Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop zodii #zodii 2012

Cum poate fi 2012 un an cat mai bun pentru cele 12 zodii

2012 poate fi un an mai bun daca nativii celor 12 zodii stiu sa profite de sansele care li se ofera in aceasta perioada.

Berbec

Berbecul are parte de un an cu multe sanse care pot duce la reusite spectaculoase. Pentru a profita de ele, Berbecii trebuie sa fie intr-o forma fizica si psihica buna si sa fie capabili sa actioneze rapid. Discretia le aduce multe satisfactii, asa ca trebuie sa invete sa asculte mai mult si sa vorbeasca mai putin.

Taur

Taurii pot muta si muntii din loc daca invata lectia rabdarii in 2012. Calmul, rabdarea, increderea in sine si determinarea sunt calitati decisive in reusita proiectelor pe care le au Taurii. Nativilor nu le pica nimic din cer, iar cele mai mari succese sunt dobandite in urma unor eforturi uriase, pe care Taurii trebuie sa fie dispusi sa le faca.

Gemeni

Gemenii au cele mai mari satisfactii daca isi fac timp sa stea cu prietenii si cu persoana iubita. In 2012, Gemenii au ocazia sa-si ia viata in propriile maini. Este nevoie de indrazneala si chiar de actiuni impulsive pentru a-si atinge obiectivele. Cu cat sunt mai increzatori in fortele proprii, cu atat vor reusi nativii zodiei sa stapaneasca mai bine propria viata.

Rac

Racii vor fi multumiti numai daca reusesc sa se organizeze foarte bine si sa-si faca un program cat mai riguros. Acestia trebuie sa ofere multa atentie atat familiei, cat si serviciului. Deciziile bune pot fi luate numai in deplina cunostinta de cauza, la rece, lucid , avand toate datele in fata. Este nevoie de multa vointa si mult efort in acest an.

Leu

Leii trebuie sa acorde o atentie mai mare sanatatii personale si activitatilor profesionale. In plus, daca isi exerseaza altruismul, Leii pot da dovada de o mare generozitate, iar ceea ce dau li se va intoarce inapoi. De multe ori, in 2012, Leii vor constata ca binele pe care l-au facut le este rasplatit, in mai multe arii existentiale.

Fecioara

Fecioarele trebuie sa actioneze mereu rational pentru ca rezultatele sa corespunda cu asteptarile pe care le au. Nativii acestei zodii sunt in general persoane lucide, cu picioarele bine inradacinate in pamant, asa ca nu ar trebui sa le fie foarte greu sa faca acest lucru si in 2012. Este bine ca in viata profesionala si in dragoste sa actioneze prudent.

Balanta

Balantele ar trebui sa acorde mult mai multa atentie familiei si activitatii profesionale, chiar daca au si alte preocupari. Acasa, cei dragi vor astepta ca nativul sau nativa Balanta sa le dedice o buna parte din timp. Iar la serviciu sunt o multime de lucruri de facut. Apoi, Balantele ar trebui sa vorbeasca pe moment si sa nu mai stranga frustrari in ele.

Scorpion

Scorpionul ar trebui sa faca tot posibilul sa se impace cu sine. Daca inceteaza sa mai caute motiv de cearta cu ceilalti, daca nu se mai compara cu cei din jur si invata sa fie recunoscator pentru ceea ce are si pentru ceea ce a realizat, isi va dobandi un echilibru interior . Nativii zodiei trebuie sa fie mai rabdatori si mai blanzi.

Sagetator

Daca Sagetatorii au simtit de multa vreme ca au intrat intr-o rutina care nu-i duce nicaieri, in 2012 ei pot gasi motivul pentru care s-a ajuns aici si solutia salvatoare. In acest an Sagetatorii isi pot schimba viata in bine, daca vor sti sa priveasca in ei insisi si sa analizeze la rece propria viata, nevoile, visele, sperantele.

Capricorn

Capricornul traieste cu impresia ca trebuie sa aleaga intre interesele personale si nevoile celorlalti. Daca face putin efort pentru a cauta un echilibru intre cele doua va vedea ca o multime de probleme dispar ca prin farmec. Nativul zodiei va fi atunci mult mai linistit si mai impacat cu sine.

Varsator

Varsatorii se confrunta cu niste probleme de ordin profesional sau amoros pe care nu le pot controla. In loc sa se concentreze asupra efectelor negative de moment ar trebui sa caute solutii pe termen lung si sa analizeze la rece daca efectele sunt chiar asa de grave. Cu cat reusesc sa-si pastreze cumpatul, cu atat sunt mai multe sanse sa ia decizii intelepte.

Pesti

Pestii se vor simti impliniti in 2012 in ceea ce priveste studiile, calatoriile si relatiile cu cei din jur. Este bine ca Pestii sa faca niste cursuri, poate chiar unele peste hotare. Vor avea ocazia sa comunice mult si sa cunoasca tot felul de oameni, dobandind o experienta importanta.

foto : latesthoroscope4u.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului