Horoscop zilnic

#job #astrologie #cariera #horoscop #zodie #sef

Cum sa-ti cuceresti seful, in functie de zodia lui

Cea mai usoara cale sa iti cuceresti seful la locul de munca este sa adopti comportamentul la care el se asteapta din partea ta. Sigur ca intuirea preferintelor superiorului ierarhic in privinta atitudinii angajatilor nu este intotdeauna floare la ureche, insa aici intervine astrologia: afla-i data de nastere si vezi cum poti sa ii intri in gratii sefului tau, in functie de zodia in care s-a nascut!


Berbec

Un sef nascut in zodia Berbecului este ca o minge de foc, cu resurse inepuizabile de energie. Detine arta multi-tasking-ului si stie sa adauge componenta umana in misiunea de lider. Cum sa il impresionezi? Cu o tinuta impecabila, atitudine dinamica si expansiva, rapiditate in gandire, asumarea onesta a greselilor, evitarea linguselilor si exteriorizarea unui entuziasm contagios la serviciu.


Taur

Un sef in zodia Taurului are un simt al planificarii si organizarii impecabil. Este intotdeauna dispus sa iti prelungeasca un termen limita, fiind intelegator. In acelasi timp, se asteapta ca bunavointa lui sa fie rasplatita cu mult perfectionism din partea ta. Ofera-i mereu estimari detaliate, demonstreaza-i ca stii sa improvizezi si ca esti eficient din prisma costurilor (aduci companiei mai mult decat cheltuiesti).


Gemeni

Seful tau nascut in zodia Gemenilor nu isi lasa corzile vocale sa se odihneasca niciodata, nici neuronii. Ii plac oamenii si interactioneaza cu ei constant, deci fii deschis acestui lucru. In mod inconstient, seful nascut in Gemeni cauta la tine neprevazutul, eficienta mai rapida decat viteza luminii, adaptabilitate la tehnologiile de ultima ora si multa capacitate de improvizatie.


Rac

Seful tau Rac stie sa isi trateze angajatii ca pe oameni, nu simple resurse care produc bani. El vrea ca echipa pe care o conduce sa lucreze intr-o atmosfera calda si confortabila, de aceea se asteapta sa ti se poata confesa din cand in cand, sa stii cand sa iesi din calea lui in momente critice si sa ii respecti regulile intocmai. Nu te contrazice niciodata cu el, cand ia o decizie ferma.


Leu

Leul este conducator innascut, inzestrat cu multa carisma si spirit dominator. O doza sanatoasa de ambitie personala il inspira, de aceea te va promova cu siguranta, odata ce o va observa la tine. Ii plac complimentele, vrea sa fie un exemplu pentru tine si sa se simta responsabil de evolutia ta profesionala. Nu il sfida niciodata in public si ai grija sa il flatezi in mod regulat.


Fecioara

In ciuda atitudinii sale modeste, seful tau Fecioara da dovada de o eficienta maxima. Rezonabil si in deplin control al propriilor emotii, apreciaza angajatii care isi indeplinesc sarcinile constiincios, fara sa fie presati. Fii ordonat, punctual, curat, chibzuit si da dovada de maniere impecabile.


Balanta

Seful tau Balanta este sociabil si lipsit de prejudecati. Este carismatic si o prezenta foarte placuta in pauzele de cafea. Iti cere deseori parerea, intrucat se lupta constant cu dificultatea de a lua decizii. Daca vrei sa te aprecieze, da dovada de tact, corectitudine fata de colegi si deschidere. Zambeste cat mai des!


Scorpion

Ii place puterea si autoritatea, deci seful tau Scorpion nu se va simti niciodata confortabil sa "va trageti de sireturi". Impresioneaza-l prin admiratia pe care o porti muncii sale, da dovada de initiativa, ai incredere in intuitia lui si tolereaza-i exagerarile.


Sagetator

Sagetatorul este un optimist inveterat, cu umor de calitate. Cand echipa face profit, el il imparte in mod egal cu toata lumea. Se asteapta de la angajatul perfect sa respecte regulile nescrise, sa fie cald, altruist, entuziast si plin de idei noi.


Capricorn

Seful tau Capricorn are cerinte si asteptari stricte de la tine, de la respectarea termenelor limita imposibile, pana la rezistenta fizica si mentala dusa la extrem. Fii punctual, sincer si rapid. Evita sa iti barfesti colegii sau sa pierzi timpul in pauza de masa, daca nu vrei sa ajungi direct pe lista lui neagra.


Varsator

Seful Varsator este un vizionar: adora tehnologiile indraznete, vine cu idei noi in fiecare zi si se plictiseste repede de designul biroului. Il vei impresiona prin inventivitate, asertivitate in propriile tale puncte de vedere, curtoazie si deschidere la dialog.


Pesti

Sensibil si cu dispozitie schimbatoare, seful Pesti vrea un singur lucru de la tine cu prisosinta: loialitate neconditionata. Asteapta-te sa isi schimbe des opiniile si comporta-te de parca le-ai intelege de fiecare data. Fii acolo cand te solicita si admira-i logica mistica, profitabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro