Zodia ta si sanatatea

#depresie postnatala #depresie #astrologie #horoscopul sanatatii #zodii #predictii #prevenire depresie postnatala

Cum sa previi depresia postanatala, in functie de zodia ta

Depresia postnatala este o tulburare cu care se confrunta multe proaspete mamici, atunci cand anxietatea experientei noi a maternitatii se imbina cu tulburarile hormonale firesti. Perioada de dupa nastere poate fi una lipsita de probleme, daca ai grija sa previi starile neplacute. Zodia ta iti transmite informatii pretioase in acest sens!


Berbec

Durata sarcinii iti pune la grea incercare rabdarea, iar toate tensiunile acumulate pana la nastere, se pot revarsa in directii gresite dupa ce iti tii pentru prima oara bebelusul in brate. Incearca sa iti mentii in permanenta mintea ocupata, vorbeste mult cu cel mic, concentreaza-te pe aspectele pozitive ale acestei experiente si exteriorizeaza-ti emotiile, atunci cand simti nevoia sa o faci.


Taur

Faptul ca acum ai posibilitatea sa iei un contact direct cu micutul tau, iti permite sa iti manifesti cu adevarat bucuria de a-l avea alaturi si afectiunea de care poti sa dai dovada. Roaga-i pe cei din jur sa iti ofere intimitatea de care ai nevoie, cere ajutor atunci cand te simti coplesita de situatie si ai mare incredere in instinctele tale.


Gemeni

Lasa energia ta spontana si jucausa sa iasa la iveala. Pentru tine, experienta cu primul nascut este fascinanta, caci noul nu te sperie. Nu iti cenzura nevoia de a vorbi cu puiul tau, de a-i canta si de a-i citi povesti. Exteriorizarea te ajuta sa iti canalizezi energiile in extrema pozitiva si sa simti numai bucurie si implinire.


Rac

Incearca sa nu pui la indoiala nicio clipa faptul ca vei fi o mama excelenta. Instinctul tau natural iti dicteaza cum sa procedezi la fiecare pas, astfel incat sa iti faci bebelusul sa se simta in siguranta. Lasa-ti partenerul sa-ti fie alaturi, impartaseste-i gandurile tale si izoleaza-te de restul lumii, cel putin in prima luna de la nastere.


Leu

Dupa nastere, te surprinde energia creatoare care iti inunda fiinta. In general, mamicile Leu stabilesc foarte usor o legatura apropiata cu nou-nascutul si sunt destul de posesive. Prin urmare, ocupa-te direct de ingrijirea celui mic, nu iti lasa spatiul personal sa iti fie invadat si lasa altora sarcinile domestice adiacente, care te-ar putea coplesi.


Fecioara

In cazul tau, fericirea imensa pe care o simti poate sa eclipseze din plin tendinta ta nativa de a te ingrijora excesiv. Bucura-te de moment, gandeste-te la satisfactiile zilei de azi si lasa grijile pentru viitor deoparte. Permite-le altora sa te alinte si sa te protejeze, acum este momentul sa iti recompenseze eforturile pe care si tu le-ai facut pentru ei in trecut.


Balanta

Iti iubesti bebelusul inca din prima zi de la conceptie, de aceea universul tau se rezuma la el si la partenerul de viata de cand afli de sarcina. Trage draperiile si bucura-te de intimitate, nu ii lasa pe ceilalti sa iti controleze viata si sa iti invadeze spatiul personal.


Scorpion

Pentru tine, sarcina este o perioada plina de emotii si neliniste, un mix paradoxal care te poate dezechilibra psihic. Roaga-i pe cei dragi sa iti creeze un mediu pozitiv si linistit dupa nastere, in care sa poti sa ii arati micutului tau dragostea neconditionata. Ai nevoie sa fii menajata si ocrotita, deci nu refuza un tratament preferential, caci el iti mentine calmul si seninatatea.


Sagetator

Pentru tine, nasterea si perioada imediat urmatoare poate fi ca o povara imensa pe umeri. Simti ca ti-ai pierdut libertatea, ti-e teama ca nu poti face fata provocarilor si te ranesc usor cuvintele celor din jur. Clipele de intimitate si singuratate, dar si ajutorul cuiva de incredere cand ai nevoie, te tin departe de depresia postanatala.


Capricorn

Inainte de nastere, creeaza-ti tot confortul de care ai nevoie. De la mobilier si hainute, pana la toate accesoriile care sa iti faca viata mai usoara in timpul alaptatului, toate trebuie sa fie la dispozitia ta. Cand ai o ordine clara in viata, iti mentii si echilibrul psihic intact.


Varsator

Lucrurile noi te incanta, iar maternitatea este pentru tine o perioada fascinanta de descoperire. Iti place sa faci proiectii mentale ale viitorului, de aceea este bine sa iti creionezi in minte perspective pozitive si sa le blochezi pe cele negative. Compania celor dragi te alina emotional.


Pesti

Pestii se adapteaza foarte rapid statutului de parinte, oricat de multe obstacole ar intampina. Prin urmare, familia ta completa este cea mai buna motivatie de a-ti mentine zambetul pe buze. Incearca sa te concentrezi pe emotiile pozitive si sa inlaturi din jur sursele de energie negativa, care te pot afecta emotional.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro