Horoscop zilnic

#familie #dragoste #zodii

Cum priveste el intalnirea cu parintii tai, in functie de zodie

Te intrebi cum va reactiona cand va fi pus in situatia sa-ti cunoasca parintii? Te gandesti daca va face fata cu brio sau nu? Astrele iti dezvaluie cum vede el aceasta intalnire si ce poti face astfel incat situatia sa te favorizeze.

Barbatul Berbec
 

Probabil ca barbatului Berbec i-a intrat pe o ureche si i-a iesit pe alta, atunci cand i-ai spus ca urmeaza sa-ti cunoasca parintii. Va trebui sa-I reamintesti, din cand in cand. Nativul Berbec nu se va imbraca neaparat la costum si nici nu va incerca sa placa. Pur si simplu va fi el insusi. Depinde de parintii tai daca apreciaza sau nu o astfel de atitudine.
 

Barbatul Taur
 

Barbatul Taur va verifica in oglinda ca toate sunt la locul lor, ca arata decent, elegant, sobru. Va face in asa fel incat din simpla lui prezenta fizica sa reiasa foarte clar statutul sau financiar. Taurul tine la bani si atunci cand face pasul de a-ti cunoaste parintii inseamna ca are planuri serioase cu tine si este pregatit sa imparta toate bunurile sale cu tine. Parintilor tai le va duce probabil un cadou costisitor, de bun gust.
 

Barbatul Gemeni
 

Cum ii vei spune ca urmeaza sa va intalniti cu parintii tai, barbatului Gemeni nu o sa-I mai taca gura. Tocmai i-ai oferit un nou subiect de discutie. Iti va expune exact punctul lui de vedere, iti va pune intrebari, se va interesa de parintii si familia ta. Ar trebui, poate, sa-l temperezi, mai ales daca stii ca ai pe cineva in familie la fel de guraliv ca el. La intalnirea respective ar fi cazul sa-si mai infranga din pofta de comunicare si sa mai si asculte.
 

Barbatul Rac
 

Racul probabil deja s-a emotionat ca urmeaza sa-ti cunoasca parintii. Profund atasat de familie, va lua foarte in serios aceasta intalnire si va face tot posibilul ca ea sa decurga intr-un mod armonios. Ar fi o greseala sa incepi sa-ti critici parintii, sa-l avertizezi asupra unei rude pe care nu poti sa o suporti sau sa-ti vorbesti de rau familia. Racul tau nu va aprecia o astfel de atitudine, deaorece el pretuieste foarte mult familia din care provine.
 

Barbatul Leu
 

Daca barbatul Leu accepta sa-ti cunoasca parintii, inseamna ca ai pus mana pe regele junglei. Leul va petrece mult timp in oglinda, aranjandu-si coama, flatandu-se pe ascuns. Ar fi bine sa nu ai in familie pe cineva prea sensibil in ceea ce priveste "fumurile" lui. Intalnirea ar putea fi un esec din cauza atitudinii superioare a Leului. De exemplu, daca locuinta parintilor tai este mai putin confortabila decat mediul cu care este el obisnuit. Un barbat Leu matur, insa, va sti sa nu faca astfel de gafe.
 

barbatul fecioara
 

Barbatul Fecioara este un tip discret, care vorbeste numai atunci cand este intrebat. Parintii tai nu vor reusi sa scoata prea multe de la el, insa vor afla esentialul: ca te iubeste si are planuri serioase in ceea ce te priveste. Nativul Fecioara nu este tocmai tipul fermecator, dar inspira seriozitate, stabilitate si responsabilitate, iar aceste calitati ar putea fi esentiale in impresia pe care o va lasa in final. Nu te mira daca se va apuca sa stranga el masa, ajutandu-ti mama, deaorece este un om caruia ii place sa fie de folos.
 

barbatul balanta
 

Barbatul Balanta este incantat sa-ti cunoasca familia. De fapt asteapta de multa vreme o astfel de ocazie. Te poti baza pe el, pentru ca stie sa se faca placut si sa evite conflictele de orice fel. Va vorbi cu toata lumea, va fi prietenos si atent, iar rudele tale in mod sigur vor fi incantate de aceasta aparitie. Daca insa nu ai inca de gand sa te mariti, poate ar fi bines a-l temperezi putin, aratandu-i ca intalnirea cu parintii tai nu inseamna neaparat o promisiune. El se viseaza casatorit si are uneori tendinta de a se grabi.
 

barbatul scorpion
 

Barbatul Scorpion nu este neaparat incantat de perspectiva intalnirii familiei tale, insa nu prea are de ales. Doar daca exista cineva din familia ta care se afla pe aceeasi lungime de unda cu el ar putea ca acesta "pastila" sa fie oarecum indulcita. Ia-l usor, explica-i despre ce este vorba si acorda-I libertate de miscare. Daca lucrurile nu decurg foarte bine, poate este cazul sa scurtezi vizita. Oricum ar fi, in general nativii sunt buni psihologi si vor reusi probabil sa-si faca o impresie corecta despre familia din care provii.
 

barbatul sagetator
 

Daca este tanar, Sagetatorul s-ar putea sa o ia la goana cand va auzi de ideea unei intalniri cu parintii tai. Barbatul Sagetator este una dintre cele mai libertine zodii, este un adevarat spirit liber. Daca insa a trecut de o anumita varsta, se poate ca maturitatea sa aduca cu sine mai mult calm. Rezervat, politicos, cam distant si dezinteresat in general de oameni pe care nu-I cunoaste, Sagetatorul va astepta, cel mai probabil, sfarsitul vizitei, pentru a se putea consola cu o partida de amor.
 

Barbatul Capricorn
 

Capricornul poate face o impresie buna parintilor tai. In general  este un tip realist, matur, cu o situatie financiara stabila, daca nu chiar una foarte buna, cu perspective clare de viitor. Nu va fi el tocmai carismatic, nu va face cine stie ce glume, insa in mod cert ii va convinge pe ai tai ca are deja planificati urmatorii ani. Poate fi o vizita linistita, agreabila, oarecum plictisitoare, dar in care se dau raspunsurile dorite, de ambele parti.
 

Barbatul Varsator
 

Pe Varsator trebuie sa-l scoti din lumea lui ca sa-l aduci cu picioarele pe pamant si sa-l faci sa priceapa ca urmeaza o vizita importanta. Nativul oricum nu se va stresa, deaorece este un tip umanist, deschis si prietenos, care nu vede niciun motiv pentru care nu ar face o impresie buna parintilor tai. Daca insa ii stii mai dificili, este bine sa-l pregatesti, altfel acesta se va intoarce la treburile lui, asteptand sa fii tu ceasul desteptator in ziua si la ora stabilita.
 

Barbatul Pesti
 

Barbatul Pesti poate fi cam lipsit de simt practic, iar modul sau de gandire, deloc realist, l-ar putea defavoriza intr-o intalnire cu parintii tai. Pregateste-l, ofera-I informatiile pe care le consideri necesare si trezeste-l din lumea lui de fantezie. S-ar putea ca tu sa-I vorbesti si el sa-ti recite poezii si sa te sarute din crestet pana in talpi. Poate fi chiar romantic, insa intalnirea cu parintii tai este bine sa fie pregatita cu seriozitate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare