta, in special daca este vorba despre un domeniu creativ sau artistic. Vei avea timp sa reflectezi la avantajele si dezavantajele acesteia. De sarbatori este important sa te odihnesti si sa te relaxezi pe cat posibil, deoarece ai o stare de nervozitate accentuata, din cauza stresului acumulat. Daca pleci undeva cu masina, concentreaza-te si nu te grabi. Savureaza momentele libere care iti sunt oferite. In viata sentimentala apare o noua persoana care te atrage irezistibil. Daca nu ai pe nimeni, este minunat, dar in cazul unei relatii mai vechi, lucrurile se complica.

Predictii de sarbatori: Capricorn

Ai inceput deja sa asculti colinde si intri incet – incet in atmosfera sarbatorilor. Ultimele zile ale anului iti aduc o mare incredere in fortele proprii si spirit de initiativa. Faci tot felul de propuneri celor din jur si planuiesti deja activitatile pe noul an. Odihneste-te suficient si cauta compania persoanelor la care tii. Preocuparile noi, schimbarea de mediu, activitatile inedite, toate acestea iti fac bine si iti dau un tonus de invidiat. Inainte de a pleca in vacanta, ai grija sa termeni toata treaba si sa lasi lucrurile in ordine. Viata sentimentala este dominata de porniri pasionale si nevoie de afectiune.

Predictii de sarbatori: Varsator

Sarbatorile de iarna iti aduc prosperitate in domeniul financiar, ceea ce te bucura mult, pentru ca iti permiti sa duci la bun sfarsit planurile facute. Vei fi darnic cu cei pe care ii iubesti si speri sa traiesti clipe minunate, inconjurat de persoanele dragi. Relatia de cuplu nu poate functiona daca tratezi totul cu superficialitate. In schimb, ai succes la straini, stralucesti in societate si accepti sa flirtezi pentru cateva momente, amuzandu-te ca esti atat de admirat. Ai o multime de activitati cu familia sau cu prietenii care te cauta si iti fac diverse propuneri.

Predictii de sarbatori: Pesti

Sarbatorile de iarna iti aduc posibilitatea de a-ti crea un cerc de prieteni de incredere. In cadrul acestui grup ai autoritate si te poti dezvolta personal. Cu banii stai bine, multumita eforturilor depuse la locul de munca. Ai tendinta sa-ti risipesti intreaga energie pierzand noptile. Fii mai moderat si nu depasi masura, altfel sanatatea ta va fi afectata. Relatia de cuplu poate fi satisfacatoare daca stii sa adopti o atitudine realista. Asteptarile tale din partea persoanei iubite pot fi exagerate. In cazul in care te simti atras de altcineva, gandeste-te si la consecintele pe termen lung, nu numai la placerile momentului. 

Daca vrei sa afli ce-ti rezerva astrele anul viitor, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro