Horoscop zilnic

#sfantul valentin #valentine's day #ziua indragostitilor #predictii ziua indragostitilor #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #horoscop valentine's day #horoscop iubire

Ce-ti rezerva astrele de Ziua Indragostitilor

Te gandesti daca ar trebui sau nu sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor anul acesta? O cina romantica de Valentine’s Day, un gest sensibil de Dragobete, o dragostea serbata in orice zi din an, indiferent de optiunea ta, astrele te ajuta sa-ti armonizezi relatia.

Iata ce-ti rezerva ele pentru luna februarie, luna indragostitilor:

sfantul valentin si Dragobete pentru Berbec

Nativii Berbeci care nu au inca pe nimeni se simt foarte bine in pielea lor. De Valentine’ Day apare totusi oportunitatea unei idile, iar aceasta ar putea sa le starneasca interesul. Daca nu cunosc bine persoana in cauza, Berbecii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a se aventura intr-o relatie.

Si spre sfarsitul lunii februarie esti inconjurat de o multime de admiratori. Insa nici prin cap nu-ti trece sa renunti la independenta ta. Accepti totusi cu placere ce ti se ofera de Dragobete. Pentru ambele perioade, relatiile stabile se imbunatatesc, ca urmare a eforturilor facute de nativi. In special in a doua parte a lunii Venus influenteaza benefic relatiile stabile. Sperantele tale isi gasesc raspunsul acum. Ai toate motivele sa-ti faci planuri de viitor cu acea persoana.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Taur

De Valentine’S Day, Taurii singuri au o multime de treburi, astfel incat nu le arde de romantism. Nativii care au o relatie nesatisfacatoare invata ca se merita sa platesti un pret scump pentru a tine pe cineva langa tine. Aleg asadar sa-si vada de viata, fara sa mai priveasca in urma. Alegerile cele mai bune se fac cu capul, nu cu inima. Cei care se bucura de o relatie stabila au parte in continuare de sustinere si intelegere din partea persoanei iubite.

In ultimele zile ale lui Februarie Taurii au initiativa. Sunt dispusi sa se ocupe de micile probleme de cuplu si fac tot posibilul pentru a armonia lucrurile. Cei singuri pot accepta o scurta idila de Dragobete, insa lucrurile nu vor merge mai departe de atat. Cea mai buna metoda de a atrage dragostea in viata lor este sa aiba grija de propria lor fericire, se iubeasca pe ei insisi.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Gemeni

Gemenii singuri isi indulcesc zilele posomorate de iarna cu un flirt, o idila, o scurta aventura, iar de Valentine’s Day acestea nu vor lipsi din program. Daca ai deja pe cineva, fa-i o surpriza frumoasa persoanei iubite si dezvaluie-i ce simti pentru ea. Uneori avem nevoie de un cuvant, o privire, un gest, pentru a ne simti iubiti. Chiar daca esti genul introvertit sau timid, merita sa faci un efort. O cina in doi, intr-un loc intim, in care sa puteti vorbi in voie, este tot ce ai nevoie. Te vei bucura de mai multa armonie in viata ta.

Chiar si de Dragobete Gemenii sunt sau le place sa para ca sunt inaccesibili. Pentru unii, raceala si indiferenta vin dintr-o imposibilitatea de a comunica. Pentru altii este un simplu joc erotic. Provocari, „lupte” si „asedii” sunt in program. Nu te vei plictisi.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Rac

Momente de pasiune si rasturnari de situatie ii asteapta pe nativii Rac de Sfantul Valentin. Se poate ca din cauza unor evenimente neprevazute, planurile de Valentine’s Day sa fie amanate. Cu spontaneitate si putina imaginatie vei reusi totusi sa salvezi situatia. Daca te indragostesti, nu te lasa purtat de val pana nu cunosti mai bine persoana in cauza. Suna plicticos, dar pe termen lung iti va fi mai bine.

Daca astrele nu au fost binevoitoare cu tine in prima jumatate a lunii, de Dragobete ti se promit momente unice, alaturi de persoana iubita. Clipe de magie, vise implinite, momente inspirate, sentimente intense, toate sunt in program. Racii speram ca nu tin un jurnal al cuceririlor deoarece s-ar putea termina hartia.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Leu

Aceeasi prudenta ca la Racii singuri este sugerata si pentru Lei. Chiar daca ti se ofera ocazia sa incepi o noua relatie de Valentine’s Day, nu inseamna ca trebuie sa te arunci cu capul inainte. Incearca sa cunosti mai bine persoana respectiva. Se poate sa traiesti un vis frumos. Doar un vis. Leii cu o relatie stabila mizeaza in continuare pe fidelitate si stabilitate in viata sentimentala .

Si pe 24 februarie Leii sunt la fel de dornici de experiente amoroase. Daca sunt impliniti in cuplu, nimic nu le va umbri fericirea. In caz contrar, ziua le aduce bucurii scurte si lipsite de implicare sentimentala. Oricum, ai sanse mari sa inveti lucruri utile despre relatii, in a doua parte a lunii.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Fecioara

Nativii Fecioara isi schimba des starea de spirit si acest lucru nu-i avantajeaza, mai ales daca sunt in cautarea unei noi relatii. Se poate ca, din exterior, persoanele de sex opus sa creada ca dau dovada de egoism. Cei care sunt deja intr-un cuplu fac eforturi pentru a-si pigmenta viata amoroasa , iar atentia lor este recompensata.

Dupa a doua jumatate a lunii, sansele sa cunosti pe cineva cresc considerabil. Esti mai deschis si mai dispus sa-ti comunici gandurile si sentimentele. Cele mai mari sanse le ai daca tratezi lucrurile la rece, desi, in dragoste, este foarte greu sa faci acest lucru. Daca insa te afli la un inceput de idila, cu putin efort iti vei pastra mintea limpede si vei avea numai de castigat. Cei cu o relatie stabila pot face un pas important de Dragobete, menit sa le aduca o mai mare implinire.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Balanta

Sfantul Valentin iti deschide poarta catre o lume necunoscuta pana acum. Este o zi prielnica pentru initiative in dragoste, fie ele si riscante. Nu te teme sa-ti manifesti sentimentele si sa-ti stimulezi partenerul de viata . Ai putea gasi in el calitati fascinante, la care nu te-ai fi gandit. Traiesti clipe fierbinti alaturi de persoana iubita, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca te vei plictisi. Pentru Balantele singure se anunta noi inceputuri, care in timp pot evolua intr-un mod favorabil.

Si in ultimele zile din februarie vei ramane la fel de interesat de viata ta sentimentala. Ai parte de intalniri romantice si discutii interesante. Acestea pot duce undeva sau pot lua sfarsit rapid, in functie de caz. Pentru cupluri, Ziua Indragostitilor vine cu ceva tensiuni. Bazeaza-te pe reciprocitate si pe comunicare pentru a pastra o relatie armonioasa.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Scorpion

Relatia cu partenerul de viata nu este grozava. S-ar putea sa-ti reproseze ca-l ignori de Sfantul Valentin si-ti faci un program in alta parte. Se poate sa nu fii genul care sa sarbatoreasca aceasta zi. Insa gandeste-te ca nevoia de dovezi de afectiune o avem cu totii, indiferent de perioada din an. Cu putin efort din partea ta, vei transforma seara intr-o experienta romantica si o amintire frumoasa.

Spre sfarsitul lunii, cerul tau astral se insenineaza si iti aduce mai multa liniste si implinire in viata sentimentala. Este o perioada buna sa-ti traiesti fanteziile, sa incerci cateva jocuri amoroase si sa-ti exprimi trairile, alaturi de persoana iubita. Scorpionii singuri nu sunt dispusi sa raspunda la orice invitatie. Ei cauta ceva stabil, care sa le oferte siguranta.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Sagetator

Daca iti pierzi capul intr-un timp foarte scurt, deciziile majore nu trebuie luate la fel de repede. Gandeste-te bine la ceea ce-ti doresti, la ce ai nevoie si la ce ti se ofera. Se poate sa fie discrepante mari, care la prima vedere iti scapa. Nici pentru Sagetatorii care traiesc in cuplu lucrurile nu sunt roz. Daca ramai la fel de exigent cu partenerul de viata, ceea ce ar putea fi o seara minunata in doi se va transforma intr-un zid care va desparte. Fa un efort si iesi in lume, mergi la dans sau la un restaurant, daca ti se cere un strop de atentie.

Din fericire, sfarsitul lui februarie este mai favorabil relatiilor sentimentale. Te indragostesti sau reindragostesti de cineva si te simti implinit pe toate planurile. Primesti toata atentia de care ai nevoie si poti lua initiativa. Gestul tau va fi primit cu bratele deschise.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Capricorn

Pentru a te bucura de armonie in viata de cuplu este bine sa fii receptiv cand partenerul tau iti spune sau iti cere ceva. Capricornii care au relatii dificile se confrunta si acum cu discutii si probleme. Pentru cei singuri, ziua de Sfantul Valentin poate fi promitatoare, ca urmare a unei intalniri. Se poate sa constati o compatibilitate intre tine si o persoana pe care nu o cunosti foarte bine.

De Dragobete, Capricornii continua sa se arate interesati de relatiile care le ofera stabilitate. Este bine sa fii lucid, pentru ca imaginatia iti poate juca feste. Daca vrei sa-ti imbunatatesti viata sentimentala, fii un bun ascultator. Vei castiga respectul si admiratia persoanei care te atrage.

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Varsator

Nu iei foarte in serios ceea ce poate sa-ti aduca o simpla intalnire. Obisnuiesti sa te vezi cu persoane noi fara sa te gandesti nicio clipa ca s-ar putea ca printre ele sa fie chiar jumatatea ta. De Sfantul Valentin, s-ar putea sa devii constient de aceasta realitate. Varsatorii care nu au mai reusit, din diverse motive, sa-si petreaca timpul cu persoana iubita, au acum un moment ideal pentru a comunica cu ea. Spune-i tot ce simti, tot ce ai nevoie, indiferent de felul in care suna. Astfel, iti poti imbunatati viata de cuplu.

Si pe 24 februarie atmosfera este prielnica experientelor romantice. Daca ai deja un partener, petreci momente deosebite alaturi de el. Aveti un efect tonic unul asupra altuia. Nativilor singuri li se pregateste o noua sansa. Pe de o parte, sunt gata sa se aventureze intr-o relatie, pe de alta parte, au ceva retineri. Este bine sa profite de aceasta ocazie, cu tot cu riscurile ei, decat sa regrete ca au lasat-o sa treaca pe langa ei. 

Sfantul Valentin si Dragobete pentru Pesti

Sfantul Valentin nu este neaparat o zi de neuitat, iar acest lucru se intampla, pe de o parte, din cauza atitudinii tale. Esti exigent cu partenerul de viata si, prin urmare, acesta se poate simti descurajat. Chiar si nativii singuri se simt oarecum nesiguri pe ei, iar posibilitatea unei cuceriri este redusa. Ia lucrurile pe rand, fara graba si totul va fi bine.

Spre finalul lunii situatia se imbunatateste considerabil. Esti mai expansiv, mai cald, mai dornic sa te bucuri de iubire. Apar numeroase ocazii sa iesi in lume. Daca nu ai pe nimeni, cu atat mai bine: esti liber sa alegi dintre pretendenti. Pentru Pestii in cuplu Dragobetele aduce un suflu de prospetime si noutate in viata sentimentala, lucru care nu poate decat sa-i bucure.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele